Belépés
Szijjártó: a munkahelyvédelem a válságkezelés új feladata
... álláslehetőségek is létesülnek az üzemben.
Ovádi Péter országgyűlési képviselő (Fidesz) a veszprémi választókerület képviseletében köszönte meg a kormánynak, hogy gyorsan döntött a támogatásról, a bútorgyárnak pedig azt, hogy megtartja 150 munkavállalóját.
A Pek-Snack Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. szintén 574 millió forintot meghaladó beruházást vállalt, íg...
2020-05-21 15:32:24
Koronavírus - Az EU elfogadta a munkanélküliség kockázatait mérséklő ideiglenes támogatásról szóló rendeletet
...
A koronavírus-járvány okozta válság gazdasági hatásainak enyhítését célzó támogatási csomag célja, hogy segítségével a munkavállalók megtarthassák munkahelyüket.
Az eszköz lehetővé teszi a tagállamok számára, hogy uniós pénzügyi támogatást igényeljenek az olyan állami közkiadások hirtelen és jelentős megemelkedésének finanszírozásához, amelyek február elseje óta, a válsá...
2020-05-19 17:22:50
Szijjártó: bővülhet a versenyképességi támogatások keretösszege
... évszázada úgy tartozik hozzá a térséghez, hogy közben mindig meg tudott újulni - mondta.
A KKM hétfő óta ad át Magyarorsz...
2020-05-19 15:22:15
Krónika 7. rész (határozathozatalok)
... rendelkezik, hogy 3-ról 10 hektárra emelik a nyilvános pályáztatást vagy árverést mellőző állami földértékesítés felső területhatárát.

Megszavazta a Ház a frakciók által nyújtható támogatásról szóló javaslatot

Megszavazta a parlament azt a Fidesz-KDNP-s törvényjavaslatot, amely az országgyűlési képviselőcsoportok által pártjuknak nyújtható támogatásról szól.|...
2020-05-19 15:02:38
Krónika 10. rész (bizottsági jelentések)
... presztízse, jó helyen lesz nála a tehetséggondozás ügye, az intézmény a társadalomtudományi képzés fellegvára lehet - mondta.

Az országgyűlési képviselőcsoport által nyújtható támogatásról

Keresztes László Lóránt (LMP) logikusnak nevezte a pártokat érintő javaslatot, de megjegyezte, hogy a koronavírus-járvány miatt létrehozott gazdaságvédelmi alap az önkormán...
2020-05-18 20:32:33
MVSZ: május közepétől lehet tervezni a hazai vívóélet újraindulását
... türelmesnek kell lennünk még egy ideig" - hangsúlyozta.
Az MVSZ helyzetét illetően úgy fogalmazott, abból a szempontból szerencsések, hogy az év első három hónapjában valamennyi állami támogatásról szóló megállapodást aláírták, így most csak átcsoportosításokról kell beszélniük.
"Ugyanakkor a megváltozott körülmények között húsz százalékkal csökkentették a sportfejleszt...
2020-04-25 12:11:51
Koronavírus - Cseh szakszervezetek: a GDP 5-8 százalékos csökkenése várható
... sújtotta vállalatoknak, míg további 900 milliárd koronás keretből pedig hiteleket lehetne felvenni. A Hospodárské Noviny című gazdasági és politikai napilap szerint rendkívül nagy támogatásról van szó, amely már éreztetheti hatását a cseh gazdaságban. A részletekről a miniszterek és a vállalkozók külön egyeztetnek. "Ez már olyan mértékű pénzösszeg, amelynek érzékelhetően csökkente...
2020-03-19 15:22:29
Magyar Nemzet: korrupció miatt négy év fogházra ítéltek egy volt megyei rendőrfőkapitányt
... tábornokot a Központi Nyomozó Főügyészség munkatársai 2016-ban.
Az eljárás adatai szerint Ármós Sándor azt állította egy cég képviselőjének, hogy ő fog előkészíteni egy állami támogatásról rendelkező határozatot, és 24 millió forintot kért azért, hogy a dokumentumot olyan személynek továbbítsa, akinek "ráhatása van az ügyre".
A tábornokot azzal is megvádolta az ügyészség...
2020-03-16 16:22:18
Koronavírus - Német lap: felfüggesztheti működését a Lufthansa csoport
... válság átvészeléséhez. Carsten Spohr, a társaság vezetője egy belső, a munkavállalóknak szóló videóüzenetében elmondta, hogy tárgyalásokat kezdenek az érintett kormányokkal az esetleges támogatásról.
Ezt a cég egy szóvivője megerősítette. Német hírportálokon idézett közleményében elmondta, hogy felvették a kapcsolatot a német, az osztrák, a belga és a svájci kormánnyal.
...
2020-03-13 19:44:01
Krónika 6. rész (sportfejlesztések támogatása)
... belekötni egy olyan rendszerbe, aminek előnyeit sok szülő és gyermek élvezi. Az ellenzéki képviselők nem tudják hogyan működik a tao-rendszer, hogy nem a nagyvállalatok döntenek a támogatásról, hanem a sportági szakszövetségek szakmai döntés alapján adnak ki támogatási igazolást - emelte ki.
Elmondta: Magyarországon egyetlen egy stadion beruházásánál használtak fel tao-t, az ...
2019-11-19 14:32:11
1 2 3 ...11 12 ..17 18 .21 22 23 
Címkék: Magyar Nemzet, Ovádi Péter, Pek-Snack Termelő, Szolgáltató Kft, Keresztes László Lóránt, Hospodárské Noviny, Központi Nyomozó Főügyészség, Ármós Sándor, Carsten Spohr, munkanélküliség kockázatait, versenyképességi támogatások, hazai vívóélet, volt megyei, veszprémi választókerület, bútorgyárnak pedig, munkavállalók megtarthassák, eszköz lehetővé, tagállamok számára, olyan állami, nyilvános pályáztatást, frakciók által, tehetséggondozás ügye, országgyűlési képviselőcsoport, pártokat érintő, szempontból szerencsések, megváltozott körülmények, cseh gazdaságban, vállalkozók külön, eljárás adatai, állami támogatásról, dokumentumot olyan, tábornokot azzal, társaság vezetője, munkavállalóknak szóló, érintett kormányokkal, esetleges támogatásról, szóvivője megerősítette, svájci kormánnyal, olyan rendszerbe, ellenzéki képviselők, nagyvállalatok döntenek, sportági szakszövetségek, stadion beruházásánál, megemelkedésének, versenyképességi, munkahelyvédelem, tehetséggondozás, képviselőcsoport,
© 2013 TVN.HU Kft.