Belépés
Szeptember tizenegy
... megbeszélte a tűzoltókkal .Minden összefügg, szokta volt mondani egy furcsa kis ember az ECHOTV-ben . Igaza van . Ezek a disznóságok egy jól megtervezett programm keretében történnek . A Lusitania áldozatai, a Pearl Harbourban állomásozó tengerészek sorsa megegyezik kilenctizenegy terroristáinak az áldozataival . Mindannyiukat a történelem átformálása sorá...
2012-09-12 19:40:58
Négyszázalékos árbevétel-növekedés az idén a Co-op csoportnál
... csoport további kétezer üzletet lát el áruval, utóbbiak nem rendelkeznek Co-op logóval.
A vezérigazgató kiemelte: még az idén várhatóan befejeződik a boltmegújítási program. Ennek keretében már 2.200 bolt teljesen megújult. Emellett zöldmezős beruházásokkal is építettek új üzleteket az országban. Az integrált informatikai rendszerükhöz már 1.100 Co-op bolt kapcsolódott. Az id...
2012-09-12 17:16:03
Csökkent a fogyasztóvédelmi szabálysértések száma Veszprém megyében
... Kovács Zoltán.
A 15 kötelezettségre szóló határozat és három figyelemfelhívás ( szignalizáció) mellett fogyasztóvédelmi bírságot nem szabtak ki, szabálysértési eljárást a program keretében a felügyelőség nem folytatott le - ismertette a kormánymegbízott.

Tájékoztatása szerint a megyében 55 üzletet és 10 kitelepült kereskedőt ellenőriztek; összesen 20 vállalkozásnál...
2012-09-12 16:57:45
Két köztéri alkotással gazdagodott Hódmezővásárhely
...
Nagy Imre, a Tornyai János Múzeum igazgatója a szobrokat bemutató szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy az alkotásokat a kulturális város rehabilitációs program keretében rendelte meg az önkormányzat. A szobrok készítésére jeligés pályázatot írtak ki, és a zsűri mindkét esetben a közgyűjtemény restaurátorának terveit találta a legjobbnak.
A múzeum új szárnya előtt fel...
2012-09-12 16:57:36
Finn dizájn és gasztrokultúra a budapesti Design Héten
... kínált ételeket a Slow Food és a Slow Dining alapelvei szerint, friss alapanyagokból, helyben készíti Patrick Karlsson chef.
A Budapest Design Meetup szeptember 29-i különkiadása keretében az Anker Klubban az érdeklődők Leena Pasanen, a Finnagora igazgatója, valamint a falu alkotó művészei közül Karin Widnäs keramikusművész, Antti Siltavuori építész és ipari formatervező, il...
2012-09-12 15:04:26
Újraavatták a söjtöri zsidótemetőt
...
Manninger Jenő (Fidesz-KDNP), a Zala Megyei Közgyűlés elnöke azt mondta: az évek óta tartó együttműködési program keretében mindenütt a helyi települések segítségével, összefogással tudták megtisztítani, helyreállítani és újra látogathatóvá tenni a zsidótemetőket. Hangsúlyozta: nagyon fontos, hogy ilyen módon is megemlékezzünk a XX. század legnagyobb tragédiájáról.
Felid...
2012-09-12 13:54:01
Hangfoglalás kiállítás hetedszer
... MTI-vel.
Mint írták, az Artisjus főleg az előadói, valamint az új internetes jogrendszert érintő kérdéseket, míg a Szerzők Egyesülete a szerzői jogokat fogja boncolgatni különböző beszélgetések keretében. A Magyar Színháztechnikai Szövetség a személyi monitorozás, a hangosítás és a színpadi megvilágítás kihívásait vitatja meg.
A kiállításon résztvevő dj- és produceri esz...
2012-09-12 10:32:32
Ha az összes többi bolygó holdjának van neve, a mi Holdunknak miért nincs ?
... műholdakról is). Így főleg domborzatáról gyűjtöttek mind részletesebb adatokat.


A Holdat először egy szovjet űrszonda, a Luna-1 érte el 1959-ben a Luna-program keretében, ez azonban még csak elrepült mellette.

Az első ember alkotta tárgy, amely valóban eljutott a Holdra, a Luna-2 szonda volt, szintén még 1959-ben, a szonda egyszerűen becsap...
2012-09-11 22:42:20
Közel 300 millió forintos meliorációs beruházás hiúsulhat meg Szekszárdon
... hegyközség által létrehozott Szekszárdi Meliorációs Nonprofit Kft. 2011-ben nyert el 194 millió forint támogatást az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alaptól. A programot, amelynek keretében öt völgyben terveznek megépíteni összesen öt kilométernyi vízelvezetőt és támfalat, 2014. januárig kell megvalósítani.
A bizottsági elnök szerint az ingatlantulajdonosok legalább...
2012-09-11 18:54:17
A munkahelyi stressz ellen kampányol az MGYOSZ
... aktív részvételére van szükség.
Az Európai Unió országaiban a káros munkahelyi stressz a GDP mintegy 4 százalékának megfelelő veszteséget okoz - jegyzi meg az MGYOSZ.
A kampány keretében az érdekképviselet több szemináriumot is szervez, ahol a hazai vállalatok megismerhetik az eddigi tapasztalatokat, jó megoldásokat, illetve a hazai szabályozást is.
Az IOSHA2 prog...
2012-09-11 18:04:11
1 2 3 ..................664 665 .........997 998 999 .........1328 1329 1330 
Címkék: Design Héten, Pearl Harbourban, Kovács Zoltán, Nagy Imre, Tornyai János Múzeum, Slow Food, Slow Dining, Patrick Karlsson, Budapest Design Meetup, Anker Klubban, Leena Pasanen, Karin Widnäs, Antti Siltavuori, Manninger Jenő, Zala Megyei Közgyűlés, Szerzők Egyesülete, Magyar Színháztechnikai Szövetség, Szekszárdi Meliorációs Nonprofit Kft, Európai Mezőgazdasági, Vidékfejlesztési Alaptól, Európai Unió, fogyasztóvédelmi szabálysértések, budapesti Design, söjtöri zsidótemetőt, összes többi, munkahelyi stressz, történelem átformálása, vezérigazgató kiemelte, idén várhatóan, boltmegújítási program, integrált informatikai, program keretében, szobrokat bemutató, kulturális város, szobrok készítésére, zsűri mindkét, közgyűjtemény restaurátorának, érdeklődők Leena, falu alkotó, helyi települések, szerzői jogokat, személyi monitorozás, színpadi megvilágítás, kiállításon résztvevő, szovjet űrszonda, első ember, szonda egyszerűen, bizottsági elnök, káros munkahelyi, kampány keretében, érdekképviselet több,
© 2013 TVN.HU Kft.