Belépés
Borrell: nem született döntés a hajók járőrözésének újraindításáról a Sophia műveletben
... jobb, mint akár egy héttel ezelőtt.
Heiko Maas német külügyminiszter távozásakor azt mondta, túl korai lenne azt mondani, hogy Líbia partjainál az EU tengeri jelenlétének kérdésében valódi előrelépés történt. Hozzátette, a vita még zajlik az eszközök széles skálájáról.
Noha a német kormány továbbra is úgy tartja, hogy a líbiai békefolyamat végrehajtása a helyi érintett f...
2020-01-20 18:22:24
Két helyszínen szerezhetnek kvótákat a világversenyekre a magyar robotépítő csapatok
... pedig a csapatoknak olyan programot kell írniuk, amely egy valóságos robotot és annak virtuális párját képessé teszi különböző színű tárgyak gyűjtésére és lerakására egy mentési területre a valódi és a virtuális térben is.
A szakember megjegyezte, a franciaországi versenyen a komolyabb felkészültséget igénylő RoboCupMajor ligákát megcélzó középiskolásoknak, végzős egyetemi ha...
2020-01-20 11:51:19
A ho’oponopono 6 titkos trükkje
... elvárásokkal és elképzelésekkel akarjuk megvalósítani, amivel megöljük a bennünk és környezetünkben meglevő spontaneitást.
Az emberi kapcsolatainkat pedig szerepjátszássá torzítjuk. Valódi értékek és érzések nélküli sivár egymás mellett éléssé. Mely a maradék biztonságérzetet is kiöli belőlünk. S itt a kör bezárul.
A Ho'oponopono ez alól is kirúgja a labdát, s eg...
2020-01-20 08:59:33
Mai harmónia kártyám
... van-e célod, vagy csak ide-oda evickélsz. Gondold át, hogy törekedsz-e a biztonságra, egyáltalán fontos-e számodra ez az érzet.
Keresel-e folyton újdonságot, és ha igen, mi lehet a valódi gyökere az örökös nyughatatlanságodnak?
Melyik a te mondásod: "Céltalan hajósnak egyik szél sem kedvez" vagy "Céltalan hajósnak minden szél a barátja"?
Erre is gondolj: Noé bárkája...
2020-01-18 06:57:49
A lengyel felsőház elvetette a bíróságokról szóló törvénymódosításokat
... este, tarthatatlannak nevezve, hogy a bíróságok rosszul működnek.
Az államfő szerint a bírák magatartása Lengyelországot kell, hogy szolgálja, "egyesek közülük azonban megfeledkeznek valódi szerepükről, (...) úgy gondolják, hogy határtalan hatalmuk van a törvényszék elé kerülő emberek felett".
Az új előírások jóváhagyásához a törvényhozói folyamat végén az államfő aláír...
2020-01-17 18:06:39
IM: bővülő eszköztár, kormányzati támogatás a bántalmazottaknak.
... bantalmazas.hu kormányzati oldalon találnak az érintettek.
A magyar kormány a zéró tolerancia elvét követi a nők elleni és a kapcsolati erőszak minden formájával szemben. Továbbra is valódi kormányzati cselekvéssel akarnak fellépni ezekkel a jelenségekkel szemben és hatékony intézkedésekkel támogatni a bántalmazottakat, valamint tenni a megelőzésért is egyben - mondta a minis...
2020-01-17 17:56:00
A történelmi tények elhallgatása is hazugság
... saját maga lakóközösségéből, hanem el kell fogadnia a jobb- és baloldalon kicsapódó egy-párti előd utódainak JELÖLTJEIT, akikre aztán "SZAVAZHATUNK"!?
*
Vagyis, szó sem lehetett valódi VÁLASZTÁSRÓL akkor sem, amikor megszavaztatták a NATO-tagságot 1999-ben, és 2004-ben, pedig az EU-tagságot.
*
https://hirklikk.hu/kozelet/ader-mag unk-mogott-hagytunk-egy-olyan-v...
2020-01-17 15:06:16
Először fejlesztettek tollas szárnnyal repülő robotot
... Kiderült, hogy a csukló- és az ujjízület szöge befolyásolja leginkább a szárny repüléshez használt tollait.
A stanfordi kutatócsoport a madártestek tanulmányozásával szerzett tudás alapján valódi galambtollakkal és mesterséges ízületekkel építette meg a robotgalambot, amely változtatni tudja a szárnya alakját.
"Az is nagyon izgalmas ebben a robotban, hogy olyan manipulác...
2020-01-17 10:51:29
Szánthó Miklós: a néppárt mostanra sokkal inkább egy hatalomtechnikai gócpont, mint értékközösség
...
Az igazgató szerint az Európai Néppárt fősodra - mint az olasz, a spanyol és a francia tagpártja - a Fidesszel együtt próbálja tartani a valódi konzervatív, kereszténydemokrata irányvonalat, ugyanakkor a "hivatalos" néppárt besodródott a liberális oldalra
Kifejtette, már a néppárt megalakításakor voltak ennek előjelei, méghozzá történelmi okok miatt. A második világhábo...
2020-01-17 10:41:55
Hidvéghi: az EP Magyarországot elmarasztaló határozata a Soros-szervezetek és a bevándorláspárti erők újabb nyo
... saját jelenlétét az eljárásban, noha szerepe Magyarország esetében "már lezárult a szabályellenesen megszavazott, hazug állításokon alapuló Sargentini-jelentés elfogadásával". Céljainak valódi oka a bevándorlás kérdésében folytatott, jogi köntösbe bújtatott politikai vita - húzta alá Hidvéghi Balázs.
Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) EP-képviselője az egyik közösségi...
2020-01-16 15:32:14
1 2 3 ...................1981 1982 ..........2972 2973 ..........3962 3963 3964 
Címkék: Szánthó Miklós, Heiko Maas, Európai Néppárt, Hidvéghi Balázs, Dobrev Klára, Demokratikus Koalíció, hajók járőrözésének, magyar robotépítő, lengyel felsőház, bíróságokról szóló, történelmi tények, néppárt mostanra, hatalomtechnikai gócpont, bevándorláspárti erők, héttel ezelőtt, eszközök széles, német kormány, líbiai békefolyamat, helyi érintett, csapatoknak olyan, valóságos robotot, mentési területre, virtuális térben, szakember megjegyezte, franciaországi versenyen, komolyabb felkészültséget, emberi kapcsolatainkat, maradék biztonságérzetet, valódi gyökere, bíróságok rosszul, államfő szerint, bírák magatartása, törvényhozói folyamat, államfő aláír, magyar kormány, zéró tolerancia, kapcsolati erőszak, jelenségekkel szemben, ujjízület szöge, szárny repüléshez, stanfordi kutatócsoport, madártestek tanulmányozásával, szárnya alakját, igazgató szerint, francia tagpártja, valódi konzervatív, liberális oldalra, néppárt megalakításakor, második világhábo, szabályellenesen megszavazott, bevándorlás kérdésében,
© 2013 TVN.HU Kft.