Belépés
Influenza - Egyre több kórházban van látogatási tilalom
... látogatás Heves megyében a gyöngyösi Bugát Pál Kórház intenzív, pszichiátriai, gyermek-újszülött és szülészeti osztályán.
Komárom-Esztergom megyében a tatai Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézetben és a tatabányai Szent Borbála Kórházban valamennyi fekvőbeteg-ellátó osztályán életbe lépett látogatási tilalom hétfőn.
Az influenzajárvány miatt korábban elr...
2018-02-05 21:04:24
Influenza - ÁNTSZ: tovább bővült a látogatási tilalmat elrendelő kórházak köre
... összes egészségügyi intézményének minden osztályára kiterjedően rendelt el látogatási tilalmat a helyi kormányhivatal.
Komárom-Esztergom megyében, Tatán az Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézetben, az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézetben és a tatabányai Szent Borbála Kórház valamennyi fekvőbetegosztályán megtiltották a betegek felkeresését.
Győr-...
2017-01-25 14:13:10
Influenza - ÁNTSZ: országosan több mint ötven egészségügyi intézményben tilos a látogatás
... összes egészségügyi intézményének minden osztályára kiterjedően rendelt el látogatási tilalmat a helyi kormányhivatal.
Komárom-Esztergom megyében, Tatán az Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézetben, az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézetben, és a tatabányai Szent Borbála Kórház valamennyi fekvőbeteg osztályán tiltották meg a betegek felkeresését.
Gy...
2017-01-22 17:02:39
Influenza - OEK: egy hét alatt megduplázódott a betegek száma
... egészségügyi intézményének minden osztályára kiterjedően csütörtöktől rendelt el látogatási tilalmat a helyi kormányhivatal.
Komárom-Esztergom megyében, Tatán az Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézetben és az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézetben, Győr-Moson-Sopron megyében a Csornai Margit Kórházban, Mosonmagyaróváron a Karolina Kórház - Rendelőintézet...
2017-01-18 18:24:03
Influenza - Újabb kórházi osztályokon vezettek be látogatási tilalmat
... ápolási osztályán, valamint az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézet krónikus fekvőbeteg-ellátási területén.
A múlt hét óta tilos látogatni a tatai Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet összes fekvőbeteg-ellátást végző osztályán, továbbá Miskolcon, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház szülészeti és nőgyógyászati, valamint a korasz...
2017-01-16 16:42:36
Influenza - Több kórházban tilos a látogatás
... a betegek felkeresése.
Komárom-Esztergom megyében az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézet krónikus fekvőbeteg-ellátási területén, valamint a tatai Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézetben nem lehet a betegeket látogatni.
Továbbá tilos látogatni Miskolcon, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház szülészeti és nőgyógyászati, vala...
2017-01-13 11:31:58
Átadták Tata új rendelőintézetét
... teljesen elavult. A 3200 négyzetméteres alapterületnek a kórház már csak kis részét használja fogorvosi ellátásra és egy háziorvosi kör...
2015-11-25 13:51:58
Influenza - Újabb látogatási tilalmakat léptettek életbe
... osztályain, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház gyógyintézeteiben, így a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházban, a nagykállói Sántha Kálmán Pszichiátriai Szakkórházban, a Mátészalkai Kórházban, valamint a Fehérgyarmati Kórház és Gyógyfürdőben.
Szintén nem lehet a betegeket felkeresni a Pest megyei Flór Ferenc Kórházban, és a Mezőtúri Kórház és ...
2015-02-17 19:18:44
Influenza - További kórházakban rendeltek el látogatási tilalmat
... osztályain, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház gyógyintézeteiben, így a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházban, a nagykállói Sántha Kálmán Pszichiátriai Szakkórházban, a Mátészalkai Kórházban, valamint a Fehérgyarmati Kórház és Gyógyfürdőben.
Szintén nem lehet a betegeket felkeresni a Pest megyei Flór Ferenc Kórházban, és a Mezőtúri Kórház és ...
2015-02-12 07:03:53
Influenza - További egészségügyi intézményekben rendeltek el látogatási tilalmat
... látogatását.
Komárom-Esztergom megye három intézményében - a Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézetben, a tatabányai Szent Borbála Kórházban és a tatai Árpád-Házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet - valamennyi fekvőbeteg-osztályán tilos a látogatás.
Szintén részleges látogatási tilalmat vezettek be Nógrád megye több intézményében is, így a balassagyarmati Dr....
2015-02-06 12:31:27
1 2 
Címkék: Átadták Tata, Bugát Pál Kórház, Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház, Szent Borbála Kórházban, Oroszlányi Szakorvosi, Ápolási Intézetben, Szent Borbála Kórház, Csornai Margit Kórházban, Karolina Kórház, Ápolási Intézet, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház, Egyetemi Oktató Kórház, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak, Egyetemi Oktatókórház, Jósa András Oktatókórházban, Sántha Kálmán Pszichiátriai Szakkórházban, Mátészalkai Kórházban, Fehérgyarmati Kórház, Flór Ferenc Kórházban, Mezőtúri Kórház, Árpád-Házi Szent Erzsébet Szakkórház, látogatási tilalmat, betegek száma, gyöngyösi Bugát, tatai Árpád-házi, tatabányai Szent, influenzajárvány miatt, helyi kormányhivatal, betegek felkeresését, betegek felkeresése, betegeket látogatni, 3200 négyzetméteres, nyíregyházi Jósa, nagykállói Sántha, betegeket felkeresni, tatai Árpád-Házi, rendelőintézetét, influenzajárvány, oktatókórházban, balassagyarmati, rendelőintézet, négyzetméteres, alapterületnek, megduplázódott, intézményekben, kormányhivatal,
© 2013 TVN.HU Kft.