Belépés
Több profit megy ki Magyarországról nyugatra, mint amennyi uniós támogatás visszajön?
...#50.
A gyarmatosítás mindig a kifosztásról szólt.
Ez pedig gyarmatosítás a javából. Ha megfigyeled a tényeket, minden fontos, ami az ők érdekeiket szolgálja, a többit pedig lekakálják.
A CEU ügyében holmi vállalkozás szabadságát és egyéb nem sértett, vagy adminisztratív úton pótolható hiányosságokra hivatkoznak, és harcolnak idegen (USA) érdekekért.... Az egységes...
2018-02-28 14:52:34
Több profit megy ki Magyarországról nyugatra, mint amennyi uniós támogatás visszajön?
...#21.
Minden, nem nonprofit vállalkozás a haszonért van. A haszon sorsa a következő: A tulajdonosok a mérlegév végén, tulajdoni hányaduk arányában kiveszik. Vagy pedig befektetik.
A haszon képződése: a termelési költség és a bevétel viszonya. Ha a termelési költség alacsonyabb, mint a bevétel, akkor van haszon. Ha fordítva történik, akkor veszteség képződik.
A termel...
2018-02-26 16:38:51
A 400-ftos benzin járulék nélkül mennyi is lenne?
A keresetek "feltornászására", ősidők óta (a kapitalizmus ősideje óta) a SZAKSZERVEZETEK, és az általuk indított BÉR-SZTRÁJKOK hivatottak!
(Nyilván az sem véletlen, hogy a Fidesz-bagázs legelső dolga volt a szakszervezetek megosztása és/vagy ellehetetlenítése, vezetőik megvásárlása, és/vagy a szakszervezeti vagyon önkényes elvétele révén..., majd pedig a sztrájkjog pofátlan me...
2018-02-01 23:20:27
Tedd a dolgodat még időben
Tedd a dolgodat még időben - és Isten is megfizeti neked a teljes munkabért a maga idejében."

- John Wesley - ...
2018-01-05 17:19:33
Megállapodott a Metro alkalmazottaival a bérekről
...
A Metro januártól bevezeti a legalacsonyabb garantált munkabért, amely meghaladja a 211 ezer forintot - közölte a vállalat. Ez több mint 30 ezer forinttal magasabb a jogszabályban előírt garantált bérminimumnál.
Az áruházláncnál dolgozók további pótlékokra, valamintteljesítményfüggő és egyéb juttatásokra is számíthatnak.
A Metro közleménye szerint odafigyeltek arr...
2017-12-15 14:05:02
A Joint Venture Szövetség szerint jó irányba változik a befektetési környezet
...
A következő év legnagyobb kihívásaként egyértelműen a megfelelően képzett munkaerő megszerzését, illetve a kompetens munkavállalók megtartását érzékelik a vállalkozások, ugyanakkor bíztató, hogy az elmúlt évek adópolitikai változásait alapvetően pozitívként érzékelik a vállalatvezetők - írja közleményében a JVSZ.
A járulékcsökkentési program dacára a válaszadók 69,8 szá...
2017-12-11 16:53:00
Tállai: több mint 70 ezer cégnek lenne érdemes kivára váltania
...
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) segít a vállalkozásoknak a megfelelő adózási mód kiválasztásában: azok a vállalkozások, amelyek a kiva választásával a becsült számítások szerint legalább 10 százalékkal kevesebb adót fizetnének, a jövő héten az ügyfélkapun keresztül kapják meg az erről szóló személyes tájékoztatást - fűzte hozzá Tállai András.
A NAV vezetője hangsúlyoz...
2017-12-03 08:04:20
A Metró közzétette béremelési ajánlatát, a szakszervezet sztrájkbizottságot alakított
...
A Metro pénteken este arról tájékoztatta az MTI-t, hogy minden dolgozójának az alapbér felett, éves szinten kéthavi alapbérnek megfelelő extra bért garantál, ami rugalmasan felhasználható cafeteria-keretként is. Így a vállalatnál 2018. január 1-jétől a legalacsonyabb garantált munkabér meghaladja a 211 ezer forintot, ami több mint 30 ezer forinttal magasabb a jogszabályban el...
2017-12-01 20:39:14
Rétvári: több százezer nyugdíj előtt álló munkavállaló biztonságát növeli a kormány
...
Rétvári Bence közölte: a 2013-as bevezetés óta összesen már csaknem 210 milliárd forinttal támogatta a kormány a nyugdíj előtt állók foglalkoztatását.
Úgy fogalmazott: sokak tapasztalata, hogy a nyugdíj előtti években a munkavállalóknak nehezebb állást találniuk, kiszolgáltatottabbak, ugyanakkor számukra az ezekben az években végzett munka duplán fontos. Egy biztos és jó...
2017-11-29 07:04:46
A szociális dömping ellen tiltakoztak a francia fuvarozók
...
Olaszország felé a Fréjus alagútnál mintegy 230 teherszállító jármű vesztegelt a délelőtti órákban a megmozdulás miatt, a francia-belga határnál Rekkemben a mintegy kétszáz fuvarozó forgalomlassító tiltakozása miatt tíz kilométeres dugó alakult ki délelőtt, a harmadik kritikus hely pedig Irún volt a spanyol határszakaszon.
A fuvarozók öt szakszervezete szerint a fuvaroz...
2017-11-21 20:33:14
1 2 3 4 5 ..................62 63 ..........93 94 .........123 124 125 
Címkék: Joint Venture Szövetség, John Wesley, Nemzeti Adó-, Tállai András, Rétvári Bence, 400-ftos benzin, befektetési környezet, szociális dömping, francia fuvarozók, gyarmatosítás mindig, kifosztásról szólt, többit pedig, haszon sorsa, mérlegév végén, haszon képződése, termelési költség, bevétel viszonya, kapitalizmus ősideje, általuk indított, szakszervezetek megosztása, szakszervezeti vagyon, sztrájkjog pofátlan, teljes munkabért, maga idejében, legalacsonyabb garantált, jogszabályban előírt, áruházláncnál dolgozók, megfelelően képzett, kompetens munkavállalók, elmúlt évek, megfelelő adózási, kiva választásával, becsült számítások, jövő héten, ügyfélkapun keresztül, erről szóló, alapbér felett, vállalatnál 2018, 2013-as bevezetés, nyugdíj előtt, nyugdíj előtti, munkavállalóknak nehezebb, években végzett, délelőtti órákban, megmozdulás miatt, francia-belga határnál, mintegy kétszáz, harmadik kritikus, spanyol határszakaszon, alkalmazottaival, munkavállalóknak, foglalkoztatását, vállalkozásoknak,
© 2013 TVN.HU Kft.