Belépés
Magyar kitüntetést kapott a Gazprom igazgatótanácsának elnöke
... fejlesztése érdekében végzett tevékenysége elismeréseként adományozta a Magyar Érdemrend középkeresztje a csillaggal kitüntetést Viktor Zubkovnak.
A Parlamentben tartott ünnepségen Szijjártó Péter arról beszélt, hogy a pénzügyi válság után új korszak kezdődik Európában, és ebben a korszakban Oroszországnak kiemelkedően fontos szerepe lesz.
Szólt az új magyar külpolitikai...
2013-03-27 16:53:32
NMHH: a kormány gazdaságpolitikájáról szólt a legtöbb hír februárban
... 26-szor, Schiffer András, az LMP társelnöke pedig 22 alkalommal.
A Fideszből a legtöbbször Orbán Viktorról hallhattak a hírek iránt érdeklődők, majd Rogán Antalról, Balog Zoltánról, Szijjártó Péterről és Fazekas Sándorról, a KDNP-ből a legtöbbet Hoffmann Rózsa közoktatási államtitkár szerepelt. Őt követte Semjén Zsolt, Soltész Miklós, Harrach Péter és Rétvári Bence.
Az...
2013-03-27 15:53:41
Légiközlekedési megállapodás lesz Magyarország és Kuvait között
...
Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára az MTI érdeklődésére szerdán közölte: a magyar-kuvaiti légügyi megállapodást néhány hónapon belül aláírják.
A megállapodással szeretnék megteremteni minél több arab országnak a lehetőséget légi járat üzemeltetésére Budapestre....
2013-03-27 15:13:21
Szijjártó Péter: le kell dolgozni a magyar kereskedelmi hiányt Oroszországgal szemben
... nyitás sikere nagymértékben múlik a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA), a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), valamint a kereskedőház-rendszer szoros együttműködésén - emelte ki Szijjártó Péter.
Elmondta, hogy az idén Moszkvában, Asztanában, Rijádban és Pekingben mindenképpen nyílik magyar kereskedőház, hogy ezeken a piacokon a magyar kis- és középvállalkozások érvénye...
2013-03-27 13:05:19
Szijjártó Péter a külkereskedelem fellendítéséről tárgyalt a görög külügyminiszter-helyettessel
... csökkenését és közösen feltárják a lehetséges gazdasági együttműködési területeket - tájékoztatta az államtitkár sajtófőnöke a találkozó után az MTI-t.
Varga Éva közlése szerint Szijjártó Péter és Dimitrisz Kurkulasz megállapodott továbbá a két ország turisztikai együttműködésének bővítéséről, valamint a közös fellépésről az EU-ban a Budapestet Athénnal összekötő út és vasútv...
2013-03-27 10:11:55
Balla Mihály: Albánia Magyarország egyik legfontosabb partnere a Nyugat-Balkánon
... összehangolnák munkájukat - tette hozzá.
Elmondta, hogy az albán delegáció budapesti útja alkalmával találkozott Németh Zsolttal, a Külügyminisztérium parlamenti államtitkárával és Szijjártó Péterrel, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkárával.
Szijjártó Péter az albán képviselőkkel folytatott egyeztetésen felajánlotta Magyarország segítségét Albániának ...
2013-03-26 18:43:08
Az albán külügyi bizottság elnökével tárgyalt Szijjártó
...
A megbeszélésről az államtitkár sajtófőnöke, Varga Éva tájékoztatta az MTI-t, közölve, hogy az egyeztetésen Szijjártó Péter felajánlotta Magyarország segítségét Albániának az európai uniós előcsatlakozási források hatékony felhasználása érdekében.
A tárgyalófelek megállapították: a magyar-albán gazdasági vegyes bizottság áprilisi ülésével összefüggésben közös elvárás, ho...
2013-03-26 17:23:31
A Kínai Fejlesztési Bank nemzetközi együttműködési igazgatójával tárgyalt Szijjártó
... tájékoztatta az MTI-t - témája az a 2012. május 1-jén kötött megállapodás volt, amelynek nyomán a Kínai Fejlesztési Bank egymilliárd euró értékben finanszíroz magyarországi beruházásokat.
Szijjártó Péter tájékoztatta kínai tárgyalópartnerét, Dai Guohuit, hogy a magyar kormány úgy döntött: ebből a forrásból egy Budapestet délről elkerülő, teherszállítási vasútvonalat tervez ép...
2013-03-25 14:02:07
1 2 3 .............325 326 ......462 463 464 .487 488 ......649 650 651 
Címkék: Szijjártó Péter, Balla Mihály, Albánia Magyarország, Navracsics Tibor, Jóri Andrással, Kínai Fejlesztési Bank, Magyar Érdemrend, Viktor Zubkovnak, Schiffer András, Orbán Viktorról, Rogán Antalról, Balog Zoltánról, Szijjártó Péterről, Fazekas Sándorról, Hoffmann Rózsa, Semjén Zsolt, Soltész Miklós, Harrach Péter, Rétvári Bence, Nemzeti Külgazdasági Hivatal, Magyar Kereskedelmi, Varga Éva, Dimitrisz Kurkulasz, Budapestet Athénnal, Németh Zsolttal, Szijjártó Péterrel, Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala, magyar kereskedelmi, külkereskedelem fellendítéséről, albán külügyi, csillaggal kitüntetést, pénzügyi válság, korszakban Oroszországnak, legtöbbször Orbán, hírek iránt, legtöbbet Hoffmann, magyar-kuvaiti légügyi, megállapodással szeretnék, lehetőséget légi, idén Moszkvában, magyar kis-, lehetséges gazdasági, államtitkár sajtófőnöke, találkozó után, közös fellépésről, albán delegáció, albán képviselőkkel, egyeztetésen Szijjártó, európai uniós, tárgyalófelek megállapították,
© 2013 TVN.HU Kft.