Belépés
Varga Mihály: kedden nyújtja be a Pénzügyminisztérium az adóváltozásokról szóló törvényjavaslatot
...
Hozzátette, ha az Országgyűlés elfogadja, az adminisztráció-csökkentés mellett jövőre több százmilliárd forintot hagynak az adócsökkentések a családoknál, a lakosságnál és a vállalkozásoknál.
A kormány adócsökkentési politikája jövőre is folytatódik - emelte ki Varga Mihály. Jövőre is biztosítja a kormány az Európában egyik legalacsonyabb 15 százalékos személyi jövedelem...
2018-06-19 13:52:22
Az Európai Parlament nem hagyta jóvá a tárgyalási mandátumát a fuvarozói szektor új szabályozásáról
...
Az EP közlekedési bizottsága június elején szavazta meg a jelentését, s ez alapján a jövőben kivonnák a nemzetközi áru- és személyfuvarozást az uniós kiküldetési irányelv hatálya alól, a kabotázst (nem honos fuvarozók által végzett belföldi szállítást) végző sofőröket viszont nem.
Ha ezt a jelentést jóváhagyta volna az EP plenáris ülése, akkor az lett volna az Európai Pa...
2018-06-14 16:42:39
LMP: az otthonápolás teljes értékű munkavégzés
...
Kanász-Nagy Máté szerint az otthonápolást teljes munkaidős foglalkoztatási jogviszonynak kell tekinteni, ami után biztosítási jogviszony is jár. Mint elmondta: azt is javasolják hogy az ápolás díj, egy hozzátartozó ápolása esetén egyezzen meg a minimálbér összegével, több családtag ápolásakor pedig a minimálbér a kétszereséhez kell kötni.
Az ápolási jogviszony megszűnése...
2018-06-09 13:51:48
Az uniós tagállamok nem jutottak kompromisszumra a fuvarozói szektor új szabályozásáról
...
"Sajnos, nem tudtunk közös álláspontot elfogadni ezen a soros elnökségi cikluson" - mondta az ülést követő sajtótájékoztatóján Ivajlo Moszkovszki, az unió soros elnökségét júliusig betöltő Bulgária közlekedési minisztere.
Több tagállam képviselője is abbéli reményét fejezte ki csütörtökön, hogy még a jövő évi uniós választások előtt sikerül lezárni az ügyet.
A legfő...
2018-06-07 20:22:46
Varga Mihály: új lehetőségekkel bővül az idei nyári diákmunka program
...
A pénzügyminiszter elmondta, a programban új elemként jelenik meg, hogy - az erős munkaerő-kereslet kielégítése érdekében - a területi, települési önkormányzatok és az önkormányzati fenntartású intézmények mellett ezentúl a mezőgazdaság és vendéglátás területén működő vállalkozások esetében is támogatható a diákok legfeljebb napi 8 órás foglalkoztatása.
A tárcavezető ism...
2018-06-04 08:21:13
Pert vesztett Mészáros cége az Orbán-interjú miatt elbocsáto
... 2018. 05. 04. 13:04

Pert vesztett Mészáros cége az Orbán-interjú miatt elbocsátott szerkesztőkkel szemben

A Mészáros Lőrinc által 2016-ban felvásárolt Mediaworks Hungary Zrt. elvesztette az ellene indított munkaügyi és kártérítési pert, melyet Klecska Ernő és Hajnal Csilla egykori szerkesztők indítottak elbocsátásuk miatt.

Klecska és Hajnal azért f...
2018-05-04 21:44:33
Többet keres a kezdő buszsofőr, mint egy egyetemi adjunktus
...
Többet keres a kezdő buszsofőr, mint egy egyetemi adjunktus

K.Á.

2018.04.24. 09:14

Magyarországon egy egyetemi adjunktus majdnem annyit keres, mint egy kezdő eladó az Aldiban, de anyagi szempontból érdemes más irányú pályaelhagyáson is gondolkodnia: a BKK-nál egy kezdő buszsofőrnek bőven megvan a nettó 200, ami neki tíz év egyetemi oktatás is ...
2018-04-24 21:31:34
Nyolc ok, hogy Ön kisvállalkozóként is szavazzon nyolcadikán
... 2018. 04. 05. 14:13

Nyolc ok, hogy Ön kisvállalkozóként is szavazzon nyolcadikán!

Vállalkozik, de nem tud egyről kettőre jutni? Szeretne nemcsak magának és családjának, de alkalmazottainak is tisztes megélhetést nyújtani! Menjen el szavazni!

Tisztelt Kisvállalkozó, Középvállalkozó Honfitársam!

Ez az írás most Önnek szól! Önnek, aki szere...
2018-04-05 20:23:53
Választás 2018 - Orbán: két veszély van, a migráció és az elért eredmények elvesztése
...
A miniszterelnök az elmúlt nyolc év legfontosabb eredményének a jövő iránti bizalomépítést tartotta, hozzátéve, ez a kormány és az emberek közös sikere, amit április 8-án meg kell védeni.
A kormányfő arról beszélt, a magyar pesszimista nép hírében állt, most azonban "kigyógyulófélben vagyunk ebből", nem hittük, hogy lehet jövőnk, a nagy tervekről pedig mindig azt mondtuk...
2018-03-12 19:27:42
Közmunka


Elérkezett a március, és végre hivatkozhat éves szinten a gazdasági alkalmatlanság kormánya a növekvő foglalkoztatottságra.Nem számít innen semmi, oda lehet szólni bárkinek a világban, vagy az EU-ban, ezt is megvalósította Tündérország pávatánca, legalábbis a számadatok tekintetében meg let...
2018-03-06 10:49:56
1 2 3 4 ..................62 63 ..........93 94 .........123 124 125 
Címkék: Varga Mihály, Európai Parlament, Európai Pa, Kanász-Nagy Máté, Ivajlo Moszkovszki, Mészáros Lőrinc, Mediaworks Hungary Zrt, Klecska Ernő, Hajnal Csilla, Tisztelt Kisvállalkozó, Középvállalkozó Honfitársam, adóváltozásokról szóló, tárgyalási mandátumát, fuvarozói szektor, otthonápolás teljes, uniós tagállamok, idei nyári, kezdő buszsofőr, egyetemi adjunktus, elért eredmények, kormány adócsökkentési, jövőben kivonnák, nemzetközi áru-, uniós kiküldetési, jelentést jóváhagyta, lett volna, otthonápolást teljes, hozzátartozó ápolása, minimálbér összegével, kétszereséhez kell, ápolási jogviszony, soros elnökségi, ülést követő, unió soros, pénzügyminiszter elmondta, erős munkaerő-kereslet, önkormányzati fenntartású, diákok legfeljebb, ellene indított, kezdő eladó, kezdő buszsofőrnek, írás most, elmúlt nyolc, jövő iránti, emberek közös, kormányfő arról, magyar pesszimista, nagy tervekről, gazdasági alkalmatlanság, számadatok tekintetében, pénzügyminiszter, kigyógyulófélben, vállalkozásoknál, alkalmazottainak,
© 2013 TVN.HU Kft.