Belépés
Krónika 9. rész (azonnali kérdések)
... képviseletének befogadása?
Gurmai Zita (MSZP) azt kérdezte a miniszterelnöktől: mért szolgálja az ország érdekét, hogy úgy fogad be az ország török, azeri, üzbég vagy kazah állampolgárokat, vagyis a Türk Tanács európai képviseletét, hogy rájuk nem vonatkoznak a törvények.
Miért magyar érdek, hogy a képviselet költségeit Magyarország fedezi, az irodát semmilyen magyar ha...
2019-11-18 19:22:57
Brit választások - Bíróság: nem kötelező meghívni a tévévitára a liberálisokat és a Skót Nemzeti Pártot
... londoni alsóház feloszlatásáig az SNP frakciócsoportjának vezetője volt, kijelentette, hogy a döntés a skót választókkal szembeni diszkriminációval ér fel és így a skótokat másodrendű állampolgárokká minősíti vissza.
Blackford szerint elfogadhatatlan, hogy a választási törvény és a műsorszórás szabályrendszere lehetővé tesz egy "ilyen durva igazságtalanságot".
A liberáli...
2019-11-18 19:22:44
Kercsi incidens - Kreml: az ukrán hajók visszaszolgáltatásának nincs köze a nemzetközi bírósági ítélethez
... előző kijevi vezetés az egy évvel ezelőtti "provokáció" elrendelésével nemcsak az orosz szuverenitás ellen, hanem a veszélynek szándékosan kitett és jogsértésre kényszerített ukrán állampolgárok - a három hajó legénysége - ellen is "bűncselekményt követett el".
A tengeri határincidens az Ukrajnától 2014-ben elcsatolt Krím félsziget partjaitól 13-14 tengeri mérföldre történt. ...
2019-11-18 13:42:18
Illegális bevándorlás - Migránsok okoztak tüzet egy hajón a konstancai kikötőben
... útközben fedezték fel a Fekete-tengeren, miután elhagyták a török felségvizeket. A román parti őrség az úti okmányokkal nem rendelkező határsértőkről megállapította, hogy algériai állampolgárok.
A kapitány kérésére a parti őrség kihívta a mentőszolgálatot is, mivel az illegális bevándorlók füstmérgezést szenvedtek, amikor meggyulladt egy matrac a rejtekhelyükön. Egyiküket kór...
2019-11-18 13:12:04
Boros Anita: országszerte 410 akcióval hívják fel a figyelmet a héten a hulladék csökkentésére
... rendezvénysorozat a hulladék keletkezésének csökkentésével, újrahasznosításával összefüggő gyakorlatok bemutatására szolgál.
Az államtitkár szerint a kezdeményezés célja, hogy az állampolgárok, a közösségek és a civil szervezetek felismerjék, "közös jövőnk van közös felelősséggel". Feladatunk, hogy unokáinknak úgy adjuk át a számunkra is kölcsönkapott Földet, hogy az nekik is...
2019-11-18 12:52:02
Alkotmányjogász: törvényben kellene előírni a politikusok számára a nemzeti minimumot
... azért dolgozták ki az 1930-as években, hogy katalógusba vegyék és ezzel mindenki számára nyilvánvalóvá tegyék, hogy kik azok az Amerikában élő emberek, akik "ránézésre ugyan amerikai állampolgárok, de külföldi érdekeket képviselnek".
Ifj. Lomnici Zoltán kitért arra is: a momentumos politikusok ugyan felkészületlennek tűntek erdélyi és felvidéki kampányszerepléseik során - Fek...
2019-11-17 20:42:00
Brit választások - Konzervatívok: a jövőben mindenkinek fizetnie kell az egészségügyi ellátásért
... rendszer által nyújtott minőségi szolgáltatások, és úgy igazságos, ha e költségekből mindenki részt vállal, aki Nagy-Britanniában él.
Jelenleg a Nagy-Britanniában élő külföldi EU-állampolgárok a britekhez hasonlóan ingyen vehetik igénybe az NHS-t, a máshonnan érkezőknek 400 font egyszeri átalányt kell fizetniük.
A Konzervatív Párt vasárnap ismertetett tervei szerint a jö...
2019-11-17 13:41:24
Máért - Semjén: az etnikai alapú magyar pártokat kell támogatni a szomszédos államokban
... adott országban élő külhoni magyar kisebbségnek, Magyarországnak, a többségi nemzetnek és az utódállamoknak egyaránt.
Kitért arra is, hogy 1,1 millió a honosított új magyar állampolgárok száma, akik nemcsak a parlamenti választásokon vehetnek részt, hanem - akiknek nincs uniós lakcímük - az EP-választásokon is.
A miniszterelnök-helyettes beszámolt arról, hogy a Magyar ...
2019-11-15 18:11:40
Máért - Zárónyilatkozat: a magyar politikai pártok a szomszédos államok magyar közösségeit támogassák
...
A dokumentum szerint a résztvevők örömüknek adnak hangot, hogy az Országgyűlés 2018 decemberi döntésének köszönhetően a magyarországi lakóhellyel nem rendelkező magyar állampolgárok - így a vajdasági, kárpátaljai és diaszpórában élő magyarok - is részt vehettek az idei európai parlamenti választásokon, ezáltal pedig Európa és benne nemzetünk sorsának alakításában.
Üdvözl...
2019-11-15 15:51:34
Brit választások - Johnson: elérhető a szabadkereskedelmi megállapodás az EU-val az átmeneti időszak végére
...
Johnson, aki a BBC televízió politikai magazinműsorának választási programjában vett részt, szólt az EU-állampolgárok bevándorlásának szabályozásáról is, kijelentve: ő bevándorláspárti politikus, de a bevándorlást demokratikus ellenőrzés alá kell vonni.
Az unióval tervezett majdani kereskedelmi viszonyrendszerről a kormányfő azt mondta: egyedülálló, semmilyen más egyezmé...
2019-11-15 11:41:33
1 2 3 ................590 591 ........885 886 ........1180 1181 1182 
Címkék: Skót Nemzeti Pártot, Boros Anita, Gurmai Zita, Türk Tanács, Lomnici Zoltán, Konzervatív Párt, ukrán hajók, nemzetközi bírósági, konstancai kikötőben, hulladék csökkentésére, politikusok számára, nemzeti minimumot, jövőben mindenkinek, egészségügyi ellátásért, etnikai alapú, szomszédos államokban, magyar politikai, szomszédos államok, átmeneti időszak, ország érdekét, ország török, képviselet költségeit, irodát semmilyen, skót választókkal, skótokat másodrendű, választási törvény, műsorszórás szabályrendszere, orosz szuverenitás, veszélynek szándékosan, három hajó, tengeri határincidens, török felségvizeket, román parti, kapitány kérésére, parti őrség, illegális bevándorlók, hulladék keletkezésének, államtitkár szerint, kezdeményezés célja, civil szervezetek, 1930-as években, momentumos politikusok, britekhez hasonlóan, máshonnan érkezőknek, többségi nemzetnek, utódállamoknak egyaránt, parlamenti választásokon, dokumentum szerint, résztvevők örömüknek, magyarországi lakóhellyel, idei európai,
© 2013 TVN.HU Kft.