Belépés
Románia: Basescu korrupt tolvajnak minősítette Pontát
... megnyitásában érdekelt beruházót segítő törvénytervezetre, miközben a felelősség elől Ponta úgymond a parlament mögé próbált bújni.
Előzőleg Ponta egy harmadik világbeli diktátornak nevezte Basescut, aki kicsinyes zsarolással próbálja elérni, hogy a parlament ne vizsgálja tovább családja telekvásárlásának törvényességét.
Az egymással szembenálló román vezetők egyre durvá...
2013-12-05 19:05:47
Egészség
... figyelemre méltó kicsi, szemes növény, ami elképesztő dolgokat tesz a szervezeteddel, ha beépíted az étrendedbe.

Az inkák évtizedekig a hegyekben termesztették, melyet okkal neveztek a ,,gabonák anyjának".

A quinoa jellegzetessége, kellemes íze és rengeteg jó hatása révén egyre szélesebb körben válik ismertté, kedveltté.


Miért is olyan jó szá...
2013-12-05 18:52:46
Rogán: Magyarország szabad ország, ahol a bíróságról is lehet véleményt mondani
... ágak képviselői pedig nem fogalmazhatnak meg elvárásokat velük szemben.
Mindezt azzal kapcsolatban közölte, hogy Rogán Antal kedden egy a Facebookon közzétett videón felháborítónak nevezte, hogy az első fokon ittas vezetésért elítélt szlovák nő a nem jogerős ítélet után előzetes letartóztatásból luxuskörülmények közötti házi őrizetbe került. A Fidesz-frakció nevében azt kérte...
2013-12-05 17:44:37
Megkezdődött a 2014-es költségvetés vitája a pozsonyi parlamentben
... törvényről szóló vita kezdetén.
A deficitcél csökkentését az adóbeszedés hatékonyságának szeptember óta tapasztalható javulása tette lehetővé, mondta Peter Kazimír, aki az évtized tettének nevezte a kormány az adóbeszedés hatékonyságának javítása terén elért eredményét. "Bízom benne, hogy a jövő év fordulópontot jelent majd a szlovák gazdaság számára illetve a foglalkoztatott...
2013-12-05 17:34:24
Átadták a szerszámkészítő központot a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban
... hangsúlyozta: ezután nemcsak a karosszériaelemeket gyártják Kecskeméten, hanem képesek lesznek a szerszámokat javítani, adott esetben elkészíteni is.
A gyár igazgatója mérföldkőnek nevezte, hogy eddig a napig több mint 140 ezer Mercedes-Benz B osztályú autót, valamint CLA modellt gyártottak Kecskeméten.
"Az új technológiai kompetenciákra Kecskeméten fordított ötmillió eu...
2013-12-05 17:25:45
nemzeti összetartozás bizottság autonómia albizottság - Szili: fontosak a helyi közösségek igényei
... politikai képviseletet. Az, hogy adott eseten az ezzel járó lehetőségeket nem használják ki teljes egészében csak a saját hibájuk, és nem a többségi nemzeté - jegyezte meg. Problémának nevezte, hogy nagyon kevesen íratják magyar nyelvű iskolába gyermekeiket.
Jakab Sándor azt mondta, hogy a legjobban fogyó nemzetrész az övék, mintegy 14 ezren vallották magukat a legutóbbi nép...
2013-12-05 16:45:14
Brahmsra emlékezik a Nemzeti Filharmonikusok születésének 180. évfordulója alkalmából
...
A december 11-i első koncerten a híres kettősverseny (hegedű és cselló) is megszólal Kocsis Zoltán vezényletével. Az est két szólistája Baráti Kristóf hegedű- és Perényi Miklós gordonkaművész.
Az 1880-as évek végén Brahmsot (1833-1897) három alkotói terület foglalkoztatta: a zenekar, a hegedű és a cselló. Erről tanúskodnak az 1885 és 1887 között közvetlenül egymás után ...
2013-12-05 16:34:23
Ukrajna-EU - Swoboda: újra kell gondolni a Keleti Partnerséget
... tudományos főmunkatársa arra igyekezett rávilágítani, hogy Ukrajnában legalább háromrétegű a válság, miközben az EU Keleti Partnerségét "körvonalazatlannak" és "erőforrásaiban gyengének" nevezte.
Ukrajnában egyszerre van orientációs válság, az ország nem tudja eldönteni, hova húzzon, amely kormányzati, már-már politikai válsággal fenyeget, emellett pénzügyi válság is van, ame...
2013-12-05 16:24:49
Lámpatestgyártó üzemet avattak Berettyóújfaluban
... 600 millió forintból felépült gyártóüzemet Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár és a város vezetői avatták fel.
Az államtitkár a megnyitón bátor vállalkozásnak nevezte az új technológiát alkalmazó fejlesztést, hiszen a gazdasági válság közepén vágott bele a cég.
Czomba Sándor egyúttal örömét fejezte ki, hogy az ország egyik leghátrányosabb helyzetű...
2013-12-05 16:24:36
1 2 3 .............2792 2793 2794 .......4190 4191 .......5586 5587 5588 
Címkék: Nemzeti Filharmonikusok, Keleti Partnerséget, Előzőleg Ponta, Rogán Antal, Peter Kazimír, Mercedes-Benz, Jakab Sándor, Kocsis Zoltán, Baráti Kristóf, Perényi Miklós, Keleti Partnerségét, Czomba Sándor, 2014-es költségvetés, pozsonyi parlamentben, szerszámkészítő központot, kecskeméti Mercedes-Benz, helyi közösségek, felelősség elől, parlament mögé, harmadik világbeli, egymással szembenálló, inkák évtizedekig, hegyekben termesztették, quinoa jellegzetessége, frakció készít, első fokon, deficitcél csökkentését, adóbeszedés hatékonyságának, évtized tettének, szlovák gazdaság, szerszámokat javítani, gyár igazgatója, napig több, ezzel járó, saját hibájuk, többségi nemzeté, legjobban fogyó, december 11-i, híres kettősverseny, 1880-as évek, város vezetői, megnyitón bátor, gazdasági válság, ország egyik, luxuskörülmények, letartóztatásból, törvénymódosítás, lámpatestgyártó, filharmonikusok, hatékonyságának, jellegzetessége, szerszámkészítő, foglalkoztatott, leghátrányosabb, szervezeteddel, kompetenciákra,
© 2013 TVN.HU Kft.