Belépés
Járások - Bács-Kiskun megyében 11 járási hivatal kezdi meg működését
... választották.
Bodroginé Mikó Zsuzsanna, a Jánoshalmi Járási Hivatal vezetője a szegedi József Attila Tudományegyetemen végzett jogászként. 1989-től kinevezéséig a jánoshalmai Polgármesteri Hivatal aljegyzője volt.
Fröschl Péter, a Kiskőrösi Járási Hivatal vezetője a Miskolci Egyetemen közgazdász diplomát szerzett, majd 1997-ben jogászként doktorált. 2005-től kinevezésé...
2012-12-19 16:42:26
Fideszes ejtőernyősök landoltak járási hivatalok élén
... közigazgatási gyakorlattal kell rendelkezniük. Ez a követelményt annak ellenére bezárta a kaput sokak előtt, hogy idén nyáron elfogadták: ,,az országgyűlési képviselői tevékenység és a polgármesteri tisztség ellátása is" közigazgatási gyakorlatnak számít.

Néhány képviselő számára ugyanakkor még így is visszavonulási lehetőséget biztosít a járási hivatalvezető...
2012-12-19 15:09:31
Bemutatták a somogyi járások hivatalvezetőit
... Gábor, a Csurgói Járási Hivatal 37 éves vezetője igazságügyi ügyintéző képesítést szerzett, a pécsi egyetem közigazgatási menedzser szakos hallgatója. 2004-től dolgozik a csurgói polgármesteri hivatalban.
Nagy Szabina, a Fonyódi Járási Hivatal 33 éves vezetője igazgatásszervező, 2005-ben jogászként doktorált. Tabon és Fonyódon aljegyző volt.
Racsek József, a Barcsi Járá...
2012-12-18 14:22:14
Kinevezték a járási hivatalok vezetőit
... kerüljenek a hivatalok élére. Kinevezésük feltétele a felsőfokú végzettség és legalább ötéves közigazgatási gyakorlat, amelybe beleszámít az országgyűlési képviselői tevékenység és a polgármesteri tisztség betöltése is.
A járások kialakításáról tavaly szeptemberben döntött a kormány, a közigazgatás átfogó, a közjót szolgáló átalakításának, a "jó állam" kialakításának egyik fo...
2012-12-17 13:32:10
Jövőre megváltozik egyes szociális támogatások kifizetésének rendje
... megelőlegezését érinti.
A kifizetés módjáról azt írták: az érintettek februártól postai kézbesítéssel vagy banki átutalással kapják meg a támogatásokat, nem kell személyesen bemenniük a polgármesteri hivatalba. A települési jegyzők a napokban értesítik a változásokról a 65 ezer érintettet, akiknek december 31-ig nyilatkozniuk kell arról, hogy a két lehetőség közül melyiket vá...
2012-12-10 13:53:01
Törvénytelennek ítélte a székely zászló kitűzését a Kovászna Megyei Törvényszék
... nem tilt.
Codrin Munteanu prefektus az Agerpres hírügynökségnek nyilatkozva arra hivatkozott, hogy a törvény szerint csak törvényesen elfogadott szimbólumokat szabad kitűzni a polgármesteri hivatalokra.
Kovászna megye és Sepsiszentgyörgy elöljárói éppen az uzoni polgármesteri hivatal zászlóhasználata kapcsán indított per ellen tiltakozva szervezett november nyolcadikán s...
2012-11-29 17:26:55
KIM: garantált a járási hivatalokhoz kerülő köztisztviselők eddigi bére
... a megállapodás aláírásától januárig a közszolgálati tisztviselőkről szóló törvény alapján vál...
2012-11-23 11:01:40
Egy újabb alattomos húzás
... hogy regisztrálniuk kellene. Egy vezető fideszes politikus korábban a hvg.hu-nak azt mondta: az önkormányzatok nyomására vetették el azt a múlt héten még megszavazott ötletet, hogy a polgármesteri hivatalok munkatársai mindenkit személyesen felkeressenek, és tájékoztassanak a regisztrációról.

Az egyik módosító indítvány értelmében a Nemzeti Választási Irodának sem k...
2012-11-09 16:04:54
Járások - Dömösön kormányhivatali határozat kell a járási hivatal kialakításához
... hoz.
A kormánymegbízott hozzátette, hogy Dömösön kívül Komárom-Esztergom megyében minden településsel megkötötték a járási hivatalok létrehozásához szükséges megállapodásokat, a polgármesteri hivatalok állományából az induláshoz 235 betöltött státuszt vesznek át.
A megyében hat járási székhely és három kirendeltség jön létre. A változásokról a kormányhivatal munkatársai ...
2012-11-07 20:33:14
Járások - KIM: szinte minden település igent mondott a járási hivatalokra
... létrejövő hivatalok a járás minden településén megteremtik az ügyintézés lehetőségét vagy állandó kirendeltség fenntartásával, vagy ügysegédekkel, akik hetente egy-két nap - többnyire a polgármesteri hivatalokban - várják majd az ügyfeleket, továbbá az okmányirodák is változatlanul működni fognak ott, ahol eddig is.
A közigazgatási tárca tájékoztatása szerint a megállapodások...
2012-11-01 14:22:17
1 2 3 ..13 14 15 ..20 21 .25 26 27 
Címkék: Kovászna Megyei Törvényszék, Bodroginé Mikó Zsuzsanna, Jánoshalmi Járási Hivatal, József Attila Tudományegyetemen, Polgármesteri Hivatal, Fröschl Péter, Kiskőrösi Járási Hivatal, Miskolci Egyetemen, Csurgói Járási Hivatal, Nagy Szabina, Fonyódi Járási Hivatal, Racsek József, Barcsi Járá, Codrin Munteanu, Nemzeti Választási Irodának, somogyi járások, járási hivatalok, székely zászló, járási hivatalokhoz, újabb alattomos, járási hivatal, járási hivatalokra, szegedi József, jánoshalmai Polgármesteri, követelményt annak, kaput sokak, országgyűlési képviselői, polgármesteri tisztség, járási hivatalvezető, pécsi egyetem, csurgói polgármesteri, hivatalok élére, felsőfokú végzettség, járások kialakításáról, közigazgatás átfogó, közjót szolgáló, kifizetés módjáról, érintettek februártól, polgármesteri hivatalba, települési jegyzők, napokban értesítik, törvény szerint, polgármesteri hivatalokra, uzoni polgármesteri, megállapodás aláírásától, közszolgálati tisztviselőkről, vezető fideszes,
© 2013 TVN.HU Kft.