Belépés
Koronavírus - A román korrupcióellenes ügyészség 33 aktát nyitott gyanús közbeszerzések miatt
... forgalmazó állami Unifarm vállalat is a célpontok között van.
Korábban a román sajtóban olyan hírek jelentek meg, hogy a romániai kórházak inkább saját hatáskörben bonyolították le a közbeszerzéseket, mert az állami forgalmazónál nagyon magasak voltak az árak, ezért a kórházak vezetői korrupcióra gyanakodtak.
A korrupcióellenes főügyész nem kívánt részleteket közölni a v...
2020-05-21 16:42:25
Új cég lép a BÉT Xtend piacára
... rendelkeznek az IP hálózati területen megfelelő szaktudással. Emellett fizikai kábelezési szolgáltatásokat is kínál partnerei számára. Állami ügyfeleket is kiszolgálnak a központosított közbeszerzéseken keresztül, e megrendelések aránya a teljes árbevétel kevesebb, mint 20 százaléka.
A társaság értékesítésének nettó árbevétele 2019-ben 1,822 milliárd forint volt, 11 százalék...
2020-04-16 16:52:47
Krónika 9. rész (felsőoktatási alapítványok)
... formával kezelhetők
Brenner Koloman, a Jobbik vezérszónoka arról beszélt, hogy a felmerülő problémák nem biztos, hogy az alapítványi formával kezelhetők a legjobban. Példaként a közbeszerzéseket hozta, szerinte az egyetemeket ki kellene venni a közbeszerzési törvény hatálya alól, és az időről-időre jelentkező problémák már meg is vannak oldva. Ugyanez vonatkozik a bérezésre i...
2020-04-08 19:33:18
Koronavírus - MSZP: további kormányzati lépések kellenek a hatástalan kézfertőtlenítő ügyében
... kezdeményezi a fogyasztóvédelem átfogó vizsgálatát a hasonló kézfertőtlenítő termékekkel kapcsolatban.
Az MSZP-s politikus szólt arról is, hogy a kecskemé...
2020-02-28 12:51:31
Megkezdődik a váli Ürményi-Dreher-kastély teljes felújítása
... kerülni a kastély- és útfejlesztés.
Tessely Zoltán közölte, hogy a megvalósíthatósági tanulmányok alapján még idén elindul a tervezés, 2021 végén szeretnék kiírni a kivitelezési közbeszerzéseket, hogy 2022 elején elkezdődhessenek a kivitelezési munkálatok.
Molnár Krisztián, a Fejér megyei közgyűlés fideszes elnöke, a Velencei-tó és Térsége, a Váli-völgy, a Vértes Térségi...
2020-01-16 12:51:16
A Vosztocsnij űrközpont ügyében 12 büntetőeljárás zajlik
... eljárást indítottak, ítéleteket hirdettek ki, és embereket ültettek le. De nem, máig sem sikerült ott kellőképpen rendet teremteni" - mondta Putyin.
Az elnök, aki a katonai közbeszerzések átláthatóságával kapcsolatban vetette fel a Vosztocsnij ügyét, hangsúlyozta, hogy az űrközponttal kapcsolatban tüzetes ellenőrzést kért a főügyészségtől és a nyomozó hatóságoktól.
Későb...
2019-11-17 17:41:45
Krónika 4. rész (az ÁSZ 2018-as tevékenysége)
... kimutatások szerint évi 4000 milliárd forint ez az összeg. Ez elképesztő lehetőségeket rejtő, óriási tartalék lehet az ország számára - mutatott rá.
Hangsúlyozta: felmérések szerint a közbeszerzések egyharmada zajlik érdemi verseny nélkül, azaz vagy kevés résztvevővel, vagy egymással összefüggő cégekkel, vagy nem piaci áron.
Hozzátette: míg 2013-ban a közbeszerzések 11 s...
2019-11-06 14:22:00
Közgazdász-vándorgyűlés - ÁSZ-elnök: a gazdaság fehérítése a zöldítését is támogatja
... növekedéséhez vezet.
Az ÁSZ elnöke rámutatott: az állami szervek kereslete döntő részben közbeszerzési ajánlatkérések formájában jelenik meg a gazdaságban. Ezért kulcskérdés, hogy a közbeszerzések esetében kellő prioritást kap-e a klímavédelem.
Megjegyezte azt is, a közszférában az állam és az önkormányzatok mint tulajdonosi joggyakorlók kötelezővé tudják tenni minden kö...
2019-09-05 19:22:27
Közbeszerzési Hatóság: nő a zöld közbeszerzések száma és értéke
...
A Környezetvédelmi Világnap alkalmából rendezett, Kihívások a fenntartható közbeszerzésekben című, kétnapos nemzetközi konferencia szünetében tartott sajtótájékoztatón az elnök hangsúlyozta, a jövőre is gondolnak a közbeszerzés rséztvevői, ha nem csak az árat, a beszerzési értéket tartják döntőnek, de figyelembe veszik a fenntarthatóság és a zöld szempontok is.
A Közbes...
2019-06-05 12:22:08
A tavalyinál több hirdetményt vár idén a Közbeszerzési Hatóság
... munkájának kiírása volt.Rigó Csaba Balázs szerint az idei adatok alapján bővülhet az építőipari cégek, valamint a mikrovállalkozások és a kkv-k részesedése a közbeszerzésekben, és tovább csökkenhet a hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárások száma. Utóbbi lehetőséget az előző években számos hirdető megfelelő jogalap, vagyis a közbeszerzési törvényben meghat...
2019-03-13 11:21:38
1 2 3 ......22 23 ...34 35 ...44 45 46 
Címkék: Közbeszerzési Hatóság, Brenner Koloman, Tessely Zoltán, Molnár Krisztián, Vértes Térségi, Környezetvédelmi Világnap, Rigó Csaba Balázs, román korrupcióellenes, hatástalan kézfertőtlenítő, gazdaság fehérítése, zöld közbeszerzések, tavalyinál több, célpontok között, román sajtóban, romániai kórházak, állami forgalmazónál, kórházak vezetői, korrupcióellenes főügyész, központosított közbeszerzéseken, teljes árbevétel, társaság értékesítésének, felmerülő problémák, alapítványi formával, közbeszerzéseket hozta, közbeszerzési törvény, időről-időre jelentkező, fogyasztóvédelem átfogó, hasonló kézfertőtlenítő, kivitelezési közbeszerzéseket, kivitelezési munkálatok, katonai közbeszerzések, űrközponttal kapcsolatban, nyomozó hatóságoktól, ország számára, közbeszerzések egyharmada, állami szervek, közbeszerzések esetében, önkormányzatok mint, fenntartható közbeszerzésekben, elnök hangsúlyozta, közbeszerzés rséztvevői, beszerzési értéket, zöld szempontok, idei adatok, építőipari cégek,
© 2013 TVN.HU Kft.