|
|
|
...............
.................................... ....
.................................... .......V E R S G Y Ű J T E M É N Y
............................ |
|
2010-11-08 05:17:24 |
|
|
|
|
|
|
...-............
.................................... ....
.................................... .......V E R S G Y Ű J T E M É N Y
........................... |
2010-11-08 05:15:16 |
|
|
|
|
|
|
...-............
.................................... ....
.................................... .......V E R S G Y Ű J T E M É N Y
........................... |
|
2010-11-08 05:13:33 |
|
|
|
|
|
|
...```````````
Ady Endre - FÉLHOMÁLYBAN
I.
Ott ültünk némán, édes félhomályban,
Te elmerengve s égő vágyban én.
Álmod hová szállt s kié volt a vágyam,
Titok maradt az, szívünk rejtekén.
Talán a múlt viharzott át előtted
S előttem halkan tűnt fel a jelen...
...N... |
|
2010-11-08 05:12:01 |
|
|
|
|
|
|
...
További kellemes estét, jó éjszakát kívánok minden kedves Barátomnak!! Szeretettel: Ági
... |
2010-11-08 05:09:18 |
|
|
|
|
|
|
...
Hozzávalók: 1 kg disznóhús, 1 közepes fej hagyma, 3 murok, 2 petrezselyemgyökér, 1 közepes zeller, 1 kg csont (disznó v. borjú), só, bors, ecet, 1 evők. petrezselyemzöldje, 8-10 szál tárkony, 3 ek liszt, 2 ek tejföl
Elkészítése: A disznóhúst és a leforrázott csontokat a zöldségekkel 3 liter vízben, kevés sóval és pár szem borssal addig főzzük, amíg a hús jól megpuhul.... |
2010-11-08 05:09:11 |
|
|
|
|