Belépés
A Tatabányában folytatja pályafutását a nyártól Balogh Zsolt
... Szeged 29 éves válogatott játékosa a következő klubja honlapjának. - Matics mester hívott fel telefonon, hogy igazoljak az ő csapatába. Ekkor azonban még egyéves szerződés kötött a Tisza-parti gárdához. Decemberre viszont kiderült, jelenlegi klubom nem ajánl újabb megállapodást. A posztomra újabb játékost igazoltak, így legfeljebb a harmadik jobbátlövő lehetnék, holott én mindenké...
2019-02-13 13:02:06
Repülőjáratok ezreit törölték az Egyesült Államok északi és nyugati vidékeit sújtó hóviharok miatt
...
Az észak-nyugati Seattle városától a keleti parti Bostonig összefüggő viharzóna tombol az Egyesült Államokban: folyamatosan havazik, az utak jegesek, Chicagót, Detroitot és Bostont is hó borítja.
Minnesotában, Michiganben, Wisconsinban 30-45 centiméternyi hó hullott vasárnap óta, egyes utakat lezártak. New Jerseyben Phil Murphy kormányzó rendkívüli állapotot hirdetett az...
2019-02-13 07:06:52
Brexit - Theresa May: még időre van szükség az EU-val folytatott tárgyalásokhoz
...
A konzervatív párti brit miniszterelnök kedden tájékoztatta az alsóház képviselőit a tárgyalási folyamat eddigi menetéről, higgadtságra intve a képviselőket.
Elmondta: a minap Brüsszelben tárgyalt Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével, Donald Tuskkal, az Európai Tanács elnökével és Antonio Tajanival, az Európai Parlament elnökével, akiknek három lehetség...
2019-02-12 15:42:49
Kovács Zoltán: Mike Pompeo budapesti látogatása "történelmi vizit" volt
...
Kovács Zoltán republikánus és demokrata párti törvényhozókkal, kormányzati tisztségviselőkkel tárgyal, továbbá előadást tartott a magyar belpolitikáról és a közelgő európai parlamenti választásokról amerikai újságíróknak, valamint washingtoni magyaroknak.
Az államtitkár az MTI-nek kiemelte az amerikai külügyminiszter látogatásának fontosságát, kiváltképp, mert - mint fog...
2019-02-12 08:41:19
Egy amerikai demokrata párti képviselőnő bocsánatot kért antiszemitának talált megjegyzéseiért
...
A szomáliai születésű demokrata párti politikus - aki 1995-ben menekültként érkezett az Egyesült Államokba - vasárnap éjjel Twitter-oldalán arról írt, hogy amerikai törvényhozók azért támogatják Izraelt, mert adományokat kapnak az Egyesült Államok legbefolyásosabb Izrael-barát lobbijától, az Amerikai-Izraeli Közpolitikai Bizottság (AIPAC) nevű szervezettől.
A politikus b...
2019-02-12 07:04:04
Brexit - Svájccal írt alá kereskedelmi szerződést a brit kormány
...
A brit-svájci kétoldalú kereskedelem - amely jelenleg az Európai Unió által külső országokkal kötött kedvezményes kereskedelmi megállapodások szabályrendszere alapján zajlik - évente 32 milliárd font (csaknem 12 ezer milliárd forint) értékű.
Nagy-Britannia az EU tagjaként 40 ilyen nemzetközi kereskedelemi egyezmény részese.
Liam Fox 2017-ben, egy üzleti rendezvényen...
2019-02-11 19:42:41
EP-választás - ECFR: a képviselői helyek több mint egyharmadát megszerezhetik az EU-ellenes erők
...
A berlini székhelyű szervezet arról számolt be, hogy a bal- és jobboldali EU-ellenes pártok most először szinte biztosan megszerzik a helyek legalább egyharmadát az EP-ben, ráadásul a szélső- és az euroszkeptikus jobboldal képviselőinek számaránya a jelenlegi 23 százalékról 28 vagy akár 30 százalékra is nőhet.
Az értékelést a Politico brüsszeli hírportál is ismertette, h...
2019-02-11 19:22:21
Rekordszámú résztvevőt várnak az 55. müncheni biztonságpolitikai konferenciára
...
A német diplomata a konferenciát bemutató tájékoztatóján kiemelte: a szervezők arra törekedtek, hogy a nemzetközi közösség valamennyi nagy kihívása és válsága szerepeljen a napirenden, így a "klasszikus" témák mellett az éghajlatváltozás biztonságpolitikai vonatkozásairól is lesz majd szó.
A venezuelai "dráma" viszont már nem fért bele a sűrű hivatalos programba. Ez "na...
2019-02-11 18:42:24
A putyinizmus az évszázad végig kitart az orosz elnök befolyásos tanácsadója szerint
...
"Az orosz állam (a Szovjetunió széthullása után) tovább él és most már ez egy olyan új állam, amilyen sohasem volt nálunk" - írta Szurkov.
A politikus szerint a terhelési próbák azt bizonyítják, hogy éppen ez a "szervesen kialakult modell jelenti az orosz nemzet túlélésének és felemelkedésének hatékony eszközét, nemcsak az elkövetkező évekre, hanem évtizedekre és az a le...
2019-02-11 18:32:43
Amy Klobuchar személyében újabb elnökjelölt-aspiránsa van az amerikai Demokrata Pártnak
...
Az 58 éves Klobuchart a tavaly novemberi félidős választásokon nagy fölénnyel választották be hatodszorra is a szövetségi szenátusba. Akkor - ahogy most is - közép-nyugati gyökereit hangsúlyozta, kiemelve, hogy képes jó kapcsolatokat kialakítani mindazokkal, akik a térségben Donald Trump elnökre szavaztak 2016-ban.
"A szemetekbe nézve mindig megmondom majd, mit gondolok....
2019-02-10 23:22:01
1 2 3 4 .................646 647 .........969 970 .........1291 1292 1293 
Címkék: Balogh Zsolt, Egyesült Államok, Theresa May, Kovács Zoltán, Mike Pompeo, Demokrata Pártnak, Egyesült Államokban, Jerseyben Phil Murphy, Jean-Claude Junckerrel, Európai Bizottság, Donald Tuskkal, Európai Tanács, Antonio Tajanival, Európai Parlament, Egyesült Államokba, Amerikai-Izraeli Közpolitikai Bizottság, Európai Unió, Liam Fox, Donald Trump, nyártól Balogh, amerikai demokrata, brit kormány, képviselői helyek, évszázad végig, orosz elnök, amerikai Demokrata, következő klubja, posztomra újabb, harmadik jobbátlövő, észak-nyugati Seattle, keleti parti, utak jegesek, konzervatív párti, alsóház képviselőit, tárgyalási folyamat, minap Brüsszelben, magyar belpolitikáról, közelgő európai, amerikai külügyminiszter, szomáliai születésű, brit-svájci kétoldalú, üzleti rendezvényen, berlini székhelyű, helyek legalább, euroszkeptikus jobboldal, német diplomata, konferenciát bemutató, szervezők arra, nemzetközi közösség, sűrű hivatalos, orosz állam, politikus szerint, terhelési próbák, orosz nemzet, elkövetkező évekre,
© 2013 TVN.HU Kft.