Belépés
Egy felmérés szerint a demokraták körében jelenleg Joe Biden a legnépszerűbb lehetséges elnökjelölt
...
A felmérést az iowai helyi lap, a Des Moines Register a CNN hírtelevízióval és a Medicom médiavállalattal közösen és csakis demokrata párti szavazók körében készítette.
A 76 éves Bident a megkérdezettek 32 százaléka tartja a legjobb elnökjelöltnek. Biden 36 évig volt a washingtoni szenátus tagja és 8 éven keresztül - Barack Obama elnök mellett - az Egyesült Államok alel...
2018-12-16 20:06:29
Brexit - Theresa May: a megállapodás alternatívája a megállapodás nélküli Brexit vagy a Brexit elmaradása
...
A londoni alsóház a tervek szerint jövő kedden szavaz a megállapodásról, de a jelenlegi erőviszonyok alapján valószínűtlennek tűnik az egyezmény elfogadása.
Theresa May, aki a BBC brit közszolgálati rádió csütörtöki hírmagazinjának vendége volt, nem reagált érdemben arra a csütörtöki brit sajtóértesülésre, amely szerint kabinetbeli kollégái a szavazás elhalasztására prób...
2018-12-06 12:11:24
CDU-tisztújítás - Felmérés: nem adott lendületet a német CDU-nak az elnökválasztási kampány
... döntésekben.
Annegret Kramp-Karrenbauer más kutatóintézetek felméréseiben is az első helyen áll. Azonban az adatok érvényessége korlátozott, mert a párt új elnökét nem a lakosság vagy a CDU-szavazók választják meg, hanem a december 7-én Hamburgban kezdődő kongresszusra delegált 1001 küldött, akiknek többsége hivatásos politikus.
A Bild am Sonntag című lap megpróbálta el...
2018-12-03 20:16:27
CDU-tisztújítás - Szakértő: Friedrich Merz hódíthatja vissza a német CDU-nak az AfD-hez átállt választókat
... konzervatív irányzatához sorol, kiváló szónokként számon tartott Friedrich Merznek megvan a kellő politikusi "kisugárzása" ahhoz, hogy visszaszerezze a CDU-ban csalódott és az AfD-hez átállt szavazókat.
Annegret Kramp-Karrenbauerről azt mondta, hogy a CDU főtitkári tisztségét betöltő politikus ugyan igyekszik elhatárolódni a távozó elnöktől, Angela Merkeltől, mégis a folyama...
2018-12-03 17:36:37
Amerikai választások - Elemzők: új korszak következik az amerikai politikai életben
... szenátorjelölt Beto O'Rourke, vagy Floridában Andrew Gillum és Georgiában Stacey Abrams demokrata kormányzójelöltek.
A demokraták rosszabbul teljesítettek a vártnál - írta Rogers, aki szerint a szavazók nem teljes mértékben utasították el az elnököt és politikáját, vagyis "Amerika jó része támogatja Trumpot".
A The Washington Post elemzője szerint azért nem volt nagyobb...
2018-11-08 07:04:40
Amerikai félidős választások - NYT: már nem nagyon akarnak a demokraták Bill Clintonnal kampányolni
... elnököt, amikor az egyik helyi republikánus politikus azt javasolta, hogy a Bill és Hillary Clinton repülőtér nevét változtassák meg. "Akkoriban azzal érveltem, hogy Arkansas polgárai nyolcszor szavaztak Bill Clintonra" - mondta a riporternek Tucker képviselő, majd hozzátette: az idén ez már másként van.
Clarke Tucker a mostani félidős választások kampányára már nem is hívta...
2018-11-02 18:34:44
Merkel - A német sajtó vegyesen értékeli Angela Merkel döntését pártelnöki pályafutása befejezéséről
...
A legnagyobb példányszámú német lap, a Bild Gyertek vissza, AfD-szavazók! címmel közölt kommentárt, amely szerint Angela Merkel "politikai örökségéhez" hozzátartozik az Alternatíva Németországnak (AfD), "egy párt, amelyben a holokausztot ártalmatlanként feltüntető emberek és rasszisták a hangadók".
Merkel sok millió embert fordított maga ellen a menekültpolitikájával, és...
2018-10-30 10:50:56
A belügyminiszter lemondása után Macron átalakítja a teljes francia kormányt
... forgatókönyv szerint Edouard Philippe miniszterelnök a hét elején benyújtja kormánya lemondását, majd az államfő ismét őt nevezi ki miniszterelnöknek, ő pedig a legitimációja megerősítésére bizalmi szavazást fog kérni a nemzetgyűlésben, ahol Emmanuel Macron pártjának, a Köztársaság lendületbennek abszolút többsége van, ezért a szavazás csak formalitás lesz. Azt követően viszont a ...
2018-10-07 14:41:54
Brexit - Corbyn: a munkáspárti kongresszus szavaz az újabb EU-népszavazásról
... hivatalosan hétfőn kezdődő liverpooli kongresszusának helyszínén, a BBC televíziónak nyilatkozva kijelentette: ő inkább az előrehozott parlamenti választásokat pártolná, semmint az újabb EU-népszavazást, de tartja magát a kongresszus bármilyen demokratikus döntéséhez, amely őt is kötelezi.
Corbyn korábbi nyilatkozataiban egyértelműen jelezte, hogy nem híve az újabb népszavazá...
2018-09-23 15:22:11
A Brett Kavanaugh főbírójelöltet szexuális zaklatással megvádoló nő feltételeket szab a szenátusi meghallgatásá
... először elvállaló, majd visszamondó Fordnak arra, hogy döntse el, megjelenik-e a hétfői ülésen, amikor Brett Kavanaugh-t is meghallgatják. Ellenkező esetben, fogalmazott Grassley, a szenátus szavaz Kavanaugh jelöltségéről.
A nő ügyvédje révén csütörtök este jelezte, hogy mégis hajlandó megjelenni a szenátorok előtt, de nem hétfőn, hanem jövő csütörtökön, és csakis "megfelelő...
2018-09-21 08:06:02
1 2 3 ..............48 49 .......72 73 .......95 96 97 
Címkék: Theresa May, Friedrich Merz, Bill Clintonnal, Angela Merkel, Brett Kavanaugh, Moines Register, Barack Obama, Egyesült Államok, Annegret Kramp-Karrenbauer, Friedrich Merznek, Annegret Kramp-Karrenbauerről, Angela Merkeltől, Beto, Floridában Andrew Gillum, Georgiában Stacey Abrams, Washington Post, Hillary Clinton, Bill Clintonra, Clarke Tucker, Bild Gyertek, Alternatíva Németországnak, Edouard Philippe, Emmanuel Macron, Brett Kavanaugh-t, felmérés szerint, demokraták körében, legnépszerűbb lehetséges, megállapodás alternatívája, megállapodás nélküli, német CDU-nak, elnökválasztási kampány, amerikai politikai, demokraták Bill, német sajtó, belügyminiszter lemondása, teljes francia, munkáspárti kongresszus, újabb EU-népszavazásról, szenátusi meghallgatásá, iowai helyi, legjobb elnökjelöltnek, washingtoni szenátus, londoni alsóház, tervek szerint, jelenlegi erőviszonyok, egyezmény elfogadása, csütörtöki brit, szavazás elhalasztására, első helyen, adatok érvényessége, lakosság vagy, december 7-én,
© 2013 TVN.HU Kft.