Belépés
Páratlan Istenünk
... véletlenül történjen meg: 1 a 479 millióhoz. Természetesen annak az esélye, hogy minden Isten akaratából történik, 1 az 1-hez!
Eszter könyve még inkább rámutat Isten láthatatlan szuverenitására, mint a Biblia többi könyve. A könyvet átjárja a magabiztosság érzése, hogy Isten az, aki irányít, s igazi szakértelemmel munkálkodik azon, hogy népét megőrizze a végső tragédiától....
2017-05-14 13:00:08
Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc nemzetbiztonsági bizottsági meghallgatását kezdeményezi az MSZP
... azzal vádolta meg a jelenlegi miniszterelnököt, hogy az orosz állam titkos információkkal zsarolja őt. Ez olyan állítás, amit bizonyítani kell, hiszen az ügy hatással van az ország szuverenitására - tette hozzá.
Ha ez az ügy "megáll", akkor annak jogi következményekkel kell járnia a jelenlegi miniszterelnökre, de az állítást bizonyítani is kell - mondta.
Tóth Bertalan sz...
2017-05-05 12:22:09
Fegyház- és börtönbüntetésre ítélt cigarettacsempészeket a Debreceni Ítélőtábla
... elkövetése óta - jelentős súlyosító körülményként vette figyelembe, hogy az ilyen cselekmények száma nőtt a magyar határ környékén, és a bűncselekmény különösen veszélyes az ország szuverenitására és a társadalomra.
Az elsőfokú bíróság bűnszervezetben, folytatólagosan, különösen nagy értékre elkövetett jövedéki orgazdaság bűntette és más bűncselekmények miatt az első- és a m...
2017-04-18 20:03:41
Rétvári: az erőszak a kommunista ideológia magjába van
... korlátozása mindig együtt járt az emberi jogokéval, történelmünk tanulságaként említve, hogy "azért kell különösképp értékként vigyáznunk az ország függetlenségére, önrendelkezésére, szuverenitására, mert annak a csorbulása mindig az egyes emberek jogainak csorbulását is hozta magával".


Forrás : http://www.lokal.hu/2017-02-retvari- az-eroszak-a-kommunista-id...
2017-02-26 18:40:58
Gulág-emlékév - Rétvári: az erőszak a kommunista ideológia magjába van kódolva
... korlátozása mindig együtt járt az emberi jogokéval, történelmünk tanulságaként említve, h...
2017-02-24 17:52:53
Müncheni konferencia - Merkel: ki kell tartani a multilaterális együttműködés mellett
... teljes "szigorral" kell fellépni Oroszországgal szemben, mert a Krím félsziget ...
2017-02-18 12:52:23
Emberi Jogi Fórum - Uniós emberi jogi különmegbízott: az EU-nak nem szabad eltérnie értékeitől, mert hitelét ve
... védtelenek egyetemes nyelve volt a hatalmasokkal szemben. Például ha valaki fel akar lépni a családokon belüli erőszak ellen, sehol a világon nem szabadna elutasítani ezt a család szuverenitására, mint értékre hivatkozva."
A másik nagy kihívásnak a civil társadalom elleni egyre intenzívebb támadást nevezte a különmegbízott. "Az utóbbi években több országban láthattuk, hogy e...
2016-11-17 17:53:21
Az igazság hirdetése
... Az emberekkel tudatni kell, hogy amennyiben az isteni kegyelem nem emeli ki őket az Istennel való ellenségeskedésből, örökre el kell veszniük. Emlékeztetni kell tehát őket Isten szuverenitására, hogy tudniilik Ő nem köteles kihozni őket ebből az állapotból. Ő igazságosan és jogosan cselekedne, ha ebben a helyzetben hagyná őket. Nincs semmi érdemük, amit mentségül felhozhatnak. Nem...
2016-07-06 16:27:15
Kínai állami megrendeléseket kaphat a Kaspersky Lab számítógépes biztonsági vállalat
... orosz miniszterelnök is, aki egyebek mellett kiemelte, a létező kifinomult elektronikai rendszerekkel történő totális megfigyelés fenyegetést és veszélyt jelent a különböző államok szuverenitására, egyúttal bizalmatlanságot fokozó láncreakciókat indít el és ezzel az "információs fegyverkezési versenyt" ösztönzi.
Hszi Csin-ping kínai elnök ezt megelőzően a világ országait arra...
2015-12-17 12:21:54
Az orosz kormányfő az internet kiszolgáltatottságáról beszélt Kínában
... terrorcselekményekre.
Medvegyev beszélt arról is, hogy a létező kifinomult elektronikai rendszerekkel történő totális megfigyelés fenyegetést és veszélyt jelent a különböző államok szuverenitására, egyúttal bizalmatlanságot fokozó láncreakciókat indít el, úgynevezett "információs fegyverkezési versenyt" ösztönözve.
Úgy vélte, a nemzetközi közösségnek meg kellene alkotnia...
2015-12-16 11:52:33
1 2 3 4 5 
Címkék: Páratlan Istenünk, Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, Debreceni Ítélőtábla, Emberi Jogi Fórum, Kaspersky Lab, Tóth Bertalan, Hszi Csin-ping, kommunista ideológia, multilaterális együttműködés, igazság hirdetése, orosz kormányfő, könyvet átjárja, magabiztosság érzése, végső tragédiától, jelenlegi miniszterelnököt, orosz állam, ország szuverenitására, jelenlegi miniszterelnökre, állítást bizonyítani, ilyen cselekmények, magyar határ, bűncselekmény különösen, elsőfokú bíróság, emberi jogokéval, ország függetlenségére, csorbulása mindig, egyes emberek, hatalmasokkal szemben, családokon belüli, család szuverenitására, másik nagy, civil társadalom, utóbbi években, emberekkel tudatni, isteni kegyelem, helyzetben hagyná, létező kifinomult, különböző államok, világ országait, nemzetközi közösségnek, börtönbüntetésre, önrendelkezésére, miniszterelnökre, bizalmatlanságot, nemzetbiztonsági, miniszterelnököt, szuverenitására, megrendeléseket, folytatólagosan, bűncselekmények, függetlenségére, bűnszervezetben,
© 2013 TVN.HU Kft.