Belépés
Díjakat alapított az Esztergomi Várszínház
... személyek érdemelhetik ki, akik az indulás óta hozzájárultak a szabadtéri teátrum országos és nemzetközi hírűvé válásához. Ugyancsak a jubileumhoz kapcsolódva alapították meg a Nagyfalusi Tibor Művészeti Díjat, melyet az évadban a legkiemelkedőbb művész, csoport, színész, rendező, díszlet- és jelmeztervező vagy más alkotó vehet majd át.
A közönség szavazhat a Nagyfalusi-díj j...
2018-07-02 21:00:57
Rali Eb - Herczigék a második helyen állnak
... bajnok pilóta és navigátora, Ferencz Ramón hátránya 64 másodperc az éllovas portugál Bruno Magalhaesh...
2018-06-03 20:47:55
Rali Eb - Herczigék nyolcadikak az első nap után a Kanári-szigeteken
...
A viadal honlapja szerint legjobb magyarként 1:17 perc a lemaradása az éllovas orosz Alekszej Lukjanuktól nyolc gyorsasági szakasz után.
Botka Dávid a 18., Érdi Tibor pedig a 20. helyről várja a szombatot, amikor a verseny hat gyorsaságival zárul....
2018-05-04 21:22:53
Rali Eb - Botkáék voltak a leggyorsabbak az időmérőn, Herczigék technikai problémával küzdöttek
...
A viadal honlapjának beszámolója szerint legjobb magyarként Botka Dávid a 15. időt autózta az időmérőn, Érdi Tibor a 22., Herczig Norbert pedig egy technikai hiba miatt a 35. lett.
A MOL Racing Team tájékoztatása szerint Herczigék autójában csupán egy mágneses szabályzó szelep ment tönkre, amelyet a pénteken rajtoló versenyre várhatóan ki tudnak javítani.
A verseny...
2018-05-04 09:11:22
Kárpát-medencei ŐSHONosságunk
... örmény őstörténeti munkákból gyűjtötte ki a népünkkel kapcsolatos részeket, melyek a hunok és magyarok között egyenlőségjelet vonnak (hunni sive hungari...).

Dr. Baráth Tibor (A magyar népek őstörténete. Somogyi Zoltán kiadása 1968) Hatalmas munkája számtalan írott, építészeti, népművészeti adattal bizonyítja, hogy tízezer évvel ezelőtt egész Európa magyar...
2018-02-20 22:52:28
Kulturális Örökség Európai Éve 2018 - Megkezdődött a magyarországi programsorozatot
...
Az egyes nemzetek és kultúrájuk nélkül nincs sem Európa, sem európai kultúra - fűzte hozzá Navracsics Tibor, aki kiemelte azt is: Magyarországot Európában és a világon mindenhol kulturális nagyhatalomként ismerik.
Csepreghy Nándor miniszterhelyettes hangsúlyozta: Európa és az európai kultúra ereje abban rejlik, hogy sokszínűségére mindig a fejlődés előmozdítójaként, és ...
2018-01-22 20:44:58
M1 - Volt Humán Operátor dolgozó: szórólapoztak a diákok az MSZP-nek
... válaszolva azt mondta: semmilyen szerződéses viszonyban nem álltak az érintett céggel, és az MSZP nem is vett igénybe olyan szolgáltatást, amelyhez bűncselekmény köthető.
Nagy-Huszein Tibor, a DK alelnöke szintén sajtótájékoztatón hazugságnak nevezte a sajtóhírt. Kiemelte, a szövetkezetek szervezetten nem támogatták pártját, ugyanakkor szerinte az nem zárható ki, hogy az ott ...
2018-01-05 20:13:34
Az érdi fotós Kércz Tibor képe Ópusztaszeren készült


Comedy Wildlife Photography Awards 2017-es díjazottja:
A portfolió kategória és az összetett verseny legjobbjának az érdi fotóst, Kércz Tibort nevezték meg négy fényképes, Segítség! című sorozata miatt, amelyen egy bagoly kétségbeesetten próbál visszaka...
2017-12-16 07:36:41
Legendák évada az Esztergomi Várszínházban
... Várszínházban.
Az Esztergomból indultam sorozat keretében Túri Lajos Péter koreográfus első önálló táncestjének ad otthont a várszínház augusztus 5-én, 11-én pedig a Fugato Orchestra és Tátrai Tibor gitáros mutatja meg, milyen az, amikor a barokk kor zenei elemeit mai modern stílusokkal vegyítik.
A Hair mellett megtekinthető lesz majd Heltai Jenő Naftalin című zenés vígj...
2017-07-06 12:28:50
Szeptemberben rendezik az Érdi Jazz Fesztivált
... az érdi fesztiválon pedig leginkább saját szerzeményeiket mutatják be - közölték a szervezők az MTI-vel.
A város főterén lép színpadra a Sárik Péter Trió (Sárik Péter - zongora, Fonay Tibor - bőgő, Gálfi Attila - dob), valamint vendégei, Urbán Orsi énekes és a jazz élet meghatározó gitárosa, Gyárfás István Gyafi.
A magyar jazz napján, szeptember 9-én két különböző stílus...
2017-06-24 15:42:17
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Esztergomi Várszínház, Rali Eb, Kárpát-medencei ŐSHONosságunk, Kulturális Örökség Európai Éve, Volt Humán Operátor, Kércz Tibor, Esztergomi Várszínházban, Érdi Jazz Fesztivált, Nagyfalusi Tibor Művészeti Díjat, Ferencz Ramón, Bruno Magalhaesh, Alekszej Lukjanuktól, Botka Dávid, Érdi Tibor, Herczig Norbert, Racing Team, Baráth Tibor, Somogyi Zoltán, Navracsics Tibor, Magyarországot Európában, Csepreghy Nándor, Nagy-Huszein Tibor, Comedy Wildlife Photography Awards, Kércz Tibort, Túri Lajos Péter, Fugato Orchestra, Tátrai Tibor, Heltai Jenő Naftalin, Sárik Péter Trió, Sárik Péter, Fonay Tibor, Gálfi Attila, Urbán Orsi, Gyárfás István Gyafi, második helyen, magyarországi programsorozatot, érdi fotós, szabadtéri teátrum, jubileumhoz kapcsolódva, legkiemelkedőbb művész, közönség szavazhat, éllovas portugál, viadal honlapja, éllovas orosz, viadal honlapjának, technikai hiba, mágneses szabályzó, pénteken rajtoló, népünkkel kapcsolatos, magyar népek, egyes nemzetek, világon mindenhol, európai kultúra,
© 2013 TVN.HU Kft.