Belépés
BAMOSZ: tovább nőtt a befektetési alapok vagyona decemberben
... hozamú alapok is nagyot emelkedtek és ismét jól teljesítettek a kötvényalapok.
Tavaly összességében 4,6 százalékkal emelkedett a befektetési alapok vagyona. Az év első felében a visszaváltások domináltak, a második félévben viszont már folyamatosan nőtt a vagyon.
Decemberben összesen 37 milliárdnyi friss tőke érkezett a befektetési alapokba. Az ingatlan- és az árupiaci a...
2013-01-17 12:11:40
Szerelem és líra -LIX.
... kapcsolatok által időtől, a társadalomban elfoglalt helyzettől, pozíciótól és érdekektől függő, még egy ember életében is változó - lásd például “rendszerváltás" és visszaváltás - módon determinált (A determinizmust itt funkcionális függőségként és nem abszolút, mechanikus értelemben értem)."

Annak idején, ifjú koromban tanulmányaim során olyan ...
2013-01-10 23:50:25
BAMOSZ: 98 milliárd forinttal nőtt a befektetési alapok vagyona októberben
... egyik negatív kivételt képviselték, friss tőkét nem tudtak vonzani, vagyonuk 2,2 százalékkal 456 milliárd forintra csökkent.
A nyilvános ingatlanalapokat a hónap során kisebb visszaváltások jellemezték, vagyonuk csekély mértékben, 0,2 százalékkal csökkent, 354 milliárd forint volt október végén.
Az árupiaci alapok esetében is a visszaváltások domináltak, így a negatív h...
2012-11-21 15:44:13
BAMOSZ: stagnálás volt szeptemberben a befektetési alapok piacán
... számára, hiszen közel 5,4 milliárd forintnyi friss tőke érkezett, míg a kategória vagyongyarapodása a hónapban 2,6 százalékos volt.
A nyilvános ingatlanalapokat a hónap során kisebb visszaváltások és csekély, 0,7 százalékos vagyoncsökkenés jellemezte.
A kisebb kategóriákat illetően a vegyes alapok kiugróan jól teljesítettek. A 7,3 milliárd forintos tőkebeáramlás és a hoz...
2012-10-18 12:55:16
2012. pusztító járványok?
... műanyagéban megjelenik. Az idegmérgek a türelmetlenség és nyugtalanság kiváltói és okozói a mindennapok problémáinak jelentősebb felét hozzák! Amíg volt göngyöleg forgalom az üvegedények visszaváltása nem is volt mérhetetlen kiterjedésű szennyezés. Most hogy szinte megszűnt mindenhol található műanyagflakon.

De lehetne, egy új képet elképzelni. Mi történne, ha minden m...
2012-08-04 08:10:45
BAMOSZ: stagnált a befektetési alapok vagyona májusban
... átlaghozama tovább növelte a vagyont, amely a hónap végére 1,2 százalékkal 374 milliárd forintra gyarapodott.
A kötvényalapok vagyona összességében 2,5 százalékkal csökkent, amihez a visszaváltások 7,5 milliárd forinttal járultak hozzá. Ezekben az alapokban 318,5 milliárd forintot kezeltek a hónap végén.
A részvényalapok szintén a hónap vesztesei voltak, miután májusban...
2012-06-20 13:43:19
KSH: 0,7 százalékkal csökkent a GDP 2012 első negyedévében
... százalékkal. A csökkenésben fontos szerepet játszott, hogy a bankok hitelezési képessége és hajlandósága visszaesett, valamint jelentős volt az egyes életbiztosítások lejárat előtti visszaváltása, amelyek a devizaalapú jelzáloghitelek törlesztésének egyik forrását képezték. A szállítás, raktározás ágazat teljesítményének 1,8 százalékos visszaesése pedig összhangban van az ipari te...
2012-06-08 11:42:13
BAMOSZ: csökkent a befektetési alapok vagyona áprilisban
... korrekció volt látható mind a fejlett, mind a fejlődő régióban, a BUX ezen belül is alulteljesítő volt. Nem meglepő tehát, hogy a részvényalapoknál az eladók domináltak a hónap során. A visszaváltások meghaladták az 5 milliárd forintot, ami összességében 4 százalékos csökkenést eredményezett a részvényalapok vagyonában, ami a hónap végén 259 milliárd forint volt.
A nyilvános ...
2012-05-17 15:03:15
BAMOSZ: csökkent a befektetési alapok vagyona márciusban
... Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) MTI-hez eljuttatott havi jelentése szerint a csökkenést az okozta, hogy a zártkörű- elsősorban részvény - alapoknál jelentős visszaváltások történtek, összességében 59,4 milliárd értékben. Ezt sem az egyéb területen jelentkező tőkebeáramlás, sem az alapok teljesítménye nem tudta ellensúlyozni. A hónap végén a BAMOSZ ta...
2012-04-18 11:32:20
Búcsú az utazási kedvezményektől: így változnak a szabályok
... vásárolt nyugdíjasbérleteket csak új típusú bérletigazolványokkal fogadják el.
A kormányrendelet megváltoztatásával a közlekedési cég azonnali hatállyal visszavonta a méltányossági visszaváltást, mivel a nyugdíjasok a bérletet a lejártáig jogszerűen használhatják.
A folyamatban lévő és már elbírált kérelmek kapcsán az érintetteket közvetlenül fogják tájékoztatni - olvash...
2012-03-22 07:36:37
1 2 3 7 10 11 12 13 14 
Címkék: Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége, befektetési alapok, utazási kedvezményektől, visszaváltások domináltak, második félévben, befektetési alapokba, társadalomban elfoglalt, ember életében, nyilvános ingatlanalapokat, hónap során, árupiaci alapok, kategória vagyongyarapodása, kisebb kategóriákat, vegyes alapok, mindennapok problémáinak, üvegedények visszaváltása, hónap végére, kötvényalapok vagyona, hónap végén, részvényalapok szintén, hónap vesztesei, csökkenésben fontos, bankok hitelezési, egyes életbiztosítások, devizaalapú jelzáloghitelek, fejlődő régióban, eladók domináltak, visszaváltások meghaladták, részvényalapok vagyonában, zártkörű- elsősorban, egyéb területen, alapok teljesítménye, méltányossági visszaváltást, lejártáig jogszerűen, folyamatban lévő, érintetteket közvetlenül, teljesítményének, ingatlanalapokat, életbiztosítások, vagyoncsökkenés, jelzáloghitelek, kedvezményektől, kormányrendelet, türelmetlenség, visszaváltások, részvényalapok, törlesztésének, determinizmust,
© 2013 TVN.HU Kft.