Belépés
Idézetek a Hazáról , a hazaszeretetről
... múltját, annak ingatag a jelene és bizonytalan a jövője. Aki nem tudja, honnan jött, az nem tudja meghatározni azt sem, hogy hová tart. Akinek nincs öntudata, emberi méltóságtudata, az a legkiszolgáltatottabb.

Kiss Dénes

Az a tény, h...
2018-08-10 22:00:32
Nem kísérteties a hasonlóság?
... feszül egy kis különbség az nem mentség,,,az INDOK arra hogy miért másnap hívták össze!!! Ne felejtsd el hogy a tüzi játék késő este volt és nem jelezték előre sőt azt adták ki közlönyben (met.szolg) hogy elvonult és meteorologiai akadálya nincs a megrendezésnek!!!!
Ezzel ellentétben a hóhelyzetről a jelen kormány már napokkal előbb tudott és a "felkészültséget" jópáran a sa...
2013-06-05 17:10:40
1 
Címkék: Kiss Dénes, tüzi játék, jelen kormány, hazaszeretetről, felkészültséget, méltóságtudata, megrendezésnek, meteorologiai, meghatározni, hóhelyzetről, kísérteties, bizonytalan, ellentétben, hasonlóság, közlönyben, különbség, idézetek, elvonult, akadálya, öntudata, napokkal, jelezték, felejtsd, kormány, ingatag, jópáran, hazáról, mentség, múltját, emberi, feszül, hívták, másnap, akinek, honnan, tudott, jövője, jelene, tudja, össze, előre, előbb, miért, annak, adták, nincs, indok, ezzel, szolg, dénes, jelen, játék,
© 2013 TVN.HU Kft.