Ezért tökéletes csomagolóeszköz a mikrózható műanyag ételtároló doboz

Rengeteg ételtároló doboz található a neten, ami nem feltétlenül baj, mert számos helyzet van, amivel szembe nézhetünk vendéglátóként. Ebből a szemszögből pedig nagyon jó hír, hogy nincs olyan étel, aminek ne találnánk megfelelő műanyag dobozt.

Ételtárolás szempontjából nagyon népszerű ez a típus, mert pont a sokfélesége emeli ki a többi közül. Teljesen mindegy, hogy milyen típusú ételt kell csomagolni, minden esetben jó megoldást jelent. A hideg és a meleg finomságok is egyaránt kínálhatók a vendégeknek az indepack.hu mikrózható műanyag dobozaiban.

Cégvezetőként még azt az előnyét is élvezhetjük e termékeknek, hogy azok a vendégek is nyugodt szívvel rendelhetnek elvitelre, akik a környezettudatosság hívei. Nem lebomló anyag ugyan, de szelektíven gyűjthető, ráadásul még újrahasznosítható is. Így nem terheli a környezetet, mert az örök körforgásban maradhat.

Miért biztonságos ez a csomagolás?

Az indepack.hu mikrózható műanyag doboz kínálata kétségtelenül széles választékkal kedveskedik a látogatóinak. Különös figyelmet fordítanak arra is, hogy a felhasznált csomagolóanyag folyamatos ellenőrzésen essen át. Ez garantálja azt, hogy káros anyag ne kerülhessen az ételekbe, még a melegítés hatására sem.

A vendéglátóiparban találkozhatunk különös esetekkel és emberekkel, így az is előfordulhat, hogy egy kedves fogyasztónk felteszi ezt a kérdést: “Nem oldódik ki semmi a műanyagból, ha megmelegítem?” Ilyenkor csak emlékezzünk vissza erre a cikkre, és csípőből válaszolhatunk, hogy: “Nem, mert a dobozok folyamatos ellenőrzésen esnek át, ahol mérik ezt a lehetőséget.”

Mindennek fényében bátran ki lehet jelenteni, hogy mindenféleképpen biztonságos, és még környezetbarát is egyben egy ilyen mikrózható doboz. Azt viszont szem előtt kell tartani, hogy a megfelelőt válasszuk ki a hideg és a meleg ételek számára.

A meleg ételek elvitelre egyszerűen

A fenti idézett válasz csak abban az esetben állja meg a helyét, ha a megfelelő edénybe kerül a leves vagy a főétel. A mikróban történő melegítés hatását csak akkor tudjuk biztonságosnak nyilvánítani, ha az erre készült dobozban kínáljuk az ételeinket.

A polipropilén anyag kifejezetten erre lett kifejlesztve, mert -20 és +110 Celsius-fok között használható. A legjobb tulajdonsága tehát ezeknek a dobozoknak, hogy a hűtőszekrényben is tárolhatjuk az ételeket fogyasztásig, és meg is tudjuk őket melegíteni biztonságosan.

Hideg ételek csomagolása

A hideg ételek esetében már nem ilyen kritikus a helyzetünk, mert a hőtűrő képesség csak a negatív tartományra koncentrálódik. Egy kicsit más fókusszal készülnek ezek a csomagolóeszközök, mert sokkal nagyobb hangsúlyt kaphat a kinézetük.

Vállalkozóként ennek pedig óriási jelentősége van. Csupán azzal, hogy a csomagoláson szerepelhet a logó, egy kedves idézet vagy bölcsesség, erősíthetjük a márkánkat, bizalmat építhetünk, és visszatérő, törzsvendégeket szerezhetünk.