Belépés
Tanulságos történetek 7.
... látogatók megrendültek a fiatal lány szerencsétlenségén és néhány szál virágot helyeztek ágyára minden alkalommal. Erzsébet hálásan mosolygott. Mégis akkor örült a legjobban, amikor valaki szappant vitt neki ajándékba. Akkor a betegápoló nővér azzal mosdatta minden reggel és este. Ha a fejét megfordította, a párnáján érezte a levendula erős illatát, és közben gyermekkoráról ábránd...
2022-11-07 22:00:12
Pénzzel kapcsolatos idézetek

PÉNZZEL KAPCSOLATOS IDÉZETEK


"Az adócsalás az egyetlen szellemi tev...
2022-10-30 21:00:25
Versek az őszről - szeptember
... SZEPTEMBER


az erkélyen a muskátli még virít
ő nem tudhatja amit én igen hogy
ősz van boldogan viseli szirmait
mint bálozó lányok a szép ruhákat
a nap lassacskán mint a szappan elfogy
főpróbája ez már a pusztulásnak

madarak tartják az eget szárnyukon
a korlátra könyökölve bámulom
az utcát életünk zajos színterét
a ...
2022-09-20 19:00:49
A pikkelysömör természetes ellenszerei
... nem kell hangsúlyozni. Kúraszerűen természetes módszereket is alkalmazhatunk, például adhatunk a fürdővizünkhöz Epsom-sót, fürdőolajat vagy holt-tengeri sót.

A forró vizet és a szappant azonban kerüljük, mivel súlyosbíthatják a tüneteket. Fürdés után pedig még a nedves bőrt kenjük be speciális pikkelysömör gyógyítására alkalmas kenőcsökkel, krémekkel.

Mivel a...
2022-09-07 23:06:22
A mézes fürdő jótékony hatásai
... anyag, és letisztítja a bőr felszínét. A méz által a bőr nem csak megtisztul, de nem is szárad ki. Még a száraz bőrűek is használhatják és...
2022-09-05 22:21:18
Balatoni pontozó fiuk
... Ki írta azt a papír macsó kódexet, aminek az egyik ki
nem mondott szabálya az, hogy az okés, hogy felettük is múlik az idő, közben
kinő a pocak, és elveszik a borotva, meg a szappan, és bárhol, bármikor
nyugodtan lehet fingani egy bizonyos férfikor után, de a nőnek tipp-topp
bombázónak kell lennie több gyerek és számos év múlva, még a a strandon i
is? S...
2022-08-08 06:33:37
sajóagárdi népviselet

Az 1910-es évek átmenetet képviselnek a lányok hajviseletében, mivel ekkor egyaránt viselték a korábbi korszakra jellemző, az arcot keretező ún. ,,pödrött" és szappanos vízzel csigákba merevített ,,csipkés" frizurát.
Télen a vállakat is takaró kend...
2022-07-30 16:03:17
Ha ekcémásak vagyunk, táplálkozzunk máshogy
... tartósítószerrel gazdagított élelmiszerek és a nagy mennyiségű húsfogyasztás.

Az ekcéma fellángolását kiválthatják életmódbeli és környezeti tényezők is mint a vegyi anyagok, szappanok, parfümök, por, fertőzések, stressz. Az étrend megváltoztatása azonban sokat segíthet a tünetek csökkentésében.
Forrás : https://gyogyszernelkul.com/ha-ekcem asak-vagyunk-taplal...
2022-07-28 21:23:58
Az ekcéma okozói lehetnek
... készült ruhát visel egy ekcémás ember. A szintetikus anyagú ruházatot jobb lesz, ha elfelejtjük, és csakis a pamutruhákat részesítjük előnyben.

A mosószerek, a samponok és a szappanok is okozhatnak bőrirritációkat. Az érzékeny bőrű emberek mindenképpen az illatanyagmentes termékek mellett döntsenek. Az öblítők helyett használjon természetes öblítőket, mint az illóolaj v...
2022-07-13 23:25:03
D-vitamin kisokos – hogyan, mivel, mennyit?
... percnyi időtartamban kéne kivitelezni. Nem egyszerű feladat, igaz? Tovább nehezíti az ügyet, hogy azon túl, hogy a napvédő krémek is akadályozzák a D-vitamin szintézist, a meleg víz és a szappan is kimoshatja a bőrből a már megtermelődött D-vitamint még a beszívódás előtt.

A D-vitamint túladagolni nagyon nehéz, különösen, ha megfelelően kombináljuk az egyéb vitaminokkal...
2022-07-10 22:07:40
1 2 3 4 .............................178 179 ...............267 268 ...............356 357 358 
Címkék: PÉNZZEL KAPCSOLATOS IDÉZETEK, pikkelysömör természetes, mézes fürdő, ekcéma okozói, fiatal lány, betegápoló nővér, fejét megfordította, párnáján érezte, levendula erős, egyetlen szellemi, szép ruhákat, szappan elfogy, eget szárnyukon, korlátra könyökölve, utcát életünk, fürdővizünkhöz Epsom-sót, forró vizet, szappant azonban, nedves bőrt, száraz bőrűek, papír macsó, bizonyos férfikor, nőnek tipp-topp, 1910-es évek, lányok hajviseletében, korábbi korszakra, arcot keretező, nagy mennyiségű, ekcéma fellángolását, vegyi anyagok, étrend megváltoztatása, tünetek csökkentésében, ekcémás ember, szintetikus anyagú, pamutruhákat részesítjük, érzékeny bőrű, illatanyagmentes termékek, öblítők helyett, napvédő krémek, beszívódás előtt, egyéb vitaminokkal, idezetekkepekkel, tartósítószerrel, illatanyagmentes, súlyosbíthatják, megváltoztatása, gyogyszernelkul, bőrirritációkat, fürdővizünkhöz, megtermelődött, gyermekkoráról, hajviseletében, alkalmazhatunk, csökkentésében, táplálkozzunk, húsfogyasztás, megfordította,
© 2013 TVN.HU Kft.