Belépés
Koronavírus - Ismét emelkedett a halottak száma Olaszországban
... tartományok zárkóztak el a lombardiaiakkal szemben. Erre a szardíniai tartományi elnök Christian Solinas azt válaszolta, jobb, ha Milánó polgármestere nem fenyegetőzik. A Lombardiával szomszédos Liguria vezetője kijelentette, a tartomány tengerpartjaira várják a milánóiakat. Alto Adige közölte, hogy a szállodáiba érkezőket ingyenesen teszteli.
A szicíliai Trapaniban 28 napja...
2020-05-27 19:53:55
Koronavírus - Olaszországban folyamatosan csökken a fertőzöttek és a halottak száma
... halottakat is számolva a diagnosztizált fertőzöttek száma elérte a 230 158-t. A halottakat is számolva 300 fertőzöttet diagnosztizáltak az egész országban, ebből 148-t Lombardiában, 48-t a szomszédos Piemontban.
Lombardiában 34-gyel emelkedett a halottak száma, miután vasárnap egy halottat sem jelentettek.
A járványgörbe folyamatosan lefele ível. Az óvintézkedések továb...
2020-05-25 20:13:06
Koronavírus - Babis: június közepéig megnyílhatna a csehek számára a szlovák és az osztrák határ
... kormányfő.
Csehország a koronavírus-járvány miatt március 16-án zárta le határait, majd április 27-én újra megnyitotta őket. A cseh állampolgárok kiutazását jelenleg elsősorban a szomszédos országok lezárt határai gátolják.
A cseh állam szintén feltételeket támaszt polgárai utazásai elé. Amennyiben egy cseh állampolgár mégis kiutazik külföldre, visszatértekor köteles nég...
2020-05-13 19:46:26
A Bahamák történetének legnagyobb hurrikánjává erősödött a Florida felé közelítő Dorian
... marad. Hétfőt...
2019-09-02 07:05:28
Hurrikánok - Macron szerint a kormány mindent megtett
... és az ivóvíz eljuttatását mindenkinek.
"A közrendet illetően tömegesen vetettük be a rendőrség és a csendőrség erőit, valamint katonákat, akik részben az anyaországból, részben a szomszédos Guadeloupe-ról érkeznek és lehetővé teszik, hogy a számuk a jelenlegi 2 ezerről a hét végégig 3 ezerre emelkedjen" - mondta Emmanuel Macron.
Az állami válságkezelést bíráló kritikákr...
2017-09-13 13:13:07
Hurrikánok - Floridában megnyitották a repülőtereket, megkezdődött a károk felmérése
... útjába eső vidékeken - beleértve Georgiát, Dél- és Észak-Karolinát is - összesen 6.9 millió háztartás van áram nélkül.
A floridai kormányzó közölte: 30 ezer szakember érkezett a szomszédos szövetségi államokból, hogy segítsen a helyreállítási munkálatokban.Megnyitották az állam főbb országútjait és a Keys-szigetcsoporthoz vezető országutat is. Brock Long, a szövetségi kataszt...
2017-09-12 17:44:45
Hurrikánok - Emmanuel Macron a francia Antillákra látogat, ahol bírálatok érik a kormányt
... legfőbb gondot jelenleg az jelenti, hogy a helyiek egy jelentős része szeretné elhagyni a szigetet, miután a házaikat teljesen letarolta a hurrikán, de csak nagyon kevés repülőgép indul a szomszédos karibi szigetekre, így napokat kell várniuk a távozásra jelentkezőknek.
Saint-Martin francia oldalának repülőterén a károk korlátozottak, de a menetrend szerinti légi forgalom mé...
2017-09-12 13:13:07
Spanyolországban továbbra is rekordokat dönt a turizmus
...
Spanyolország továbbra is főként a brit turisták kedvence, január és szeptember között 14,4 millióan érkeztek ide a szigetországból. A szomszédos Franciaországból 9,3 millióan, Németországból pedig 8,9 millióan választották úti célként Spanyolországot.
A legvonzóbb továbbra is Katalónia a turisták számára, ahol 14,5 millióan jártak szeptember végéig. A Baleári-szigetekre...
2016-10-31 12:21:30
Menekültek újabb áradata érkezik !
... szászországi Bautzenben vasárnap hajnalban tűz ütött ki egy menedékkérőknek előkészített szálláson. Hetven tűzoltó bevetésével ugyan sikerült megakadályozni, hogy a lángok átterjedjenek a szomszédos épületekre - lakóházakra és egy szupermarketre -, de a tűzoltók nem végezhették a munkájukat zavartalanul.

Az MDR regionális közszolgálati médiaszolgáltató társa...
2016-02-22 20:58:50
Abba ne hagyják!
... van szükségünk, hogy békésen átkeljünk a határon" - olvasható a migránsok által magasba tartott néhány transzparensen.

A menekültek azt kérik, hogy engedjék őket tovább a szomszédos uniós tagállamokba, Görögországba és Bulgáriába, hogy onnan aztán folytathassák útjukat az Európai Unió gazdagabb országai felé, mivel máskülönben csónakkal kell elindulniuk a görög szigetek...
2015-09-18 08:21:33
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Emmanuel Macron, Christian Solinas, Alto Adige, Brock Long, Európai Unió, halottak száma, csehek számára, osztrák határ, kormány mindent, károk felmérése, francia Antillákra, lombardiaiakkal szemben, szardíniai tartományi, tartomány tengerpartjaira, szállodáiba érkezőket, szicíliai Trapaniban, diagnosztizált fertőzöttek, egész országban, szomszédos Piemontban, járványgörbe folyamatosan, óvintézkedések továb, cseh állampolgárok, szomszédos országok, cseh állam, cseh állampolgár, ivóvíz eljuttatását, közrendet illetően, csendőrség erőit, szomszédos Guadeloupe-ról, állami válságkezelést, floridai kormányzó, szomszédos szövetségi, helyreállítási munkálatokban, állam főbb, szövetségi kataszt, jelentős része, házaikat teljesen, szomszédos karibi, távozásra jelentkezőknek, károk korlátozottak, menetrend szerinti, brit turisták, szomszédos Franciaországból, legvonzóbb továbbra, turisták számára, menedékkérőknek előkészített, lángok átterjedjenek, szomszédos épületekre, szupermarketre &#8211,
© 2013 TVN.HU Kft.