Belépés
GKI: decemberben idei csúcsán a fogyasztói bizalmi index
... javult.
A kereskedelmi bizalmi index viszont kissé csökkent. Az eladási pozícióról, a készletszintről valamint a rendelésállományról alkotott vélemény egyaránt valamivel rosszabb lett. A szolgáltatói bizalmi index decemberben visszaemelkedett októberi értékére. Kedvezőbb lett az általános üzletmenet, az elmúlt és következő időszak forgalmának megítélése is.
A foglalkoz...
2015-12-21 07:03:36
GKI: romló, de még mindig optimista üzleti várakozások
... mínusz 19,6 ponton állt novemberben.
Novemberben az üzleti várakozásokon belül az ipari és kereskedelmi bizalmi index hibahatáron belüli mértékben emelkedett, az építőipari és szolgáltatói viszont érezhetően esett. Az iparban az elmúlt időszak termelése és a készletek megítélése javult, a rendelésállományoké stagnált - ezen belül az exportrendeléseké romlott -, a termelési ki...
2015-11-23 07:04:00
GKI: növekedésnek indult a konjuktúraindex
... viszonylag keskeny sávban. Az eladási pozíció megítélése enyhén növekvő készletszint mellett kis mértékben nőtt, míg a rendelések várható alakulását enyhe csökkenés jellemezte.
A szolgáltatói bizalmi index augusztusban kismértékben csökkent. Az üzletmenet megítélése kissé romlott, de a várható forgalomra vonatkozó kilátások némileg kedvezőbbé váltak.
Hozzátették: a fogl...
2015-08-24 13:18:59
GKI: több mint fél éve stagnál a konjuktúraindex
... Az eladási pozíció megítélése kissé növekvőnek érzett készletszint mellett némileg romlott, a rendelések várható alakulását viszont optimistábban minősítették a nyilatkozók.
A szolgáltatói bizalmi index júliusi emelkedése az általános üzletmenet kedvező megítélésének köszönhető, miközben az előző és a következő időszak forgalmáról alkotott vélemény romlott.
A foglalkozta...
2015-07-27 07:03:33
GKI: romló fogyasztói és javuló üzleti várakozások
... évet jellemző viszonylag keskeny sávban. Az eladási pozíció és a rendelések megítélése nem változott, a készletszintet viszont lényegesen kisebbnek minősítették a nyilatkozók.
A szolgáltatói bizalmi index júniusban korrigálta az előző havi emelkedését. Rosszabb lett az üzletmenet, az előző negyedévi és a várható forgalom megítélése is.
A foglalkoztatási hajlandóság a ker...
2015-06-24 13:59:30
A cégek még reménykednek, a lakosság már alig
... jellemző viszonylag keskeny sávban. Az eladási pozíció és a rendelések megítélése nem változott, a készletszintet viszont lényegesen kisebbnek minősítették a nyilatkozók.

A szolgáltatói bizalmi index júniusban korrigálta az előző havi emelkedését. Rosszabb lett az üzletmenet, az előző negyedévi és a várható forgalom megítélése is.

Aggódó lakosság

A...
2015-06-24 08:53:36
GKI: romló üzleti és javuló fogyasztói várakozások
...
A konjunktúraindex az áprilisi mínusz 2,9 pontról, mínusz 3,1 pontra romlott, az üzleti bizalmi index 4,9 pontról 3,7 pontra süllyedt, a fogyasztói bizalmi index pedig mínusz 25,0 pontról mínusz 22,6 pontra javult májusban.
Az üzleti szférán belül - a jelentősen optimistábbá vált szolgáltató cégek kivételével - minden ágazat érezhetően pesszimistább lett az áprilisinál. ...
2015-05-26 07:03:37
GKI: negyedik hónapja stagnál a konjunktúraindex
... emelkedett, de továbbra is bennmaradt az elmúlt másfél évet jellemző viszonylag keskeny sávban. Az eladási pozíció, a készletek és a rendelések megítélése egyaránt kedvezőbb lett.
A szolgáltatói bizalmi index áprilisban stagnált. Az üzletmenet megítélése nem változott, az elmúlt időszaki forgalomé javult, a következő időszaké romlott.
Az áremelési szándék áprilisban az...
2015-04-27 07:03:44
GKI:márciusban is változatlan a konjunktúraindex
... jellemző, viszonylag keskeny sávban maradt. Az eladási pozíció és a várható rendelések megítélése romlott, miközben a válaszadók enyhén csökkenő készletszintet érzékeltek.
A szolgáltatói bizalmi index márciusban minimálisan csökkent, elsősorban az általános üzletmenet és a forgalmi várakozások romló megítélése következtében.
A foglalkoztatási hajlandóság az építőipar ki...
2015-03-24 12:02:22
GKI: februárban nem változott a konjunktúraindex
... mint egy évre jellemző viszonylag keskeny sávban maradt. Az eladási pozíció megítélése kissé pesszimistább lett, a készleteké és a várható rendeléseké némileg reménytelibb.
A szolgáltatói bizalmi index január után februárban is esett. Az általános üzletmenet megítélése ugyan javult, de az elmúlt és a következő időszak forgalmáé romlott.
A foglalkoztatási szándék az ipa...
2015-02-23 07:03:32
1 2 3 4 5 6 7 8 
Címkék: fogyasztói bizalmi, kereskedelmi bizalmi, eladási pozícióról, készletszintről valamint, szolgáltatói bizalmi, általános üzletmenet, üzleti várakozásokon, elmúlt időszak, készletek megítélése, exportrendeléseké romlott, eladási pozíció, rendelések várható, üzletmenet megítélése, várható forgalomra, következő időszak, rendelések megítélése, készletszintet viszont, előző havi, előző negyedévi, várható forgalom, foglalkoztatási hajlandóság, áprilisi mínusz, üzleti bizalmi, üzleti szférán, jelentősen optimistábbá, elmúlt másfél, elmúlt időszaki, következő időszaké, áremelési szándék, várható rendelések, válaszadók enyhén, forgalmi várakozások, évre jellemző, várható rendeléseké, foglalkoztatási szándék, konjunktúraindex, visszaemelkedett, konjuktúraindex, készletszintről, foglalkoztatási, készletszintet, következtében, pesszimistább, megítélésének, optimistábban, várakozásokon, szolgáltatói, növekedésnek, kereskedelmi, minősítették, augusztusban, optimistábbá, reménytelibb, kismértékben, készletszint,
© 2013 TVN.HU Kft.