Belépés
Hat összetevős
... el:
Hozzávalók:

6 kelkáposzta levél
fél citrom meghámozva
2 piros alma megmosva, hámozva
2 cm-es darab gyömbér
1 cékla megmosva, hámozva
3 sárgarépa megmosva, hámozva

Elkészítési idő: 8 perc

2-4 adag lesz belőle

Az összes hozzávalót tegyük a turmixgépbe, adjunk hozzá 1-2 pohár vizet. ...
2012-04-07 16:02:22
Tudtad ?
A sárgarépa keresztmetszete az emberi szemre hasonlít.
A szembogár, az írisz és a csillag- forma vonalai tökéletes hasonlóságot mutatnak a szemmel... És még valami: a tudomány rámutatott arra, hogy a sárgarépe hatékonyan segíti a vérellátást és a szem funkcióit!

...
2010-11-12 18:53:51
Sárgarépa főzelék


* 1 kg sárgarépa
* 3 dl tej
* 1 csokor petrezselyem
* 1 evőkanál finomliszt
* kevés olaj
* só
* vegeta

elkészítés

1. A répákat meghámozzuk és hasábokra vágjuk.
2. Kevés olajon megdinsz...
2010-05-27 16:54:44
Zöldségfélék
Zöldségfélék

Sárgarépa: az édes gyökér

Szerencsére ma már nem csak azért adnak a gyerekeknek sárgarépát, hogy jól tudjanak fütyülni. Egyre többen felismerik e régi kultúrnövényünk jelentőségét és egészséges táplálkozásunkban betöltött szerepét. Veteményeskert elképzelhetetlen nélküle.

Ismerjük meg!
...
2010-05-25 11:19:00
1 
Címkék: összes hozzávalót, sárgarépa keresztmetszete, emberi szemre, csillag- forma, tudomány rámutatott, sárgarépe hatékonyan, szem funkcióit, répákat meghámozzuk, édes gyökér, gyerekeknek sárgarépát, elképzelhetetlen, kultúrnövényünk, keresztmetszete, veteményeskert, zöldségfélék, petrezselyem, jelentőségét, hasonlóságot, szerencsére, aaaaaaaaboo, vérellátást, turmixgépbe, elkészítési, gyerekeknek, kelkáposzta, meghámozzuk, hatékonyan, felismerik, sárgarépát, rámutatott, elkészítés, finomliszt, összetevős, egészséges, hozzávalók, hozzávalót, meghámozva, hazipatika, sárgarépe, sárgarépa, tökéletes, hasábokra, tnbsmustv, funkcióit, szembogár, betöltött, szerepét, evőkanál, megdinsz, hasonlít, megmosva, fütyülni, tudjanak, blogspot, ismerjük, tudomány, mutatnak, répákat, főzelék, nosalty, szemmel, nélküle, hámozva, gyömbér, vonalai, csillag, többen, tegyük, gyökér, recept, belőle,
© 2013 TVN.HU Kft.