Belépés
Koronavírus - Nagy-Britanniában meghaladta a húszezret a halálos áldozatok száma
... távolságtartás.
Philip Hammond, az előző konzervatív párti kormány volt pénzügyminisztere szombaton a BBC rádiónak nyilatkozva kijelentette: nem lehet megvárni a nyitással a koronavírus elleni oltás tömeges hozzáférhetővé válását, mivel a brit gazdaság "ezt nem élné túl".
A kormányzó Konzervatív Párt alsóházi frakciójának legbefolyásosabb testülete, a kabinet számára sza...
2020-04-25 20:03:14
Koronavírus - Nagy-Britanniában a héten kezdődik az oltóanyag emberi tesztelése
... igénybe, ám ezúttal néhány hónap alatt sikerült kifejleszteni a Covid-19 járványt okozó SARS-CoV-2 koronavírus elleni vakcinát.
Hancock nem tett utalást arra, hogy az oltás mikortól lesz tömegesen alkalmazható, csak annyit mondott, a héten az oltóanyag próbaidőszaka kezdődik.
Elmondta: az Oxfordi Egyetem mellett az egyik neves londoni kutatóegyetem, az Imperial College L...
2020-04-21 20:42:58
Eloltották a szombathelyi szeméttelepen keletkezett tüzet
... egészségre ártalmas károsanyag-koncentrációt a levegőben - írták a közleményben.
A szerda esti, hatalmas lángokkal járó tűzeset nézelődők százait vonzotta az ol...
2020-04-17 21:05:37
Koronavírusról pár mondattal
... illetve nem árthat tudni, hogy milyen messziségben van/lehet az oltás...
- az oltás egyelőre a holdban van... még ha minden a legjobb ütemben is megy, a nyár előtt nem lesz oltás, tömegesen elérhető meg bizonyosan nem lesz... ez azt jelenti, hogy a vírus feltartóztatása, egyéni elkerülése lényegében egy versenyfutás az idővel. Aki, illetve amelyik ország, régió elveszíti ezt ...
2020-02-10 13:57:49
Balto a hős szánhúzókutya.
... torokgyík néven is ismert betegség súlyosan fertőző, s a kötelező oltás bevezetése előtt gyakran halálos kimenettel járt. Nome hamar kifogyott az egyetlen hatásos szérumból, így a közösség tömeges járványnak nézett elébe.

Balto


A téli évszakban a tele...
2017-08-13 20:57:18
Kanyaró - Újabb két halálos áldozat Romániában
... ellen.
Április 7-ig Romániában 4090 kanyarós megbetegedést jegyeztek. A járvány leginkább az ország nyugati részét érinti.
A kanyaró elleni vakcina beadatását gyermekeknek 2014-ben kezdték tömegesen megtagadni Romániában a szülők egyes televíziós személyiségek és az ortodox egyházhoz közel álló alapítványok által indított kampány hatására.
Az egészségügyi minisztéri...
2017-04-11 17:14:09
Már 29-en fertőződtek meg kanyaróval
... meggyőződésben, hogy sok oltás nagyobb kockázattal jár, mint amekkora valószínűsége van a fertőzésnek a megelőzni próbált betegséggel.
A kanyaró elleni vakcina beadását 2014-ben kezdték tömegesen megtagadni Romániában egyes televíziós személyiségek és az ortodox egyházhoz közel álló alapítványok által indított ellen kampány hatására. A kanyaró ellen beoltott gyerekek aránya e...
2017-03-09 16:01:51
Kanyaró - Európai figyelmeztetés: az unió más országaira is átterjedhet a romániai járvány
... meggyőződésben, hogy sok oltás nagyobb kockázattal jár, mint amekkora valószínűsége van a fertőzésnek a megelőzni próbált betegséggel.
A kanyaró elleni vakcina beadását 2014-ben kezdték tömegesen megtagadni Romániában egyes televíziós személyiségek és az ortodox egyházhoz közel álló alapítványok által indított ellenkampány hatására. A kanyaró ellen beoltott gyerekek aránya eg...
2017-03-08 12:31:49
Több tízmillió járványos megbetegedést akadályozott meg az oltási program az Egyesült Államokban
... betegség, köztük a rubeola, a rózsahimlő és a pneumococcus fertőzések elleni oltás alapanyagául szolgál.
Jay Olshansky professzor a járványos megbetegedésekről és halálesetekről a tömeges oltási program bevezetése előtt, 1960-ban publikált amerikai adatok felhasználásával határozta meg, hány esetet és elhalálozást sikerült megelőzni azóta betegségenként.
"Manapság az ol...
2017-03-07 11:42:21
Kanyarójárvány van Romániában
... meggyőződésben, hogy sok oltás nagyobb kockázattal jár, mint amekkora valószínűsége van a megelőzni próbált betegséggel való fertőzésnek.
A kanyaró elleni vakcina beadását 2014-ben kezdték tömegesen megtagadni Romániában egyes televíziós személyiségek és az ortodox egyházhoz közel álló alapítványok által indított ellenkampány hatására. A kanyaró ellen beoltott gyerekek aránya...
2016-09-21 17:02:09
1 2 3 .9 10 11 12 .14 15 .18 19 20 
Címkék: Egyesült Államokban, Philip Hammond, Konzervatív Párt, Oxfordi Egyetem, Imperial College, halálos áldozatok, héten kezdődik, oltóanyag emberi, szombathelyi szeméttelepen, romániai járvány, oltási program, előző konzervatív, koronavírus elleni, brit gazdaság, kormányzó Konzervatív, kabinet számára, oltás mikortól, oltóanyag próbaidőszaka, egyik neves, szerda esti, oltás egyelőre, legjobb ütemben, nyár előtt, vírus feltartóztatása, kötelező oltás, egyetlen hatásos, közösség tömeges, téli évszakban, járvány leginkább, ország nyugati, kanyaró elleni, szülők egyes, ortodox egyházhoz, egészségügyi minisztéri, megelőzni próbált, kanyaró ellen, pneumococcus fertőzések, járványos megbetegedésekről, tömeges oltási, legbefolyásosabb, felhasználásával, feltartóztatása, halálesetekről, koronavírusról, kanyarójárvány, figyelmeztetés, betegségenként, meggyőződésben, hozzáférhetővé, távolságtartás, személyiségek, kutatóegyetem, szánhúzókutya, valószínűsége, megbetegedést, szeméttelepen, próbaidőszaka, koncentrációt,
© 2013 TVN.HU Kft.