Belépés
Hajléktalanok is kaphatnak lakást vasárnaptól
... hajléktalan, túlzsúfolt lakásban él, gyermeket nevel és szociális segélyt kap, illetve lakásfenntartási támogatásban, ápolási díjban részesül, esetleg közfoglalkoztatott vagy megváltozott munkaképességű - írja Hvg.hu.

A tartalék ingatlanok listáját minden hónap 15-ig kell közzé tenni a NET Zrt. honlapján illetve azoknak az önkormányzatoknak a hirdetőfalán, ahová az ing...
2013-10-26 22:47:13
A Csabai Kolbászfesztiválon mutatkozik be a Segítő Vásárlás program
...
A Salva Vita Alapítvány által szervezett vásáron az érdeklődők részleteiben ismerhetik meg azokat a kézműves, jó minőségű termékeket, amelyeket a megváltozott munkaképességű emberek állítottak elő - mondta el a Békéscsabai Gyermekélelmezési Intézmény szakmai helyettese pénteken az MTI-nek.
Bíró Csaba hozzátette: a Segítő Vásárlás pénteken nyitotta meg kapuit, a rendezvén...
2013-10-25 18:46:28
Krónika 4. rész (költségvetés)
... hivatkozott polgármesterek állítására a politikus.
Az utolsó három évben nyílt a jövedelmi olló - mondta, utalva a statisztikai hivatal adataira. Azt mondta, csökkent a megváltozott munkaképességűek munkavállalására fordítható összeg, és más, a rokkantakat érintő támogatások is.
Az egyháztámogatásról szólva örömét fejezte ki, hogy az általuk fenntartott közművelődési in...
2013-10-25 14:35:04
A Főkefe háromszázra növeli dolgozóinak számát Komlón
...
Szabó György hozzátette: az országosan 76 telephelyen 4200, köztük mintegy 3700 megváltozott munkaképességű embert alkalmazó állami társaság az irodai papírárukat előállító komlói termelési központjában 130 ember képzéséhez is hozzájárul a munkához szükséges képességeik, készségeik fejlesztése érdekében.
Az ügyvezető utalt rá, hogy a képzést a Társadalmi Megújulás Operat...
2013-10-22 16:44:07
A MEOSZ a rokkantsági ellátórendszer korrekcióját javasolja az Emminek
...
A MEOSZ tájékoztatása szerint a tárca arra kérte őket, tegyenek javaslatokat a megváltozott munkaképességűek ellátásairól szóló törvény tervezett módosításához, ezért hozták nyilvánosságra több javaslatukat.
Azt közölték, hogy egyebek mellett az ellátások felső összeghatárának emelését, a jövedelemkorlát eltörlését, a szükséges biztosítási idő módosítását és a foglalkozt...
2013-10-22 14:43:50
Banki adatrögzítői munkához jutottak fogyatékossággal élő emberek
...
Soltész Miklós a több mint 1400 megváltozott munkaképességű embert foglalkoztató ERFO Nonprofit Kft.-nél tett látogatásán ismertette a Rehabilitáció-Érték-Változás (RÉV) elnevezésű program részleteit, amelynek lényege, hogy különböző képzésekkel segítsék a fogyatékos emberek nyílt munkaerő-piaci foglalkoztatását.
Közölte, egyre több nagy cég jelentkezik, hogy szívesen fo...
2013-10-15 14:43:28
Közel százfős létszámbővítést hajtott végre a Kézmű Nonprofit Kft.
... Nonprofit Kft. jogelődje, a Kerületi Kézműipari Vállalatok 1953-ban alakult meg azzal a céllal, hogy a szociális foglalkoztatást erősítse. A cég 1980-ban kapta meg a megváltozott munkaképességű dolgozókat foglalkoztató célszervezeti kijelölést.
A társaság 2012-es árbevétele meghaladta a 8 milliárd forintot, a Kézmű Nonprofit Kft. a létszám, az árbevétel, és a telephelyek teki...
2013-10-14 14:19:41
Figyelem! Óriási buktató a rokkant, nyugdíjas korúaknak!
... járulékfizetési kötelezettségének hogyan kell, illetve kellett volna eleget tennie egy nyugdíjkorhatárt betöltött, de nyugdíjasként nem nyilvántartott bt-beltagnak?

A megváltozott munkaképességű személyek ellátásáról szóló 2011. évi CXCI. törvény 32. § (4) bekezdése kimondja, hogy ha a 2011. december 31-én az I-II. csoportos rokkantsági, baleseti rokkantsági nyugdíjban,...
2013-10-13 11:41:46
Zalai autista farm létrehozását tervezik Magyarszerdahelyen
... intézmény több mint hét hektáros területén termelnék meg.
A farmon 11 új munkahely jöhet létre, munkalehetőséget biztosítva az intézményben és a település környékén élő megváltozott munkaképességű embereknek.
Sikeres pályázat esetén a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program (TIOP) támogatási összege teljes egészében fedezi majd a beruházás mintegy 66 millió forintos k...
2013-10-11 17:04:32
Sorsjegybevételből támogatja a siketvakokat a Szerencsejáték Zrt. jövőre
... Alapítványt támogatta, és a jövőben is támogatni fogja.
Szentpétery Kálmán emlékeztetett arra is, hogy éppen tíz éve kezdte meg a Szerencsejáték Zrt. a kizárólag megváltozott munkaképességűeket - nyílt munkaerő-piaci keretek között - foglalkoztató, karitatív célú sorsjegy-értékesítő hálózat kiépítését az országban.
Elmondta, jelenleg 72 településen 180-an árusítanak sor...
2013-10-09 13:05:42
1 2 3 .............45 46 47 48 .......68 69 .......89 90 91 
Címkék: Csabai Kolbászfesztiválon, Segítő Vásárlás, Kézmű Nonprofit Kft, Szerencsejáték Zrt, Salva Vita Alapítvány, Békéscsabai Gyermekélelmezési Intézmény, Bíró Csaba, Szabó György, Társadalmi Megújulás Operat, Soltész Miklós, ERFO Nonprofit Kft, Nonprofit Kft, Kerületi Kézműipari Vállalatok, Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program, Szentpétery Kálmán, rokkantsági ellátórendszer, tartalék ingatlanok, érdeklődők részleteiben, megváltozott munkaképességű, utolsó három, jövedelmi olló, statisztikai hivatal, megváltozott munkaképességűek, rokkantakat érintő, általuk fenntartott, irodai papírárukat, munkához szükséges, ügyvezető utalt, tárca arra, ellátások felső, jövedelemkorlát eltörlését, szükséges biztosítási, több mint, fogyatékos emberek, szociális foglalkoztatást, társaság 2012-es, telephelyek teki, nyugdíjkorhatárt betöltött, település környékén, beruházás mintegy, kizárólag megváltozott, munkaképességűek, munkalehetőséget, fogyatékossággal, lakásfenntartási, foglalkoztatását,
© 2013 TVN.HU Kft.