Belépés
Koronavírus - Nemzeti gyásznapot hirdettek szombatra Kínában a járvány halálos áldozatainak tiszteletére
... szombaton pekingi idő szerint délelőtt 10 órakor kezdődő megemlékezés idejére a nemzeti lobogókat félárbócra eresztik Kína-szerte, valamint az ország külföldi diplomáciai kirendeltségein. Az áldozatok előtt háromperces néma csönddel róják le kegyeletüket a kínaiak, megszólalnak a légvédelmi szirénák, a hajó-, vonat- és autókürtök. Kínában szombatra esik a változó dátumú halottak n...
2020-04-03 08:01:08
Magyar holokauszttúlélők a brit uralkodó újévi kitüntetési listáján
... Birodalom rendjének tagja (Member of the Order of the British Empire, MBE) címet viselheti szombattól.
II. Erzsébet királynő a hivatalos indoklás szerint a holokausztoktatásért és az áldozatok emlékének megőrzéséért kifejtett tevékenységéért adományozta John Hajdunak a magas elismerést.
John Hajdu a londoni székhelyű Holocaust Educational Trust tagjaként vesz részt a hol...
2019-12-28 07:04:38
Bolgár kamion - Nyilvánosságra hozták az áldozatok nevét és életkorát
...
Az elhunytak valamennyien vietnami állampolgárok voltak.
Az áldozatok listáján két 15 éves fiú neve is szerepel. Ők voltak a legfiatalabbak, de további nyolc olyan áldozat van, aki tizenéves volt, az ő életkoruk 17 évestől 19 évesig terjed.
A legidősebb áldozat egy 44 éves férfi.
A közzétett névsor alapján az áldozatok között nyolc nő van.
Az essexi rendőr...
2019-11-08 16:22:10
Halálos áldozatok és sérült sportolók egy Kvangdzsui ....
Halálos áldozatok és sérült sportolók egy Kvangdzsu szórakozóhelyen
Két dél-koreai állampolgár meghalt, és többen megsérültek, köztük a Kvangdzsui vizes világbajnokságon részt vevő sportolók is szombatra virradóra, mert összeomlott egy éjszakai klub galériája - közölte a helyi tűzoltóság. A balesetnek nincs magyar sérültje.
A halálos baleset a versenyzők szállásáh...
2019-07-27 15:21:05
Ügynökök az Országgyűlésben 1990-1994
... feltárásában, különös tekintettel arra, hogy a hazai politikai elit 28 éve adós a tisztázatlan ügynökügyek törvényes rendezésével, a felelősök megnevezésével, a vétkesek megbüntetésével, az áldozatok erkölcsi és információs kárpótlásával?


(Kónya Imre, Gálszécsy András, Füzessy Tibor)

Fájdalom, nem történt semmi. Továbbra sincs politikai szándék ...
2019-07-09 00:44:32
Magyar játékszín – Földes Gábor, a színészek mártírja
... miniszterelnöki hivatalában titkárkodott. Amikor október 25-én a pesti események hatására Győrben is tüntető menet vonult a városháza elé, a színháziakat Földes vezette, s beszédében a fővárosi áldozatokat siratta, de higgadtságra figyelmeztette a győrieket.

A Talpra, magyar!-t szavalta, és a tömeg vele skandálta a refrént. A belügyi összefoglalóból tudjuk (ÁBTL V-3.1.9...
2018-07-03 23:27:53
Babcsenko-ügy - Az SZBU vizsgálatot indít a potenciális áldozatok listájának kiszivárogtatása miatt
...
Az eljárás megindításáról az SZBU sajtóközpontja tájékoztatott honlapján. A közlemény szerint sem a nyomozóhatóságok, sem az ügyészség nem adott engedélyt senkinek - köztük a publikáció szerzőjének sem - a büntetőeljárás anyagainak nyilvánosságra hozatalára.
Kedden az oroszbarátnak tartott sztrana.ua orosz nyelvű ukrán hírportál hozta nyilvánosságra a 47 nevet és születé...
2018-06-06 21:40:56
A kegyelem megismerése
... évtizeddel ezelőtt, mert úgy tűnik, senki nem vétkes többé semmiben. Az embereknek van ugyan bűntudatuk, de bűnük már nincs. Mindenki áldozat, de nincsenek vétkesek, és ha vannak is, maguk is áldozatok. Nagyon ritkán fordul csak elő, hogy valaki beismerné: amit tett, az helytelen volt.
Katherine Powers esete fényes bizonyítéka ennek. Powers, aki az 1960-as években mint radiká...
2018-03-13 13:11:17
Sütő Gábor : Ötödik levél (VÁLASZTÁSI INTELMEK)
... hála a körültekintő intézkedéseinknek, jórészt eltűntek ugyan a közéletből, de még a Terror Házának a terrorizmust Szállasiékkal kezdő falain sem szerepelnek. Sem az elkövetők, sem az áldozatok között. Így aztán, nem véletlen szerencsénkre, Szamuely és a Lenin-fiúk 1919-es országjáró statáriális bíráskodásainak, de 1946-1949 között az AVO, illetve az AVH (amelyeket Rákosiék eleve ...
2017-11-11 23:29:38
"Álnagymama" gyűjtött pénzt a barcelonai gázolás áldozatainak gyógykezelésére
... merénylet áldozatainak" néven. Ott 1368 eurót gyűjtött össze.
A katalán egészségügyi tárca időközben arról tájékoztatta a lapot, hogy a hivatkozott nevek nem szerepelnek a barcelonai áldozatok listáján, de nemcsak a név nem stimmelt, még hasonló sérülésekkel sem kezelnek senkit.
Az újságírók kitartó üzeneteire szeptember 11-én válaszol utoljára a csaló, azt írta: unokája...
2017-09-14 12:42:34
1 2 3 .6 .9 .11 12 
Címkék: Földes Gábor, Sütő Gábor, VÁLASZTÁSI INTELMEK, British Empire, John Hajdunak, John Hajdu, Holocaust Educational Trust, Kónya Imre, Gálszécsy András, Füzessy Tibor, ÁBTL V-3, Katherine Powers, Terror Házának, járvány halálos, brit uralkodó, áldozatok nevét, színészek mártírja, potenciális áldozatok, kegyelem megismerése, barcelonai gázolás, nemzeti lobogókat, ország külföldi, áldozatok előtt, légvédelmi szirénák, változó dátumú, hivatalos indoklás, áldozatok emlékének, magas elismerést, londoni székhelyű, elhunytak valamennyien, áldozatok listáján, legidősebb áldozat, közzétett névsor, áldozatok között, essexi rendőr, éjszakai klub, helyi tűzoltóság, balesetnek nincs, halálos baleset, versenyzők szállásáh, hazai politikai, tisztázatlan ügynökügyek, felelősök megnevezésével, vétkesek megbüntetésével, áldozatok erkölcsi, pesti események, színháziakat Földes, fővárosi áldozatokat, tömeg vele, belügyi összefoglalóból, eljárás megindításáról, közlemény szerint, publikáció szerzőjének, büntetőeljárás anyagainak,
© 2013 TVN.HU Kft.