Belépés
Bízd magad teljesen Istenre,hogy betöltsön erejével
... leszel.

Viszont van más választásod is: rendelkezésedre áll Isten erőműve, feltéve hogy rácsatlakozol és elismered, hogy szükséged van a segítségére. Istennek korlátlan ereje van arra, hogy megtartsa az életed, és erőt adjon a küldetésedhez.

Segítő kérdések elmélkedéshez, beszélgetéshez:

Mikor próbáltál olyat tenni, amit csak Isten ereje által lehe...
2018-01-17 10:11:16
Mátrai Márta: az emlékezés, a kegyelet a hazaszeretet része
... kiterjedhet, amit az adott közösség fontosnak tart, rögzítve azokat a hagyományokat, amelyek élni, megmaradni segítenek.
Hangsúlyozta, a nemzeti emlékezet "olyan tudás a múltról, ami megtartja az embert, megőrzi a közösség erejét, erősíti az összetartozás érzését".
Mint mondta, a kegyelet a "tisztelettel emlékezés a múltra", amiben egyszerre jelenik meg a szeretet és az ...
2017-11-30 12:02:00
Mai hahota....
... tévedett!
A pénztárosnő megvonja a vállát.
- Azt kérem tegnap kellett volna megmondania. Ma már késő!
A vevő széttárja a kezét.
- Az más!... Akkor nyugodtan megtartom.

Vizsga, emberünk nem tud semmit. Kérdések jönnek-mennek, mire végül:
- Professzor Úr, ne haragudjon, de én már azt sem tudom, fiú vagyok-e,
vagy...
2017-11-30 11:18:22
Magyar Nemzeti Kereskedőház: a szülőföldön boldogulást segítik elő a határon túli gazdaságfejlesztési programok
... gazdaságfejlesztési programot, amelynek fő célkitűzése a Kárpát-medence magyarok lakta területei gazdasági versenyképességének növelése, a magyarság életszínvonalának javítása, a régió megtartó erejének erősítése. Ennek részeként elsőként a Vajdaságban indult el a program 2016-ban, majd azt idén márciusban a Felvidéken is meghirdették, mintegy 5 milliárd forint keretösszeggel. Az ...
2017-11-29 16:24:29
Csepreghy: a növekedés Budapest és a vidék fejlődését egyaránt szolgálja
... miniszteri biztosa azt mondta: a program olyan beruházásokról szól, amelyek öt, tíz, tizenöt év távlatában is életképesek, munkahelyeket és megélhetést biztosítanak, ezzel növelik a térség megtartó erejét. Ez a gazdaságfejlesztési program agrárfejlesztést és aturizmus komplex fejlesztését is jelenti - elsősorban a vállalkozások lehetnek a nyertesei.
Emlékeztetett arra, hogy ...
2017-11-24 12:52:03
November 1-jétől Elek Tibor a Gyulai Várszínház igazgatója
... elkezdte, november 2-án a Testvérest című előadással indul is a kamaraszínház április végéig tartó programsorozata, amelyhez idén először egy műsorfüzet is készült.
Már novemberben megtartják az első szabadegyetemi kurzust, amelyet kinevezésekor céljai között említett. Az ingyenes programokon a különböző művészeti területek jeles hazai vagy határon túli képviselői vezetik be ...
2017-11-01 10:01:34
Nyílt levél Szt István napján kelt
... kerülhessen sor, ezért van szükség az anyagias, istentagadó, emberi és erkölcsi értékeket elutasító magatartásformák liberalizálására, a bűn és az erény egyenrangúsítására, és újabban a megtartó nemzeti és keresztény értékeket őrző közösségek felhígítására, összezavarására, szétzüllesztésére és az országok kamatrabszolgaságba taszítására.Ideje tehát lerán...
2017-08-27 12:37:55
Nyílt levél Áder János köztársasági elnöknek
... kerülhessen sor, ezért van szükség az anyagias, istentagadó, emberi és erkölcsi értékeket elutasító magatartásformák liberalizálására, a bűn és az erény egyenrangúsítására, és újabban a megtartó nemzeti és keresztény értékeket őrző közösségek felhígítására, összezavarására, szétzüllesztésére és az országok kamatrabszolgaságba taszítására.

Ideje tehát lerántani a leplet,...
2017-08-26 23:29:10
Augusztus 20. az egyik legõsibb magyar ünnep
... tette.
Nevéhez tíz egyházmegye megszervezése kötődik, ezek élén érsek, illetve püspök állt.
A keresztény tanítás a királyság legszilárdabb bázisává, a megtelepült társadalom mindennapi életének megtartó erejévé vált.
A kitűnő hadviselő és belső ellenfelein győzedelmeskedő, erőskezű uralkodó 1038-ban ­a történészek becslése szerint ­63 éves korában hunyt el.
...
2017-08-20 06:48:11
Andrásfalvy Bertalan: A MAGYARSÁGKÉP TORZULÁSAI A VILÁGBAN
... voltak, a nép szlovák, román, német,
horvát, szerb volt a magyar királyságban. Ezzel a képtelen gondolattal mintegy 70 évvel
később így találkoztam: 1989-ben a Taizé-i szellemben megtartott ökumenikus ifjúsági
világtalálkozón, melyet Pécsett tartottak, (először a volt ,,Keleti Blokk" területén,) lakásomon
két francia, két szlovén, két lengyel és két ...
2017-08-11 21:45:29
1 2 3 4 5 ............41 42 .......62 63 ......81 82 83 
Címkék: Mátrai Márta, Magyar Nemzeti Kereskedőház, Elek Tibor, Gyulai Várszínház, Áder János, Andrásfalvy Bertalan, MAGYARSÁGKÉP TORZULÁSAI VILÁGBAN, Professzor Úr, Keleti Blokk&#8221, hazaszeretet része, szülőföldön boldogulást, határon túli, növekedés Budapest, vidék fejlődését, egyik leg&#245, adott közösség, nemzeti emlékezet, közösség erejét, összetartozás érzését, pénztárosnő megvonja, vevő széttárja, magyarság életszínvonalának, régió megtartó, program 2016-ban, program olyan, térség megtartó, vállalkozások lehetnek, kamaraszínház április, első szabadegyetemi, ingyenes programokon, különböző művészeti, megtartó nemzeti, keresztény tanítás, királyság legszilárdabb, megtelepült társadalom, kitűnő hadviselő, magyar királyságban, képtelen gondolattal, volt &#8222, magatartásformák, agrárfejlesztést, liberalizálására, győzedelmeskedő, programsorozata, rendelkezésedre, világtalálkozón, összezavarására, beszélgetéshez, szabadegyetemi, keretösszeggel, beruházásokról, elmélkedéshez,
© 2013 TVN.HU Kft.