Belépés
Kettős állampolgársági vita - Klimkin szerint ideje társadalmi vitát kezdeni a problémáról Ukrajnában
... miniszter.
Klimkin hangsúlyozta annak fontosságát, hogy a kettős állampolgárság csak a feltételek pontos meghatározása mellett lehet engedélyezhető. Véleménye szerint nem lehet többes állampolgárságuk a katonai parancsnokoknak és bizonyos tisztségek birtokosainak, de további részletekbe nem bocsátkozott.
Rámutatott arra, hogy Európa több országában elfogadott a kettős ál...
2018-10-30 14:31:10
Október 23. - Németh Zsolt: a rendszerváltozás nem értelmezhető 1956 nélkül
... köz...
2018-10-22 12:11:26
Illegális bevándorlás - A hatóságok felszámoltak egy embercsempész csoportot Belgiumban
... kapcsolatban tíz embert vettek őrizetbe, hármukat azonban később szabadon engedték.
A többi gyanúsított ellen vádat emeltek bűnszervezetben való embercsempészet vádjával. Állampolgárságuk egyelőre nem ismert.
A vádhatóság arról számolt be, hogy a hálózat tagjai naponta körülbelül húsz embert szállítottak hűtőkocsikkal a szigetországba, fejenként 500-2500 euróért.
A ...
2018-10-08 20:31:37
Kettős állampolgársági vita - Ukrán ellenzéki képviselő: felelőtlen döntés a magyar konzul kiutasítása
... és útlevelet. Ezzel nem sértett sem magyar, sem ukrán törvénycikket. Ez ukrán állampolgárok kezdeményezésére történt, nekik pedig az alkotmány szerint joguk van megváltoztatni állampolgárságukat" - fejtette ki hozzátéve, hogy utóbbiak egy bizonyos idő elteltével, értékelve a helyzetet, dönthetnek úgy: lemondanak vagy a magyar vagy az ukrán állampolgárságukról.
Pavlo Klimkin ...
2018-10-02 12:41:55
Gigantikus választási csalás készül: disznóólba, lakhatatlan
... esetekben alaposan feltételezhető, hogy ezen személyek a könnyített honosítási eljárás során, de törvénytelenül - hiszen nem beszélnek magyarul - szerezték meg magyar állampolgárságukat, ezeket az eseteket a Jobbik el fogja juttatni Áder János köztársasági elnökhöz, kérve az állampolgári jogosultság felülvizsgálatát.

A párt az Európai Biztonsági és Együttműk...
2018-04-05 20:21:37
Megvan az egymillió aláírás!
... Rádiónak.

A Minority SafePack lényege, hogy az EU ajánlásokkal, egyes területeken pedig egyenesen kötelező jogalkotási aktusokkal segítse a kisebbségek érvényesülését az állampolgárságuk szerinti országokban, elsősorban a nyelvi jogok terén. Magyarország esetében különösen fontos a Minority SafePack ügye, hiszen a határon túli magyarok jogainak védelmére ez remek le...
2018-03-30 12:09:56
Yann Valerie francia újságíró nyílt levele „Visegrád E
... de ma ezerszer közelebb érzem magam Önökhöz, akik Európa nemzeteihez tartoznak, mint a Ghánából, Nigériából vagy Törökországból érkezett migránsokhoz, akiknek mégis ugyanolyan állampolgárságuk is van, mint nekem. Egyébként francia személyi azonossági igazolványomat felcserélném bármely pillanatban egy olyanra, amely azt tartalmazza, ami én vagyok mindenek előtt, azaz Európa és a k...
2018-03-28 21:15:55
Márki-Zay Péter megírta a 12 pontját, honlapot indított az e
... élvonaltól való további lemaradását eredményező Fidesz kormányra szavazzanak - ezúton is biztosítom őket, hogy személy szerint is nagyon örülök a nemzet egyesítésének és az állampolgárságuk megadásának. Ugyanakkor a nemzet érdekében fontos, hogy hálájukat ne a tolvajkormánynak, hanem a nemzetnek fejezzék ki.

Ellenzéki kormányzás?
Egy remélt választási győzele...
2018-03-18 10:13:36
Rájöttem, a balosoknak fogalmuk sincs magyar állampolgárságr
RÁJÖTTEM, HOGY A BALOSOKNAK FOGALMUK NINCS MIT JELENT A SAJÁT MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGUK , mert oly mértékben nem ismerik a magyarság valós tényeken alapuló történelmét, hogy a BELHIONIAK jó része sem szavazhatna, mert az a szavazat a nemzetellenes hazaárulók malmára hajtaná a vizet. Azoknak a politikusoknak kedvezne, akik még a térképről is el akarják törölni Magyarországot.
ht...
2018-02-14 10:14:12
Az NVB nem hitelesítette a kannabisz legalizálásáról szóló népszavazási kérdéseket
... szavazati jogának megvonását célzó, a Demokrata Párt által beadott népszavazási kérdést az NVB többek között azért nem hitelesítette, mert az alaptörvény szerint az állampolgárokat az állampolgárságuk keletkezésének módjától függetlenül megilleti a választójog. Eredményes népszavazás után tehát módosítani kellene az alaptörvényt, erről azonban nem lehet népszavazást tartani.
...
2017-12-15 17:30:00
1 2 3 ....19 20 ...29 30 ...38 39 40 
Címkék: Németh Zsolt, Yann Valerie, Visegrád, Márki-Zay Péter, Pavlo Klimkin, Áder János, Európai Biztonsági, Minority SafePack, HOGY BALOSOKNAK FOGALMUK NINCS MIT JELENT SAJÁT MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGUK, Demokrata Párt, problémáról Ukrajnában, hatóságok felszámoltak, embercsempész csoportot, magyar konzul, egymillió aláírás, balosoknak fogalmuk, kannabisz legalizálásáról, kettős állampolgárság, feltételek pontos, katonai parancsnokoknak, többi gyanúsított, vádhatóság arról, hálózat tagjai, alkotmány szerint, magyar vagy, könnyített honosítási, állampolgári jogosultság, kisebbségek érvényesülését, állampolgárságuk szerinti, nyelvi jogok, határon túli, nemzet egyesítésének, állampolgárságuk megadásának, nemzet érdekében, nemzetnek fejezzék, remélt választási, magyarság valós, nemzetellenes hazaárulók, politikusoknak kedvezne, alaptörvény szerint, állampolgárságuk keletkezésének, felülvizsgálatát, rendszerváltozás, állampolgárságuk, tolvajkormánynak, kezdeményezésére, állampolgársági, legalizálásáról,
© 2013 TVN.HU Kft.