Belépés
Soór Tilka
... bokáján
fehér csipkével szegett rojtok. Húsos
görögdinnye-mellén emberfejű masni.
Turbánja aranyerdő sárga és vörös
rózsaszirmokkal.
A penészfalú, zöld ablakos templom
megemelkedik, a felhőtlen égbe száll.
A sok koszos gyerek kíváncsi szemmel
követi. Sárkánysíp visít, mint a madárszó
visszhangja a puha dombok között.
Nelma mama int...
2010-05-24 11:10:35
Boldogság szikra
... örömkönnyeid megjelenjenek arcodon. Engedd felszínre az érzést, amely benned van...
Amikor átengeded magad a boldogság érzésének gyógyul a tested és lelked egyaránt. Rezgésszinted megemelkedik. S mivel a hasonló a hasonlót vonzza, már tudod is, milyen energiákat invitálsz ezáltal életedbe.
A szíved megtelik melegséggel, jóérzéssel, és szárnyalsz...Minden problémát maga...
2010-05-22 10:46:22
A talajvíz
... bejutó szennyezőanyagok a talajvízáramlás következtében transzportálódnak. A talajvíz esetében a szennyezés megelőzése fontosabb, mint a kárelhárítás.

Csapadékos években megemelkedik a talajvíz szintje és a talaj mélyedéseiből a felszínre kerül a belvíz. Ha tartósan megmarad, károsítja vagy elpusztítja a növényeket.
...
2010-05-20 16:31:41
7 Érdekes tény a női hormon..
... részt. Észrevétlenül VANNAK AZ jelen életünkben, legalábbis AMIG szintjük Állandó, ÉS VANNAK egyensúlyban egymással. Ha azonban a hormonháztartás felborul, a hormonszint leesik, vagy megemelkedik, bármi megtörténhet. AZ önbizalomtól kezdve egészen AZ arcszőrzetig bármi megváltozhat.

Tudtad? A termékenységért felelős női hormon, az ösztrogén AZ Belső női Nemi szervek ér...
2010-05-17 16:00:35
A közeli jövőnkről - Sai Baba
... maroknyian vannak.

Még egy fontos dolog: Szeretném, ha megértenétek, hogy ez a folyamat értetek van. Minden, ami a Földdel történik egy evolúciós ugrásnak is nevezhető. Megemelkedik a Föld rezgésszáma, és vele együtt a rajta élőké is. Ez is egy folyamat lesz. Ti úgy fogjátok megélni, mintha minden sokkal lágyabb lenne, finomabb ezután. Az emberek érzékenyebbé vá...
2010-05-11 08:01:02
Változókor? Na és!
... többnyire hirtelen, erős hőségérzést és kipirulást okoznak előbb az arcon, majd onnan tovább terjednek a hajas fejbőr, a nyak, a mellkas és a felkarok területére. Ilyenkor rövid időre megemelkedik a testhőmérséklet, szaporává válhat a pulzus, megemelkedhet a vérnyomás. Egyeseknél akár szédülést is okozhat.
A hőhullámot igen gyakran intenzív verítékezés követi. Sokaknál pedig ...
2010-05-07 23:38:07
Sai Baba üzenete
... maroknyian vannak.

Még egy fontos dolog: Szeretném, ha megértenétek, hogy ez a folyamat értetek van. Minden, ami a Földdel történik egy evolúciós ugrásnak is nevezhető. Megemelkedik a Föld rezgésszáma, és vele együtt a rajta élőké is. Ez is egy folyamat lesz. Ti úgy fogjátok megélni, mintha minden sokkal lágyabb lenne, finomabb ezután. Az emberek érzékenyebbé válnak. Ez...
2010-04-30 21:20:22
a női hormonokról
... részt. Észrevétlenül vannak jelen az életünkben, legalábbis amíg szintjük állandó, és egyensúlyban vannak egymással. Ha azonban a hormonháztartás felborul, a hormonszint leesik, vagy megemelkedik, bármi megtörténhet. Az önbizalomtól kezdve egészen az arcszőrzetig bármi megváltozhat.

Tudtad? A termékenységért felelős női hormon, az ösztrogén a belső női nemi szervek érés...
2010-04-23 10:57:34
Kamaszkori mitesszerek
...

Kamaszkori mitesszerek

A pattanások mindig a legrosszabbkor jelennek meg, és serdülőkorban erre gyakran lehet számítani. A kamaszkor indulásával, ahogy a nemi hormonok szintje megemelkedik, a faggyúmirigyek működése is erőteljesebbé válik. Előtte, a férfi nemi hormonok, azaz az androgének hiányában, a faggyúmirigyek nem működtek.

Ezek a faggyúm...
2010-04-15 14:17:26
Terhességi cukor2.rész
... szövetek kevésbé lesznek érzékenyek az inzulinra. Mivel így az inzulin nem tudja megfelelő módon kifejteni a hatását, vagyis a glukózt a sejtekbe bejuttatni, ezért a vércukorszint megemelkedik. Az utóbbi évek klinikai tapasztalatai arra utalnak, hogy a terhesség várható kimenetelét elsősorban az anya anyagcsere-állapotának minősége határozza meg.
A cukorbetegséggel szövődött ...
2010-04-11 01:14:04
1 2 3 .................56 57 .........84 85 86 87 ........111 112 113 
Címkék: Soór Tilka, Észrevétlenül VANNAK AZ, közeli jövőnkről, felhőtlen égbe, puha dombok, boldogság érzésének, hasonlót vonzza, szíved megtelik, talajvízáramlás következtében, talajvíz esetében, szennyezés megelőzése, talajvíz szintje, talaj mélyedéseiből, felszínre kerül, hormonháztartás felborul, hormonszint leesik, termékenységért felelős, fontos dolog, folyamat értetek, evolúciós ugrásnak, rajta élőké, folyamat lesz, emberek érzékenyebbé, hajas fejbőr, felkarok területére, hőhullámot igen, önbizalomtól kezdve, arcszőrzetig bármi, pattanások mindig, legrosszabbkor jelennek, kamaszkor indulásával, nemi hormonok, faggyúmirigyek működése, férfi nemi, androgének hiányában, sejtekbe bejuttatni, vércukorszint megemelkedik, utóbbi évek, terhesség várható, cukorbetegséggel szövődött, szennyezőanyagok, cukorbetegséggel, rózsaszirmokkal, termékenységért, hormonháztartás, talajvízáramlás, testhőmérséklet, faggyúmirigyek, legrosszabbkor, megemelkedhet, erőteljesebbé, mélyedéseiből, észrevétlenül, serdülőkorban,
© 2013 TVN.HU Kft.