Belépés
Kicsbéka története
... szerelembe esni... (Tudálékoskodni kezd.) A tiszta szerelem pillanatai művileg felidézhetetlenek. Nincsenek olyan csodaszerek, amelyekkel előidézhetnénk azokat... Teljes odaadással, teljes szívvel kell ahhoz szeretni, hogy boldogok lehessünk. Annál szebb dolgot pedig én egyelőre még nem ismerek. S egyébként sem lehet szerencsétlen az, aki egyszer már ta...
2006-12-19 17:33:02
Egy kis horoszkóp
... barátja, de azokat élete végéig megőrzi. Szorgalmas, gyakorlatias, szerény és bátor ember, az általa jónak vélt dolgok mellett az utolsóleheletéig kitart. A jó ügyek szolgálatában végtelen odaadással küzd, de a sors nehézségei alázatossá tehetik. Ezt mindenképpen kerülje el, hogy önbecsülését megtarthassa.

Szerencse napjai: szombat

Kabalaszámai: 4, 8, 22, 2...
2006-12-14 06:52:59
Ne nyúlj a kutyámhoz!!!
... hagyható ricsaj, az én kezem egy a sok közül.
Tönkretették a kutyámat.
Egy agár közel 20 évig élhet.... Én húsz évig fogok egy hozzám nem ragaszkopdó kutyát szeretettel és odaadással gondozni.
Köszönöm ezt nektek, kedves kutyából műveletlen, idióta, magántulajdont kétlábbal tipró, ebertársaim! Ezúton üzenem nektek, hogy ha kuyát akartok símogatni, akkor vegyetek e...
2006-12-13 20:42:54
Tükör a tülörben.
... nincs veszély! Olyan szerencsésnek érezte magát,
hogy
azt hitte, szárnya nélkül is repülni tudna, mert szerelmes volt. Fiatal
szíve
egész hevével szeretett, teljes odaadással és kétely leghaloványabb
árnyéka
nélkül. És tudta, hogy ugyanígy, feltétel nélkül viszontszeretik. Tudta,
hogy
a szeretett lány várja, hogy a sikerrel megállt próba utá...
2006-11-22 18:08:44
A jövő. Nov. 13.
...-Ma reggel az egyik tv csatornán egy asztrológus beszélt arról, hogy a Magyar Köztársaság születési időpontja alapján felállította a jövő képletét.
Jó volt hallgatni, annyi hittel odaadással beszélt, hazánk és benne minden ember eljövendő jólétéről, hogy csak csodálni lehet érte.
Azt mondta, hogy hozzánk fog járni a világ azt a csodás felfedezést megismerni, ami itt nálun...
2006-11-13 11:47:36
Agresszió és erőszak(1)
... nagyon
sok agressziót a tehetetlenség szül. Egy világhírű szociálpszichológus -
Kurt Lewinnek hívják - kísérleteket folytatott: ha valakit egy
tevékenységében, amit nagy odaadással végez, frusztrálnak - például
meghiúsítják - az akadály különböző reakciókat válthat ki az emberből.
Az emberi reakciók elemi, alapvető, tipikus, mintázatszerűen leírható formáj...
2006-11-13 00:10:17
Személyi Hitvallás
... Mindig, minden helyzetben és állapotban, tudatos személyességgel vagyok jelen: éberen, kreatívan, határozottan, bátran, bizalomteljes hit-képzeletem által működtetett, kíváncsian-szerető odaadással, de felelős akarat-érvényesítéssel, tiszta, hiteles információáramoltatással.
Hiszem, hogy fizikai tudatomban, egész gondolati-érzelmi világomban, akaratomban és fizikai te...
2006-10-20 13:10:48
Cristine /folytatás/
... csak az ablakhoz közeli utcai lámpa fénye oldotta a sötétet. Ez a fény bőven elég volt, és a lányt az ágyhoz vontam, ahová is egymás mellé ültünk.
Vadul csókolóztunk, és mindent odaadással türt.-Telt kebleinek símogatására bimbói felágaskodva megkeményedtek.
Alteste ide -oda mozgásával segítette ,hogy a bugyiját lehúzzam.
Akkor már a lába között térdeltem.- A fülem...
2006-10-18 07:51:12
Izgi kalandok:
... izgatni kezdtük egymást. Farkam megint úgy állt mint a cövek. A medence szélén ültünk a lépcsökön, farkam kiállt a vízből. Ekkor Csilla lehajolt és a szájába vette rudimat. Szemét lehunyva odaadással kéjesen szopta. Lejjebb ültem, így fejét lenyomtam a víz alá. Farkam nem érintkezett a levegővel. Csilla szájából pedig hol kijött a farkam, hol pedig teljesen eltűnt benne.
...
2006-10-16 14:15:38
pajzán történetek :D
... lassan behatolt. Amikor egészen bent volt megállt, de Noni nem tiltakozott. Örültem, hogy nem fáj neki. Bill eloszor lassan, majd gyorsabban nyomkodta Nonit. Mi a melleit szoptuk teljes odaadással. Végülis Noni felizgult és óriásit élvezett. Amikor Bill befejezte, én megtöröltem Noni punciját. Nem vérzett, úgyhogy minden rendben volt. Megsimogattuk Noni arcát és gratuláltunk neki....
2006-10-15 16:59:06
1 2 3 ........................76 77 ............115 116 ............152 153 154 
Címkék: Magyar Köztársaság, Kurt Lewinnek, Ekkor Csilla, Végülis Noni, Amikor Bill, Megsimogattuk Noni, tiszta szerelem, általa jónak, utolsóleheletéig kitart, sors nehézségei, agár közel, szeretett lány, sikerrel megállt, asztrológus beszélt, jövő képletét, csodás felfedezést, tehetetlenség szül, akadály különböző, emberi reakciók, ablakhoz közeli, fény bőven, ágyhoz vontam, bugyiját lehúzzam, medence szélén, szájába vette, melleit szoptuk, utolsóleheletéig, mintázatszerűen, viszontszeretik, tevékenységében, személyességgel, érvényesítéssel, leghaloványabb, magántulajdont, megkeményedtek, tudálékoskodni, szolgálatában, tehetetlenség, megsimogattuk, szerencsétlen, bizalomteljes, szerencsésnek, símogatására, felágaskodva, csókolóztunk, tönkretették, mindenképpen, meghiúsítják, kabalaszámai, önbecsülését, kísérleteket, felállította, frusztrálnak, gratuláltunk, megtarthassa, gyakorlatias, határozottan, idézhetnénk, ebertársaim, asztrológus, csodaszerek, megtöröltem, köztársaság, működtetett, érintkezett, felfedezést, akaratomban,
© 2013 TVN.HU Kft.