Belépés
Londoni elemzők: Merkel döntése nem a német, hanem az olasz adóskockázatot növeli
... az Eurasia Group londoni elemzője.
A minap a Moody's Investors Service globális piacvezető hitelminősítő az addigi "Baa2"-ről egy fokozattal "Baa3"-ra rontotta Olaszország államadósságának besorolását, mindenekelőtt az olasz költségvetési helyzet gyengülésével indokolva a lépést.
A "Baa3" minősítés - amely más hitelminősítők módszertanában a "BBB mínusz" besorolásnak fel...
2018-10-29 20:32:43
Hitelminősítés - Negatívra rontotta Olaszország államadós-osztályzatának kilátását a Standard & Poor's
... piacvezető hitelminősítő, a Moody's Investors Service a múlt héten az S&P jelenlegi olasz besorolásának megfelelő addigi "Baa2"-ről egy fokozattal "Baa3"-ra rontotta Olaszország államadósságának besorolását, mindenekelőtt az olasz költségvetési helyzet gyengülésével indokolva a lépést.
A "Baa3" minősítés - amely más hitelminősítők módszertanában a "BBB mínusz" besorolásnak fe...
2018-10-27 07:04:01
Hitelminősítés - Leminősítette Olaszországot a Moody's
...
A nemzetközi hitelminősítő péntek éjjel Londonban bejelentette, hogy az eddigi "Baa2"-ről egy fokozattal "Baa3"-ra rontotta Olaszország hazai valutában és devizában kibocsátott államadósságának besorolását.
Az új osztályzat kilátása stabil.
A "Baa3" minősítés - amely más hitelminősítők módszertanában a "BBB mínusz" besorolásnak felel meg - a befektetésre ajánlott k...
2018-10-20 15:47:02
Hitelminősítés - Izrael, Ausztria és Görögország pozitív hitelminősítői kilátást kapott
... után.
A Standard & Poor's pénzügyi szolgáltató csoport globális minősítésekért felelős részlege (S&P Global Ratings) Görögország devizában és helyi valutában fennálló hosszú lejáratú államadósságának "B plusz/B" - a befektetési ajánlású kategóriától továbbra is messze elmaradó - besorolására adott pozitív kilátást.
A cég a lépés indokai között kiemeli, hogy véleménye sze...
2018-07-21 15:48:24
10 tény Magyarország kirablásáról.
... és Kazahsztánt is megelőzzük, ezt egy nemzetközi jelentés állítja.

2./John Christensen anno a Hetek című újságnak elmondta, hogy példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorít...
2018-03-23 20:54:33
Német kormányalakítás - Merkel: Németország ismét cselekvőképes
... Németország az EU következő hétéves költségvetésébe is hajlandó az eddiginél több pénzt befizetni.
Azt viszont továbbra is elutasítja, hogy az euróövezetben az egyes tagok államadósságának törlesztése iránti felelősséget emeljék közösségi szintre. Mindezzel kapcsolatban az új kormány "nagyon gyorsan" egyeztet a francia kormánnyal - mondta a kancellár.
A másik országos k...
2018-03-14 21:12:42
Felminősítette Horvátországot a Fitch Ratings
... péntek éjjel Londonban bejelentette, hogy az eddigi "BB" szintről egy fokozattal "BB plusz"-ra javította Horvátország hosszú futamidejű, devizában és helyi valutában kibocsátott államadósságának besorolását. Az új szuverén adósosztályzatok kilátása stabil.
Horvátország államadós-besorolása a pénteki felminősítés ellenére változatlanul a magas hozamú kategóriában van, egy foko...
2018-01-12 23:37:38
Moody's: stabil a globális államadós-minőség
... hitelkiáramlásból eredő reálgazdasági és költségvetési kockázatokra hivatkozva.
A Standard & Poor's az addigi "AA mínusz"-ról egy fokozattal "A plusz"-ra rontotta Kína hosszú futamidejű államadósságának besorolását, valamint az átutalási és konvertibilitási kockázat megítélését.
A Moody's Nagy-Britanniát minősítette le szeptemberben, mindenekelőtt a brit közfinanszírozás...
2017-11-08 18:17:37
Leminősítette Kínát a Standard & Poor's
A nemzetközi hitelminősítő az eddigi "AA mínusz"-ról egy fokozattal "A plusz"-ra rontotta Kína hosszú futamidejű államadósságának besorolását, valamint az átutalási és konvertibilitási kockázat megítélését.
A rövid lejáratú szuverén kötelezettségek osztályzatát a cég "A-1 plusz"-ról szintén egy fokozattal "A-1"-re minősítette vissza.
Az új hosszú távú besorolás kilátása ...
2017-09-21 14:52:32
Merkel: Európának saját kezébe kell vennie sorsát
... közösség javát szolgáló beruházásokhoz. Az értékpapírokért a tagországok ugyan közösen viselnék a felelősséget, de ez mégis másféle konstrukció, mint a tagországok már meglévő államadósságának törlesztésére szolgáló euróövezeti közös kötvény gondolata, amelyet Angela Merkel továbbra is elvet.
A FAS szerint a kancellár a szeptemberi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választá...
2017-05-28 18:54:15
1 2 3 6 7 9 10 12 13 14 
Címkék: Leminősítette Olaszországot, Felminősítette Horvátországot, Fitch Ratings, Leminősítette Kínát, Eurasia Group, Investors Service, Global Ratings, John Christensen, Angela Merkel, olasz adóskockázatot, globális államadós-minőség, olasz költségvetési, múlt héten, nemzetközi hitelminősítő, befektetésre ajánlott, befektetési ajánlású, lépés indokai, nemzetközi jelentés, teljes államadósságának, megdöbbentő adatok, eddiginél több, egyes tagok, francia kormánnyal, másik országos, pénteki felminősítés, magas hozamú, brit közfinanszírozás, rövid lejáratú, tagországok ugyan, szeptemberi szövetségi, államadósságának, konvertibilitási, adósosztályzatok, közfinanszírozás, kötelezettségek, kormányalakítás, hitelfelvételei, költségvetésébe, értékpapírokért, módszertanában, hitelminősítés, osztályzatának, hitelminősítők, felminősítette, horvátországot, hitelminősítői, minősítésekért, adóskockázatot, beruházásokhoz, besorolásának, euróövezetben, olaszországot, szeptemberben, törlesztésére, leminősítette, mindenekelőtt,
© 2013 TVN.HU Kft.