Belépés
Légy Te is gyertya!
... szeretetet.
Ha le tudsz mondani érdekeid érvényesítéséről, a győzelem mámoráról, akkor meglátod a másik ember küzdelmét is.
Az életb...
2010-04-12 10:39:57
Ha van időd . . .
... hajlandóak lennének még 90 napig szenvedni, én meg egy kísérletet elvégeznék." A kísérletre 29 beteg volt hajlandó. Ezek az emberek, akiken az orvosok már semmilyen egyéb módon nem tudtak segíteni, a következő kezelést kapták: minden reggel egy púpos kanál aprított csirkeporc, narancslében elkeverve. 10 nap után minden fájdalom és gyulladás elmúlt, 30 nap múlva a betegek már...
2010-04-12 08:12:12
Gondolataim...................
... hogy amikor egy újszülött először szorítja meg parányi öklével az apja ujját, örökre megragadja azt.
Megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga lenézni egy másikra, amikor segítenie kell neki felállni.
Annyi mindent tanulhattam tőletek, de valójában már nem megyek vele sokra, hiszen amikor betesznek abba a ládába, már halott leszek.

Mindig mondd azt...
2010-04-12 08:06:48
Márai Sándor
... igazi remekmű néha nem is olyan tökéletes.
Csak sugárzik, a ,,csak álom" is benne van, a csillagok fénye, a tündéri. S a
feladatnak ez a része, amikor a művész már nem tud művén segíteni; az utolsó ecsetvonást,
a tündérit az Isten végzi el


A művészetről mint a végzetről

Mert a tehetség kevés. Az értelem is kevés. A műveltség is kevés ahh...
2010-04-12 06:48:19
A neve:Szeretet
... a fejében, és az Apukám azt mondta, hogy csak egy csoda mentheti meg őt. Hát tessék mondani, mennyibe kerül egy csoda?
- Kislányom, mi nem árulunk csodákat. Sajnos nem tudok neked segíteni - felelte a patikus, kissé megenyhült tónusban.
- Figyelj, nekem van pénzem, meg tudom fizetni. Ha nem lenne elég,
kipótolom. Csak mondd meg mibe kerül.
A patikus testvére, a...
2010-04-11 20:56:08
Apokaliptikus csűr-csavar ...
... földosztás van, új életet lehet kezdeni", vagy "gyertek, a Balatonnál buli van, mindenkit szeretettel várunk", vagy "aki indítványt kíván beadni az ombudsmannál, annak itt és itt maximálisan segíteni fognak", vagy "aki publikálni akar, az ide és ide írjon"...


Vegyétek már át a szellemiségét ...
2010-04-11 18:05:45
Idős ember imája
... koromban is szerethető legyek. Fékezd meg túlbuzgóságomat, amellyel azt képzelem, hogy nekem minden témához, mindig mondanom kell valamit.

Szabadíts meg attól a jó szándékú segíteni-akarástól, amellyel mindig én akarom elrendezni mások rendezetlen ügyeit. Ne vegyem zokon, ha az emberek beavatkozásnak nevezik az én segíteni akarásomat.

Taníts meg arra, hogy ...
2010-04-11 16:33:03
Horoszkóp
... változtatni.

Ikrek (május 21-június 21.)

Az egyik családtagod mostanában nagyon szeszélyes. Nem tudod, hogy mi az, ami nyugtalanítja őt, de nagyon szeretnél neki segíteni. A legjobb módszer az - hogy tapintatos is maradj -, ha szánsz rá egy kis időt és foglalkozol vele. Előbb-utóbb úgyis meg fog nyílni a jelenlétedben, ha látja, hogy odafigyelsz rá.
...
2010-04-11 16:28:50
Hamvas Béla: A madarak énekkar
... kint felejtett festékes dobozban.
Tollai rikítóak lettek, - na most, igen!
Most jött el az én időm! - gondolta és repült volna, de az összeragadt tollai sehogyan sem akarták segíteni. Kétségbeesve könnyezni kezdett, és melléről oldódni kezdett a festék. De a hátáról sajnos nem.

- Most még csúnyább lettem - gondolta, és aggódott. Elkezdte lecsipegetni magáró...
2010-04-11 16:15:04
Születésnapok jelentése
... megváltoztatni, hanem megismerni akarják. Igyekeznek meglátni az összefüggéseket, összegyűjteni a tapasztalatokat, és ezeket szívesen megosztják másokkal is, ha úgy vélik, tanácsaikkal segíteni tudnak. Felismerik, hogy ők maguk is fontos részét képezik az életnek, ezért igyekeznek minél inkább megismerni önmagukat. Mindez a pszichológiától az ezotérián át az okkultizmusig vezethet...
2010-04-11 13:32:21
1 2 3 ................1631 1632 ........2404 2405 2406 2447 2448 ........3262 3263 3264 
Címkék: Légy Te, Márai Sándor, Hamvas Béla, madarak énekkar, győzelem mámoráról, másik ember, kísérletet elvégeznék, következő kezelést, púpos kanál, újszülött először, apja ujját, embernek csak, csillagok fénye, utolsó ecsetvonást, művészetről mint, tehetség kevés, csoda mentheti, patikus testvére, emberek beavatkozásnak, egyik családtagod, legjobb módszer, összeragadt tollai, hátáról sajnos, okkultizmusig vezethet, érvényesítéséről, összefüggéseket, tapasztalatokat, pszichológiától, túlbuzgóságomat, megváltoztatni, beavatkozásnak, apokaliptikus, nyugtalanítja, szellemiségét, összegyűjteni, születésnapok, jelenlétedben, okkultizmusig, narancslében, ombudsmannál, kétségbeesve, tanácsaikkal, lecsipegetni, művészetről, családtagod, szelsokozep, összeragadt, maximálisan, tanulhattam, foglalkozol, megtanultam, szeretettel, odafigyelsz, ecsetvonást, gondolataim, változtatni, rendezetlen, szeszélyes, megragadja, felismerik, kísérletre, megismerni, elvégeznék, igyekeznek, kísérletet, indítványt, megosztják, csirkeporc, publikálni, tapintatos,
© 2013 TVN.HU Kft.