Belépés
Kineziológia segítségével....
... olyan helyzet,amit csak ebben a lelkiállapotban vagyunk képesek megtenni....a másik helyzet,amikor képtelenek vagyunk felvállalni,megoldani problámánkat, ekkor viszont (lenyeljük), szervezetünkben felhalmozódnak a toxikus anyagok, ezáltal engedve utat a testi szintű problémák megnyilvánulásának.

A Stresszközpont (KIT- Közös Integratív Terület) A stressz nyomán fellépő r...
2007-06-01 21:15:39
Osztrák termékek bojkottja a R
... rombolása. A vízből a mérgező vegyületek bejutnak a talajba, ahonnan a növények felszívják, és így az élelmiszereinkbe is bekerülnek. Sajnos az ilyen kis dózisú mérgek felhalmozódása a szervezetünkben súlyos betegségek kialakulásához is vezethet.

Aki osztrák sört iszik, erre gondoljon közben!
Aki osztrák sört iszik,
erre gondoljon közben!

A jó szoms...
2007-05-25 22:05:48
Gerincünk egészsége
... betegségek, valamint a felnőttkori cukorbetegség megelőzésében.

2. Együnk minél több halat és szárnyast. ĺgy csökkenthetjük a telített zsírsavak fogyasztását, és segíthetjük szervezetünkben az egyensúly kialakítását a telített és a telítetlen zsírsavak között.

3. Együnk kevesebb cukrot és olyan élelmiszereket, amelyek sok cukrot tartalmaznak. A cukor csupán &...
2007-05-24 00:26:11
UV-szűrő
... kontaktlencsék, melyek csak a szaruhártyát fedték. A kontaktlencse szinte tökéletesen védi a szem belső részeit, megakadályozza az ideghártya és a szemlencse károsodását. Az UV sugárzás szervezetünkben összeadódik. Megfelelő UV filteres szemüveg és kontaktlencse viselésével, valamint ésszerű napozással kivédhetjük a napsugarak káros hatásait. Az UV sugárzás által keletkezett szaba...
2007-05-21 00:40:06
Hasunk
... nem mindig válik egészségünk javára. A hasznos anyagokkal együtt mérgek és kórokozók is bekerülnek az emésztőrendszerünkbe, de immunrendszerünk munkája miatt azok nem tesznek kárt szervezetünkben.

A gyomornedvben lévő sósav a legtöbb kórokozót elpusztítja. A vastagbélben több billió baktérium ,,élő falként" védi az emésztőrendszer épségét: az immunrendszer az...
2007-05-11 22:46:12
A tavasz a legjobb évszak...


.....szervezetünk vitalizálására, új energiával és fiatalsággal való feltöltésére.
Az utóbbi hónapokban túl sok anyagcsere-végtermék, méreganyag és zsír halmozódott fel szervezetünkben.
Ezektől diétával és böjttel szabadulhatunk meg. Praktikus egy időben vértisztító és méregtelenítő-kúrát is végezni. ...
2007-05-04 11:48:20
Fiatalító ételek


A legtöbben egyetértenek abban, hogy a fiatalság egyik kulcsa a tányérodon fekszik.
De egyáltalán miért öregszünk?

Öregedéskutatók szerint azért, mert szervezetünkben apránként egyre több méreganyag és egyéb nemkívánatos anyagcsere melléktermék halmozódik fel.

A gyűjtőnevükön szabadgyö...
2007-05-04 11:08:27
^^^^^^^^^^^^^^^ Álomfejtés ...
... álomszimbólumok terén, az álom nyelvén meghatározott módon osztja fel a testet, és ez a felosztás ismétlődik. Ha például házzal álmodunk, akkor a házzal kapcsolatos megfigyelések a szervezetünkben zajló folyamatokra vonatkoznak: a tetőtér a fej, a legfelső emelet a mellkas, a középső emelet a zsigerek, az első emelet az altesti szervek, a földszint a comb, a láb, lábfej.
...
2007-04-27 08:05:39
^^^^^^^^^^^^^^^ Álomfejtés ...
... álomszimbólumok terén, az álom nyelvén meghatározott módon osztja fel a testet, és ez a felosztás ismétlődik. Ha például házzal álmodunk, akkor a házzal kapcsolatos megfigyelések a szervezetünkben zajló folyamatokra vonatkoznak: a tetőtér a fej, a legfelső emelet a mellkas, a középső emelet a zsigerek, az első emelet az altesti szervek, a földszint a comb, a láb, lábfej.
...
2007-04-26 13:45:25
Tavasszal is frissen, fitten
... mennyiségű kristálycukor, üdítők, édességek miatt több B1 vitaminra volna szükség. Ezt azonban a felsoroltak nem tartalmazzák.

Ásványok, nyomelemek
A vitaminok mellett szervezetünkben szintén kis mennyiségben előforduló, energiát nem szolgáltató, ám nélkülözhetetlen anyagok a makro- és mikroelemek. Hiányuk esetén számtalan tünetet fedezhetünk fel a fáradékonyságtól...
2007-04-10 00:52:49
1 2 3 ................109 110 ........163 164 ........215 216 217 218 219 
Címkék: KIT- Közös Integratív Terület, Megfelelő UV, legjobb évszak, lelkiállapotban vagyunk, másik helyzet, toxikus anyagok, testi szintű, stressz nyomán, mérgező vegyületek, növények felszívják, szervezetünkben súlyos, felnőttkori cukorbetegség, telített zsírsavak, egyensúly kialakítását, telítetlen zsírsavak, cukor csupán, szaruhártyát fedték, kontaktlencse szinte, szem belső, szemlencse károsodását, napsugarak káros, hasznos anyagokkal, gyomornedvben lévő, legtöbb kórokozót, vastagbélben több, emésztőrendszer épségét, utóbbi hónapokban, időben vértisztító, legtöbben egyetértenek, fiatalság egyik, tányérodon fekszik, gyűjtőnevükön szabadgyö, álom nyelvén, felosztás ismétlődik, házzal kapcsolatos, szervezetünkben zajló, legfelső emelet, középső emelet, első emelet, altesti szervek, vitaminok mellett, fáradékonyságtól, élelmiszereinkbe, nélkülözhetetlen, immunrendszerünk, lelkiállapotban, öregedéskutatók, szervezetünkben, álomszimbólumok, emésztőrendszer, élelmiszereket, stresszközpont, kialakulásához,
© 2013 TVN.HU Kft.