Belépés
Családvédelem – szovjet
... gyermekükkel kapcsolatos felelőssége vagy a gyerekek kötelessége a szüleikkel való együttműködésre."

Mint ahogy az egyik, a tervezet előkészítésére rálátó kormánypárti politikus kifejtette: "természetesen egyiknek sem lesz semmilyen következménye, e jogoknak és kötelezettségeknek a kimondása csak szimbolikus, csupán a kormánypártok családról vallott értékrendjét j...
2011-11-12 11:43:47
Csáky: az állampolgárság mindenkinek magánügye
... bárhol a világon - legyen lehetősége felvenni a Szlovák Köztársaság állampolgárságát."Úgy vélem, nem rossz az ilyen összetartozás, látja ez az én pozitív hozzáállásom" - szögezte le a politikus. Hozzátette: "Azt gondolom, hogy ez helyes. De ugyanezt meg kell engednünk Szlovákia összes polgárának."
Az MKP volt elnöke úgy véli, túl kell lépni bizonyos komplexusokon. "A Szlovák ...
2011-11-12 11:32:43
Kérdőív
... Viktornak?
a) hogy hazudott
b) hogy tévedett

2. Ha Orbán Viktor beismerné, hogy hazudott, akkor...
a) becsületes lenne, mint Gyurcsány Ferenc, hiszen minden politikus hazudik, de ők legalább beismerik.
b) azt is csak azért tenné, hogy elvegye Gyurcsány azon érdemét, hogy ő az egyetlen politikus, aki beismerte, hogy hazudik.

3. Ha Orbán Vik...
2011-11-12 10:49:14
Putyin: Berlusconi az "utolsó mohikánok egyike" az európai politikában
... hogy a nőkkel való viszonyában történteket is tudatosan követte el, hogy magára vonja a figyelmet"- mondta az orosz miniszterelnök, aki szerint Berlusconi az egyik legnagyobb európai politikus. Putyin azt sem mulasztotta el hangsúlyozni, mennyire hálás olasz kollégájának barátságáért, s azt reméli, hogy Berlusconit felelős emberek követik posztján és a kormányban.
Az orosz k...
2011-11-12 10:01:13
Gárdistáknak bilincs, anarchis
... kerület vezetése órákon át tárgyalt és alkudozott az egyszerre több bűncselekményt is elkövető, a békés tüntetés határait sokszorosan túllépő ,,anarchista csoportocskával". A politikus emlékeztetett: az olyan nemzeti szervezetek, mint a Magyar Gárda vagy a Szebb Jövőért Polgárőrség formaruháját hordó, vagy akár csak a rendezvényeiken részt vevő emberekkel a hatóságok me...
2011-11-12 09:56:25
Egy hónapon át magyarázzák a b
... után, mint az idén. Az állami vezetőknek azt ajánlják, hogy hivatkozzanak például a kultura egyes területeire, ahova minden korábbinál több forrást juttat majd a jövő évi büdzsé.
A politikusok ennek ellenére tisztában vannak azzal, hogy az országot is érintő válság idején nehezen lehetne általánosan pozitív képet festeni a 2012-es, és a ciklus hátra levő éveiről. Úgy tudjuk e...
2011-11-12 09:53:55
törvénysértést követett el a
... képviselő-jelöltje törvénysértéssel vádolta meg fideszes ellenfelét. Karácsony Gergely azt mondta, hogy Láng Zsolt a megengedettnél többet költött a választási kampány során. Az ellenzéki politikus sajtótájékoztatóján egy fotóalbumot mutatott be, amelyben a kormánypárti induló mintegy száz választási plakátjáról készített fénykép volt.

Karácsony Gergely szerint ezeknek ...
2011-11-12 09:19:54
Politikus alkat: drogozott, cs
Politikus alkat: drogozott, csalt, szeretőt tartott, bankot rabolt a fiatal baloldali
2011. november 11. - 08:47

Fegyveres bankrablás vádjával állt csütörtökön a Bács-Kiskun Megyei Bíróság elé F. András, a Fiatal Baloldal korábbi kecskeméti elnökségi tagja.

A vádirat szerint a vádlott és társa 2009. szeptember 11-én a délelőtti órákban gépkocsival felkere...
2011-11-12 08:32:01
Mennyi rúdaranya van az
... Egyelőre még elszántan hárítja minden érintett az ez irányú javaslatokat, de az európai adósságválság eddigi forgatókönyve ékes bizonyítéka annak, ahogy a válságkezelés során a legelszántabb politikusi fogadkozások is már többször meghazudtolódtak.

A német jegybank 3.401 tonnás aranykészlete a második legnagyobb a világon. A 2.452 tonnás olasz aranytartalék a negyedik h...
2011-11-11 19:58:14
Az elhallgatott győzelem
... lehetnek a politikai és a gazdasági elitre.

Az Izlandi nép lemondatta a régi kormányt,és a nagy bankok államosítva lettek. Az ország nem fizeti meg az adósságot, mert ez az POLITIKUSAIK korrupt döntéseinek az eredménye.

Az új alkotmányban rögzítették, hogy a politikának a főszereplője az ember, és nem a politikus.

Jelenleg Izland a legjobb példakép...
2011-11-11 19:11:36
1 2 3 ...........3441 3442 ......5162 5163 5164 .....6881 6882 6883 
Címkék: Szlovák Köztársaság, Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, Orbán Vik, Magyar Gárda, Szebb Jövőért Polgárőrség, Karácsony Gergely, Láng Zsolt, Bács-Kiskun Megyei Bíróság, Fiatal Baloldal, Jelenleg Izland, állampolgárság mindenkinek, európai politikában, elhallgatott győzelem, gyerekek kötelessége, szüleikkel való, tervezet előkészítésére, kimondása csak, kormánypártok családról, ilyen összetartozás, egyetlen politikus, nőkkel való, orosz miniszterelnök, egyik legnagyobb, egyszerre több, békés tüntetés, politikus emlékeztetett, olyan nemzeti, rendezvényeiken részt, állami vezetőknek, kultura egyes, politikusok ennek, ciklus hátra, megengedettnél többet, választási kampány, ellenzéki politikus, fotóalbumot mutatott, kormánypárti induló, fiatal baloldali, vádirat szerint, délelőtti órákban, európai adósságválság, válságkezelés során, legelszántabb politikusi, német jegybank, második legnagyobb, gazdasági elitre, régi kormányt, nagy bankok, legjobb példakép, állampolgárságát, törvénysértéssel, meghazudtolódtak,
© 2013 TVN.HU Kft.