Belépés
Jimmy Carter: Trumpnak tanácsadó bizottságot kellene létrehoznia a Kínához fűződő viszony javítására
... Hozzátette: amikor a háromnapos konferencia után hazamegy, levelet is ír erről Donald Trumpnak, kérve őt egy ilyen bizottság létrehozására.
A konferencia első napján jelen volt Kína Egyesült Államokban akkreditált nagykövete, Cuj Tien-kaj is, aki azt mondta újságíróknak: "a Kína és az Egyesült Államok közötti együttműködés soha nem volt olyan fontos, mint manapság".
Jimm...
2019-01-19 07:04:37
Donald Trump indián őslakosok egészségügyi ellátását könnyítő rendelkezést írt alá
... Medicaid-ellátást havi nyolcvan óra munkavégzéshez kötötte.
Arizonában az indián őslakosok az amerikai alkotmányban is rögzített törzsi szuverenitásra hivatkozva kifogásolták ezt, és az Egyesült Államok valamennyi indián törzse számára felmentést kértek a kötelezettség alól.
Seema Verma, a Medicaid és Medicare Központ (CMS) főigazgatója egy lapinterjúban azt mondta: nagy...
2019-01-19 07:04:26
Trump támogatja az abortuszellenes washingtoni menetet
... rendezvényen levetített felvételen.
A videó bemutatása előtt Mike Pence alelnök - a kongresszus épülete előtti óriási téren felállított emelvényre lépve - Donald Trumpot "az Egyesült Államok történelmében a leginkább abortuszellenes elnöknek" nevezte.
A Menet az életért (March for Life) elnevezésű tűntetést az 1973-ben elfogadott abortusztörvény óta minden évben megrende...
2019-01-18 23:02:28
Őrizetbe vették Moszkvában az eszkortnőt, aki bizonyítékokat ígért az amerikai elnökválasztásba való beavatkozá
... adócsalás és más bűncselekmények miatt elítélt Paul Manaforttal.
Ribka közvetítőn keresztül kapcsolatba lépett a bangkoki amerikai követséggel, és megpróbált menedéket kérni az Egyesült Államokban. Az ígért bizonyítékokat azonban "modell" a jelek szerint végül senkinek sem szállította le, azt állítva, hogy egyezségre jutott Gyeripaszkával. Thaiföldről azt követően utasították...
2019-01-18 19:11:59
Előzetesen be nem jelentett látogatásra Izraelbe utazott a román kormányfő
... a román-izraeli kapcsolatokat, és reményét fejezte ki, hogy Dancila azon munkálkodik majd, hogy véget vessen az EU és Izrael közötti rossz viszonynak.
"Remélem, hogy Románia és más államok is áthelyezik nagykövetségüket Jeruzsálembe: várjuk önöket" - mondta a román kormányfőt köszöntve Benjámin Netanjahu.
Romániában a jobbközép ellenzék egyenesen hazaárulásért, az államf...
2019-01-18 17:52:17
Lavrov: Putyin Merkel kérésére engedélyezte a Kercsi-szoros hajózhatóságának megfigyelését
... elzárkózott, hogy ebbe Ukrajnát is bevonják, mert véleménye szerint Kijev a megfigyelést ugyanúgy akadályozná, mint a minszki megállapodások végrehajtását.
Sürgette, hogy a nyugati államok kényszerítsék rá Ukrajnát az ezekben foglalt vállalásainak valóra váltására, és kijelentette, hogy nincsenek meg a feltételei a "normandiai formátumban" (orosz-ukrán-német-francia) való ér...
2019-01-18 15:11:38
Amerikai importvámok - Az Európai Bizottság közzétette a tárgyalási mandátumra vonatkozó javaslatát
...
A tárgyalási mandátum nem tartalmaz meglepetéseket, a brüsszeli testület a várakozásoknak megfelelően arra kért felhatalmazást a tagállamoktól, hogy kizárólag az ipari termékek vámmentességéről, illetve a gazdasági kapcsolatok további mélyítését elősegítő közös szabályozási keretek létrehozásáról, megerősítéséről egyeztessen az amerikai kormánnyal.
Az Egyesült Államok az...
2019-01-18 13:31:47
Háromszorosára bővült a balatonfüredi orvosdiagnosztikai eszközöket gyártó cég területe
... háromszorosára növekedett az elmúlt három évben, tavaly 30 milliárd forint volt. Ennek 83 százalékát az export adta.
Valamennyi európai országba szállítanak, emellett az Amerikai Egyesült Államokba, Kínába, Brazíliába, Mexikóba és az arab országokba.
Kontrát Károly a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára beszédében üdvözölte azt a vállalkozó, a város és a kormány k...
2019-01-18 13:31:34
Lengyelország ellenzi az uniós támogatások kifizetésének jogállamisági feltételekhez kötését
... szolgálata és az Európai Számvevőszék is osztja - jegyezte meg Szymanski.
A kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) EP-képviselője, Zdzislaw Krasnodebski szerint nem biztos, hogy az uniós tagállamok "beleegyeznek majd szuverenitásuk ily messzemenő korlátozásába". Az EP jelentésében szereplő kitételek nincsenek összhangban az uniós alapszerződésekkel - ítélte meg Krasnodebski a Ra...
2019-01-18 09:51:23
Pristinai hírportál: Koszovó nem vonja vissza a szerb és boszniai árukra kivetett védővámot
... érkező árukra kivetett 100 százalékos vámot, amelyet november végén vezetett be. A koszovói kormányfő azonban ugyanolyan választ adott az uniós kérésre, mint amilyet korábban az Egyesült Államok képviselőinek is: Pristina mindaddig nem vonja vissza az intézkedést, amíg Szerbia el nem ismeri Koszovó függetlenségét.
Koszovó 2008-ban egyoldalúan kiáltotta ki függetlenségét Szer...
2019-01-18 08:11:03
1 2 3 ...............1590 1591 ........2386 2387 ........3180 3181 3182 
Címkék: Jimmy Carter, Donald Trump, Putyin Merkel, Európai Bizottság, Donald Trumpnak, Kína Egyesült Államokban, Egyesült Államok, Seema Verma, Medicare Központ, Mike Pence, Donald Trumpot, Paul Manaforttal, Egyesült Államokban, Benjámin Netanjahu, Amerikai Egyesült Államokba, Kontrát Károly, Európai Számvevőszék, Zdzislaw Krasnodebski, abortuszellenes washingtoni, amerikai elnökválasztásba, román kormányfő, tárgyalási mandátumra, uniós támogatások, háromnapos konferencia, ilyen bizottság, konferencia első, indián őslakosok, amerikai alkotmányban, kötelezettség alól, videó bemutatása, kongresszus épülete, leginkább abortuszellenes, 1973-ben elfogadott, bangkoki amerikai, ígért bizonyítékokat, jelek szerint, román-izraeli kapcsolatokat, román kormányfőt, jobbközép ellenzék, megfigyelést ugyanúgy, minszki megállapodások, nyugati államok, ezekben foglalt, tárgyalási mandátum, brüsszeli testület, várakozásoknak megfelelően, ipari termékek, gazdasági kapcsolatok, amerikai kormánnyal, elmúlt három,
© 2013 TVN.HU Kft.