Belépés
ooOoo
... eltérően azonban azt mondhatjuk, hogy a Zen, miközben annak tapasztalatán alapul, miszerint a prédikáció mindenkor nem prédikáció, maga a nem prédikáció mellett foglal állást, és ennek megfelelően úgyszólván “kívül áll az íráson".

A Zen álláspontja ugyanakkor továbbmegy. Még akkor is, ha a tanításon belüli buddhizmus a prédikáción, s ennek megfelelően a taní...
2019-01-29 10:43:09
A boldog emberek tudják
... rendelkeznek.5 A boldog emberek elfogadják gyengéiket, észreveszik problémáikat,
és azokat megfelelően kezelik.

...
2018-12-19 22:00:05
Tisztelet az éveknek
... irigykedhet...

Ha elfáradtál, mert elmúltak az évek,
ne csüggedj, keress a korodnak megfelelő szépet.
Ami mellett fiatalon elmentél rohanva,
most ráérsz megnézni, botra támaszkodva.
Nevess, nevess, a bajt soha ne keresd,...
2018-12-04 13:15:38
Mysty Kata
... terel,
nem vakít el, mindenre felel.
Visszafordít az, útja égig ér,
és angyal szárnyán haza is kísér.

Ha eltévedtél, visszaútra lelsz,
a kérdezőnek úgyis megfelelsz.
Aki szeret, újra megölel,
tört szíveket szeretet szögel.

A megtévesztett olyan ostoba,
csápolja bár az Isten ostora.
Békességet nem hozhat csoda,
kihu...
2018-11-19 19:30:50
J. K. Rowling írói alteregója nevében nyilatkozott új könyvéről
... azonnal megtetszett neki, amikor egy kelta szokásokról szóló könyvben meglátta. Mint hozzátette: a Strike nem kelta név, de mivel a magányos nyomozó nem is igazán tartozik sehova, ez éppen megfelelt a szándékainak.
A szerző elmondta, hogy íróként hatással volt rá valamilyen módon mindaz a sok könyv, amelyet gyermekkora óta olvasott. Olvasmányai között említette Georgette Heye...
2018-09-20 11:52:41
Hogyan kedvezzünk kánikulában a kutyánknak?
... mosással is. Ebben az esetben ne használjunk a saját samponunkat, hanem kifejezetten kutyáknak való, az ő bőrüknek kifejlesztett sampont veszünk, hiszen a bőrük különbözik a miénktől. ( A nem megfelelő sampon korpásódást, allergiát okozhat).
Ha befejeztük a kutya fürdetését, alaposan öblítsük le, és utána vigyük a kutyát tiszta, füves területre, ugyanis többségük szeret fürdé...
2018-07-29 12:24:09
Hogyan változunk az évek múlásával?
... után jelenik meg, de okozhatja fogamzásgátló tabletta mellékhatása is. Az állófoglalkozást végzők hajlamosak a visszértágulásra.

MEGELŐZÁS:
Első lépésként ügyeljünk a megfelelő testsúly megtartására. Rendszeresen sportoljunk, és táplálkozzunk helyesen. Fogyasszunk rost dús ételeket és lehetőleg lapos sarkú cipőt viseljünk.CSONTOK:
...
2018-07-04 09:19:26
Ti értitek az elektromos autók problémáhját?
Kutatók kijelentették, hogy ha Európában nem épül ki hamarosan egy
használható rendszerű elektromos autó töltő és a gyártók nem
dolgoznak ki egy megfelelő gyorsan tölthető rendszert a kocsikba akkor
a nagytávolságú gépjármű forgalom halott lesz! Nagy jövője van a
hybrid kocsiknak és a hidrogén meghajtású járműveknek ahol csak
víz jön ki a kipufodón! Sajnso ...
2018-06-17 08:27:06
Levelezik a NER-értelmiség:
... egyenlően kell megosztani.
Az augusztus 30-i ítélet kötelezi Lovast, hogy két héten belül szolgáljon bizonyítékokkal arra vonatkozólag, hogy valóban megpróbált a képzettségének megfelelő állást szerezni és nem a tartásdíj fizetése alól keres kibúvót.
Az 1990. május 22-i tárgyalás az utolsó, amelyen Lovas személyes jelenléte dokumentálható. Innent...
2018-06-10 09:26:58
Igazságot Magyarországnak!
... fajra jellemző EU19 gén 35-40.000 éve jelen van a Kárpát-medencében. Ez a gén a magyarokban 60%, míg a nyugat-európai népekben legfeljebb alacsony gyakorisággal fordul elő. Ez az időtartam megfelel a Homo sapiens első európai betelepedése óta eltelt időnek, melynek kezdetén a neandervölgyi ember által benépesült Európa. A magyar a legrégebbi európai génjelző.

A magyarsá...
2018-06-03 21:45:44
1 2 3 4 5 .......30 31 ....45 46 ....59 60 61 
Címkék: Mysty Kata, Igazságot Magyarországnak, Georgette Heye, boldog emberek, évek múlásával, elektromos autók, prédikáció mindenkor, tanításon belüli, korodnak megfelelő, bajt soha, kérdezőnek úgyis, megtévesztett olyan, kelta szokásokról, magányos nyomozó, szerző elmondta, saját samponunkat, bőrük különbözik, kutya fürdetését, kutyát tiszta, állófoglalkozást végzők, megfelelő testsúly, megfelelő gyorsan, kocsikba akkor, nagytávolságú gépjármű, hidrogén meghajtású, augusztus 30-i, képzettségének megfelel&#245, tartásdíj fizetése, nyugat-európai népekben, időtartam megfelel, neandervölgyi ember, legrégebbi európai, visszértágulásra, állófoglalkozást, magyarországnak, bizonyítékokkal, képzettségének, dokumentálható, nagytávolságú, megtévesztett, kifejlesztett, fogamzásgátló, táplálkozzunk, tapasztalatán, kijelentették, neandervölgyi, gyakorisággal, betelepedése, problémáhját, nyilatkozott, rendszeresen, visszafordít, mellékhatása, megtartására, szándékainak, problémáikat, rendelkeznek, vonatkozólag, kifejezetten,
© 2013 TVN.HU Kft.