Belépés
SARS-CoV-2
... szinte mindenütt hasonló, és igen szigorú korlátozások érvényesek, az viszont biztos, hogy a nem EU-tag Svájccal külön tárgyalni kell majd, és a leginkább Angliában terjedő B.1.1.7 miatt továbbra is erősen korlátozni kell az EU és a közösségből kivált Egyesült Királyság közötti személyforgalmat.

Svájccal külön tárgyalni kell a szigorításokról
Hozzátette: amennyiben...
2021-01-23 18:57:02
Kőkemény járványügyi szigorítások
... legfrissebb hírek itt)

ADVERTISING

Orbán Viktor Facebook-oldalán videóban jelentette be az újabb döntéseket a helyzetértékelés után.


- A járvány Európában továbbra is felszálló ágban van. A járvány kezdete óta Magyarországon 109 ezren, Európában 8 milliónyian betegedtek meg. Tapasztalataink szerint a járvány lefolyása Magyarországon 1.2 hét k...
2020-11-09 11:24:16
Tovább kell bővíteni az ellátórendszert
... még pénteken megszületik a rendelkezés.
Az országos tisztifőorvos közölte: a sürgős műtéteket, valamint azokat a beavatkozásokat, amelyek halasztása egészségkárosodást okozna, továbbra is elvégzik. A nem halasztható beavatkozásokra példaként említette a daganatos, valamint a szív- és érrendszeri betegek ellátását.
Müller Cecília ismét hangsúlyozta, hogy Európa-sz...
2020-11-07 16:42:26
Így árusították ki Gyurcsányék a Balatont
... speciel még a fotót is úgy lopták egy ismert recept oldalról. Aztán jött az újabb mantra a megfizethetetlen strand belépőkről, szabadstrandok felszámolásáról - miközben a déli parton továbbra is egymást érik a szabadstrandok, az északin a fizetős strandokon is alig emelkedtek a jegyárak, a legtöbb helyen 1000 forint alatt marad az egész napra szóló jegy. Mellesleg ezen a par...
2020-08-20 19:00:31
Európai Bizottság: elősegíti a közel-keleti stabilitás előmozdítását az Izrael-Egyesült Arab Emírségek békemegá
... szokásos, déli sajtótájékoztatóján - kérdésre válaszolva - a szóvivő kiemelte, mindkét ország az Európai Unió partnere.
Hozzátette, a palesztin-izraeli rendezés témakörében az unió továbbra is elkötelezett a két államon alapuló megoldás mellett, és készen áll arra, hogy segítse a két fél közötti tárgyalások újrakezdését.
Donald Trump amerikai elnök csütörtökön jelentette...
2020-08-14 14:52:48
Netanjahu: új korszak kezdődik Izrael és az arab világ kapcsolatában
... számára, és aminek megvalósítását Benjámin Netanjahu július 1-re ígérte, de az amerikai ellenállás miatt elhalasztotta. A kormányfő a sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva hangsúlyozta, hogy továbbra is érvényes a Trump-féle béketerv, mely tartalmazza a ciszjordániai bekebelezést is.
"A Közel-Kelet stabilitása, a biztonsági fenyegetések kiküszöbölése és a térség népeivel kötö...
2020-08-13 20:22:50
Koronavírus - Az Egyesült Államokban kedden több mint 52 ezer új fertőzést diagnosztizáltak
... kaliforniai kormányzót egyre több bírálat éri a járvány kezelése miatt. Emiatt még hétfő este lemondott az állam elsőszámú egészségügyi vezetője, Sonia Angell.
A legtöbb fertőzést továbbra is a déli tagállamokban, Texasban, Oklahomában, Louisianában, Alabamában, Floridában és Georgiában, illetve Dél-Karolinában regisztrálták.
Texas republikánus kormányzója, Gregg Abbott...
2020-08-12 07:12:23
Fábián Attila vezeti augusztustól a Soproni Egyetemet
...
A közleményben azt írták, hogy a kuratórium megköszöni Náhlik András eddigi rektor áldozatos munkáját és továbbra is számít az együttműködésére.
Kiemelték, hogy a Soproni Egyetem augusztus 1-jétől a Soproni Egyetemért Alapítvány fenntartásában működik tovább. Az állam továbbra is finanszírozza az egyetem működését, a hallgatók továbbra is tanulhatnak államilag támogatott...
2020-07-29 17:12:50
Emberöltőkre szóló
... kettő között van, hanem külön minőséget jelent , és az állam és az egyház együttműködésére épül - hangoztatta Semjén Zsolt.

Németh Sándor hangsúlyozta: a Hit Gyülekezete továbbra is önfenntartó egyház kíván maradni, lelkészeik javadalmazásához, börtön-, kórház- és tábori lelkészi szolgálatukhoz nem kérnek állami támogatást. Ugyanakkor a megállapodás jogi és politi...
2020-07-24 22:05:45
EU-csúcs - Macron: kompromisszum körvonalazódik a költségvetési tárgyalások során
... és elosztását illetően.
Elmondta, "újabb javítások" kerültek az asztalra a helyreállítási alap egészét és a benne szereplő támogatási tételeket tekintve, ami tájékoztatása szerint továbbra is a megbeszélések legérzékenyebb kérdése a klímavédelem és a jogállamiság kérdése mellett.
"Ha nem közeledünk a dolgokhoz nagy ambícióval és a kompromisszum szellemében, akkor vállaln...
2020-07-20 15:52:07
1 2 3 ............310 311 .......466 467 ......620 621 622 
Címkék: Európai Bizottság, Izrael-Egyesült Arab Emírségek, Egyesült Államokban, Fábián Attila, Soproni Egyetemet, EU-tag Svájccal, Egyesült Királyság, Orbán Viktor Facebook-oldalán, Müller Cecília, Európai Unió, Donald Trump, Benjámin Netanjahu, Sonia Angell, Gregg Abbott, Náhlik András, Soproni Egyetem, Soproni Egyetemért Alapítvány, Semjén Zsolt, Németh Sándor, közel-keleti stabilitás, arab világ, költségvetési tárgyalások, viszont biztos, leginkább Angliában, közösségből kivált, újabb döntéseket, helyzetértékelés után, járvány Európában, járvány kezdete, járvány lefolyása, országos tisztifőorvos, sürgős műtéteket, ismert recept, újabb mantra, megfizethetetlen strand, déli parton, fizetős strandokon, legtöbb helyen, egész napra, szóvivő kiemelte, palesztin-izraeli rendezés, unió továbbra, amerikai ellenállás, sajtótájékoztatón kérdésre, ciszjordániai bekebelezést, biztonsági fenyegetések, térség népeivel, járvány kezelése, állam elsőszámú, legtöbb fertőzést, déli tagállamokban, kuratórium megköszöni,
© 2013 TVN.HU Kft.