Belépés
Szijjártó: a legjobb feltételekre számíthatnak az újrakezdésre készülő cégek
... a visszaesést. A Gyurcsány- és a Bajnai-kormányok megszorítási és leépítései teljes csődöt okoztak, most viszont foglalkoztatásbővítés, adócsökkentés és fejlesztések jellemzik a válságkezelést.
Magyarország tehát a járványhelyzetben is szerencsésnek mondhatja magát, hiszen a gazdasága ugrásra készen várja az újrakezdést - tette hozzá.
A támogatott cégek közül a Radel & H...
2020-05-28 15:21:39
Matolcsy: a cél Európa 5 legfejlettebb, legjobb életminőséggel rendelkező országa közé kerülni
... elnöke.
Ezzel szemben a 2010-es újrakezdés és az első évtized már jól sikerült - szögezte le Matolcsy György.
Az elért eredmények, között sorolta fel a gyors és eredményes válságkezelést, azt, hogy a munkaerőpiaci fordulatok megerősítették a társadalmat. A családok felé fordult a politika, amely hatékonyan épített az adózás forradalmára.
Említette még az állami és...
2019-12-16 19:30:05
Horvát államfő: Horvátország megvédi határait és szuverenitását, valamint törődik Európa biztonságával
...
Kiemelte: az ezt megelőző rendszer lehetetlenné tette a válságkezelést.
"A jelenlegi rendszerrel sokat értünk el, de még sok munka áll előttünk, ami soha nem ér végét, mert azok a természetes fenyegetések, amelyekkel szembe kell néznünk, változnak" - mondta.
Hozzátette: bár tanultak a sikerekből, de még többet a hibákból és a hiányosságokból.
Davor Bozinovic ...
2019-09-17 15:32:13
Közgazdász-vándorgyűlés - Varga Mihály: a világgazdaságban lassulás van, de recesszió nincs
... pénzügyminiszter.
Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter elmondta: 2010 óta a gazdaságpolitika, a monetáris és a fiskális politika tudja kezelni a kihívásokat, sikeres válságkezelést hajtott végre a kormány és növekedési fordulat ment végbe.
Kiemelte: az állami vállalatoknál is fontos, hogy a legjobb gyakorlatokat alkalmazva növel...
2019-09-07 16:52:15
Hurrikánok - Macron szerint a kormány mindent megtett
... részben a szomszédos Guadeloupe-ról érkeznek és lehetővé teszik, hogy a számuk a jelenlegi 2 ezerről a hét végégig 3 ezerre emelkedjen" - mondta Emmanuel Macron.
Az állami válságkezelést bíráló kritikákra válaszolva az elnök megismételte, hogy a kormány előzetesen mindenre és teljesen felkészült azon információk figyelembe vételével, amelyek az Irma hurrikán fokozatos erősöd...
2017-09-13 13:13:07
Németh Zsolt: új időszámítás határán vagyunk
... hiszen Magyarország és Németország partnerek, barátok.
Mint mondta, káros, ha nem tudják szétválasztani a migrációs válságkezelés kérdését és az EU jövőjéről szóló vitákat. A válságkezelést illetően kiemelte a külső határok védelmét, mivel ez a garanciája, hogy az uniós és a schengeni vívmányokat meg lehessen védeni.
Németh Zsolt közölte: Magyarország nem támogatja a bet...
2015-12-01 20:43:17
Orbán: béremelés a háziorvosoknak és a tanároknak
... indítani egy ilyen programot.
A más uniós tagállamokétól eltérő magyar válságkezelésről szólva úgy vélekedett, hogy bár Magyarország nem tudja befolyásolni az egész európai válságkezelést, "de a saját házunk táján olyan válságkezelést folytatunk, amelyről szerényen, de jó reményekkel mondhatjuk, hogy eltér a többiekétől, és talán éppen ezért sikeres is lesz".
Orbán Vikto...
2013-05-17 09:01:12
Mit mond erre a Fidesz?
... félreértésnek nevezte, hogy tandíj lenne, Harrach Péter KDNP-frakcióvezető is állította, hogy nincs.

Az ügy: Brüsszel szerint a kormány nem találta fel a megszorítás nélküli válságkezelést

Mit mond erre a Fidesz?

Éppen pénteken került nyilvánosságra az Európai Bizottság véleménye a 2013-ra tervezett magyar konvergenciaprogramról: eszerint a kormány...
2013-05-06 14:02:35
Merkel: a fiatalkori munkanélküliség a legnagyobb probléma az EU-ban
... a globális szociális kiadások 40-50 százalékát is az EU lakossága kapja. "Ezt kell minden nap megtermelni", ami nem sikerülhet, ha a pénzügyi piacok nem bíznak az EU-ban. Ezért a válságkezelést és az integráció elmélyítését célzó reformokat folytatni kell - mondta Merkel. A reformlépéseket a fiskális paktumtól a közös euróövezeti bankfelügyeleti rendszerig sorolva megállapította: ...
2012-12-17 21:02:49
Közgazdász Vándorgyűlés - Simor: stabil szabályozási környezet kell a beruházások növeléséhez
... Banktól (EKB). Ehhez viszont az EKB közvetlen ellenőrzési lehetőségének megteremtése szükséges - mondta Szász Károly.
Mindez viszont felveti annak veszélyét, hogy az európai válságkezelést szolgáló alapok erőforrásai az eurózónában koncentrálódnak. Ha a bankunió létrejönne, a 17 zóna tag könnyedén leszavazhatná a 10 egyéb valutát használó tagállamot. Ezért Magyarország számár...
2012-09-29 15:23:06
1 2 3 
Címkék: Varga Mihály, Németh Zsolt, Közgazdász Vándorgyűlés, Matolcsy György, Davor Bozinovic, Bártfai-Mager Andrea, Emmanuel Macron, Orbán Vikto, Harrach Péter KDNP-frakcióvezető, Európai Bizottság, Szász Károly, Ezért Magyarország, legjobb feltételekre, újrakezdésre készülő, világgazdaságban lassulás, kormány mindent, fiatalkori munkanélküliség, legnagyobb probléma, beruházások növeléséhez, gazdasága ugrásra, támogatott cégek, 2010-es újrakezdés, első évtized, elért eredmények, munkaerőpiaci fordulatok, családok felé, adózás forradalmára, jelenlegi rendszerrel, természetes fenyegetések, fiskális politika, állami vállalatoknál, legjobb gyakorlatokat, szomszédos Guadeloupe-ról, állami válságkezelést, elnök megismételte, kormány előzetesen, migrációs válságkezelés, válságkezelést illetően, külső határok, schengeni vívmányokat, ilyen programot, egész európai, saját házunk, megszorítás nélküli, 2013-ra tervezett, globális szociális, pénzügyi piacok, integráció elmélyítését, fiskális paktumtól,
© 2013 TVN.HU Kft.