Belépés
Ki volt az a barom, aki a receptbázisba betette a reklámokat?
Egy rakat hüvelyes zöccség van... Mi a baj ezzel? :D
A savas ételek meg refluxot okoznak... Mégilyet!
;)...
2014-01-25 09:15:40
A 10 leghatékonyabb házi gyógymód.
...

A torokgyulladás a garat, vagyis a szájüreg mögött húzódó cső gyulladása. A torokfájás legfőbb okai a vírusos, bakteriális vagy gombás fertőzés, szennyeződés, dohányzás, savas reflux, száraz levegő, túl sok kiabálás, allergiás reakció, stb. A torokgyulladás tünetei hasonlóak a vírusos gyulladások szimptómáihoz és gyakran járnak fejfájással, gyomorfájással, megfázással ...
2014-01-17 17:39:32
Az ÉDESÍTŐSZER, EGY ÚJ FAJTA BETEGSÉGOKOZÓ
... izomfájdalomnak, izületi gyulladás fellángolásának, fülzúgás vagy fülcsengésnek, krónikus fáradtságnak, fibromyalgiának, irritábilis bél szindrómának (IBS), Crohn-betegségnek, gyulladás, sőt savas refluxnak, de ne hívják szintetikus édesítőszer okozta betegségnek mert a beteg még leállhat fogyasztásával és akkor nincs több felírt gyógyszer és orvosi vizit.

A tünetek egy...
2014-01-09 17:16:17
Miért jó a banán ?
... megnyugtató hatással van az emésztőrendszerre és segít visszaállítani az elveszett elektrolitok egyensúlyát hasmenés, hányás után.

- A banán természetes savlekötő, megszünteti a savas refluxot és gyomorégést.

- A banán az egyetlen olyan gyümölcs amely nyersen is fogyasztható anélkül, hogy a gyomorfekélyt súlyosbítaná mert filmes bevonattal látja el a gyomrot...
2014-01-09 11:02:38
A banánról
... hatással van az emésztőrendszerre
és segít visszaállítani az elveszett elektrolitok egyensúlyát hasmenés,
hányás után.
- A banán természetes savlekötő, megszünteti a savas refluxot és
gyomorégést.
- A banán az egyetlen olyan gyümölcs amely nyersen is fogyasztható
anélkül, hogy a gyomorfekélyt súlyosbítaná mert filmes bevonattal látja
el a...
2014-01-07 19:43:57
Az avokádó 10 gyógyhatása
... kibocsátását. A gyümölcs javítja a test tápanyagfelszívó képességét, amely alapvető feltétele az emésztésnek. Az avokádó kémhatása lúgos, így egyensúlyba hozza a test pH-szintjét és segít a savas reflux és a fekélyek kezelésében.

10, Javítja a szem egészségét

Az avokádó az egészséges látás megtartásában is segít. Sok lutein van benne: ez egy antioxidáns, amel...
2014-01-03 14:54:08
Reflux étrend: ezt egye, ha ég a gyomra!
Reflux étrend: ezt egye, ha ég a gyomra!
Mit együnk és mit ne együnk refluxbetegként?
Szerző: Kéky Kira
Vannak kerülendő ételek és italok? Esetleg vannak, amelyek mérsékelhetik a tüneteket? Mire figyeljen, aki refluxos? Ezekre a kérdésekre kaphat választ cikkünkből.

Részletes fejfájáselemzés és terápia. Kattintson!
A legfontosabb az, hogy sose egye tú...
2013-12-30 16:05:47
A banánról - érdemes tudni
... megnyugtató hatással van az emésztőrendszerre
és segít visszaállítani az elveszett elektrolitok egyensúlyát hasmenés, hányás után.
- A banán természetes savlekötő, megszünteti a savas refluxot és gyomorégést.
- A banán az egyetlen olyan gyümölcs amely nyersen is fogyasztható anélkül, hogy a gyomorfekélyt súlyosbítaná mert filmes bevonattal látja el a gyomr...
2013-10-23 11:31:16
Arcmasszázs gyakorlatsor
... állapotáról. A folyadékhiány (→vízterápia), a vitamin és ásványi anyaghiány, a szervezet kémhatásának savas irányba való eltolódása, belső szervi gyulladásos és fertőzés okozta (pl. reflux, candida) folyamatok, keringési és vérképzési, rheumatikus, emésztőrendszeri problémák az alvási problémák, a stressz, mind tükröződnek az ,,arc-térképen".

A természe...
2013-10-12 10:25:01
Gyógynövények reflux ellen


Egy felmérés szerint hazánkban minden második ember érez rendszeresen- rendszertelenül gyomorégést, amely a reflux betegség egyik jellegzetes tünete.

A reflux betegség a tápcsatorna felső szakaszának összetett működési zavara, és ennek eredményeképpen a g...
2013-10-10 15:31:08
1 2 3 ...15 16 .22 23 24 ..29 30 31 
Címkék: FAJTA BETEGSÉGOKOZÓ, Kéky Kira, receptbázisba betette, rakat hüvelyes, savas ételek, szájüreg mögött, torokfájás legfőbb, torokgyulladás tünetei, vírusos gyulladások, elveszett elektrolitok, banán természetes, savas refluxot, egyetlen olyan, gyomorfekélyt súlyosbítaná, gyümölcs javítja, test tápanyagfelszívó, avokádó kémhatása, test pH-szintjét, savas reflux, fekélyek kezelésében, szem egészségét, egészséges látás, kérdésekre kaphat, szervezet kémhatásának, alvási problémák, felmérés szerint, reflux betegség, tápcsatorna felső, tápanyagfelszívó, emésztőrendszeri, fellángolásának, refluxbetegként, izomfájdalomnak, fejfájáselemzés, rendszertelenül, eredményeképpen, fibromyalgiának, torokgyulladás, visszaállítani, gyomorfájással, leghatékonyabb, fogyasztásával, gyógynövények, mérsékelhetik, gyomorfekélyt, receptbázisba, megtartásában, fülcsengésnek, betegségokozó, szimptómáihoz, folyadékhiány, fáradtságnak, gyakorlatsor, súlyosbítaná, kibocsátását, rendszeresen, elektrolitok, kémhatásának, fogyasztható,
© 2013 TVN.HU Kft.