Belépés
Novák: 2010 óta folyamatosan bővül a családtámogatások köre
... előtt álló párok jellemzően igénybe veszik a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) valamely formáját, és a nagycsaládosok autóvásárlási támogatása is népszerű - mondta.
Az államtitkár emlékeztetett, hogy januártól fokozatosan visszavezetik a 13. havi nyugdíjat, jövő júliustól pedig emelkedik a csecsemőgondozási díj (csed) összege, így aki gyermeket vállal a szülés utáni ...
2020-07-06 15:31:36
Nem köthetnének kizárólagos forgalmazói szerződéseket a sörgyárak
... képviselő a testület ülésén üdvözölte a változtatást, és elmondta: bízik abban, hogy ősszel, a médiatörvény módosításával az érintettek még kedvezőbb helyzetbe kerülhetnek.
A jövőben államtitkár, közigazgatási államtitkár vagy helyettes államtitkár nem lehet miniszteri biztos.
Egy módosítás értelmében 40 százalékos adó terhelné a kisadózó azon bevételét, amelyet a vele...
2020-06-25 17:12:15
Fürjes: Karácsony késlekedése milliárdokkal drágítja a Lánchíd felújítását, jelentősen meghosszabbítja a hídlez
...
A fővárosi önkormányzatot Tüttő Kata és Kiss Ambrus főpolgármester-helyettesek, a Budapest Közút és a BKK vezérigazgatója képviselték, a kormányoldalt Fürjes Balázs államtitkár mellett Vitézy Dávid, a Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatója képviselte.
"Természetesen tiszteletben tartjuk, hogy a Lánchíd felújítása a fővárosi önkormányzat feladata. A híd gazdája a Vá...
2020-06-10 15:33:10
Krónika 6. rész (költségvetés)
...
Államtitkár

Banai Péter Benő, a Pénzügyminisztérium államtitkára arról beszélt, azzal a reménnyel nézett a vita elé, hogy először megnézik milyen gazdasági, költségvetési folyamatok jellemzik az országot, milyen kihívások állnak előttük, és megpróbálják megfogalmazni a válaszokat. Az első pontig sem jutottak azonban el - mutatott rá.Hozzátette: olyan megállapításo...
2020-06-10 15:32:41
Tizenhárom bemutatóval készül az új évadra a debreceni Csokonai Színház
... Edmondját a Debrecenben már jól ismert Keszég László rendezi.
Fülöp Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériuma művészeti, közművelődési és közgyűjteményi ügyekért felelős helyettes államtitkára közölte: egy nappal korábban írták alá az önkormányzattal a színház közös fenntartásáról és finanszírozásáról szóló dokumentumokat, ami kiegyensúlyozott, stabil működést jelent a jövő...
2020-06-10 15:22:14
Krónika 11. rész (Színház- és Filmművészeti Egyetem)
...

Államtitkár: rugalmasabb, hatékonyabb működést eredményez a Színház- és Filmművészeti Egyetem modellváltása
Bódis József felsőoktatásért, innovációért és szakképzésért felelős államtitkár a törvényjavaslat vitájában azt emelte ki: a magyar felsőoktatásban már kipróbált és Európa-szerte is bizonyított, új és korszerű alapítványi formát vezetnek be a Színház- és Film...
2020-06-04 22:43:30
Novák: minden eddiginél több gyermek vehet rész a napközis Erzsébet-táborokban
... felügyeletét biztosítják, hanem - például sporttevékenységekkel, kulturális programokkal, kézműves foglalkozásokkal - a tartalmas kikapcsolódást, és napi négy étkezést is.
Az államtitkár kitér arra is, hogy az ottalvós táborokat felújítják, így jövőre mintegy duplájára nő a férőhelyek száma.
Hornyák Tibor, az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány elnöke arr...
2020-06-03 11:22:56
Koronavírus - Informatikai eszközökkel segíti az egyszülős családban élő gyerekeket a Nők Magyarországért Klub
...
Novák Katalin, a klub alapítója, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szerdán a budapesti Egyszülős Központban tartott rendezvényen jelentette be, hogy a klub tagjai száznál több informatikai eszközt ajánlottak fel, illetve gyűjtöttek össze egyszülős családoknak.
Ezekkel a gépekkel a gyerekek részt tudnak venni a digitális ...
2020-05-27 19:53:14
Novák: kétszer annyian kötöttek házasságot az idei év első negyedévében, mint tavaly ilyenkor
... kedvező irányba változott: január-márciusban 1349-cel több gyermek született, mint az előző év azonos időszakában, és majdnem harminc százalékkal csökkent a népességfogyás - mondta az államtitkár, aki szerint ez a családvédelmi akcióterv bevezetésével is összefügg.
Novák Katalin beszélt arról is, hogy 2010-hez képest 2019-re 84 százalékkal nőtt a házasságkötések száma, a gyer...
2020-05-26 14:32:34
Fürjes Balázs: biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására megígért hatmilliárd forintot
... felújítása nem halasztható, mert a híd nagyon rossz állapotban van, teherbírásával komoly problémák vannak, és a felújítás halasztása drasztikusan növelheti a költségeket - mondta az államtitkár, hozzátéve, hogy azt szeretnék tudni, azóta mi változott, ugyanabban a kérdésben miért mond gyökeresen mást a főpolgármester, mint fél évvel ezelőtt.
Közölte, hogy az elmúlt félévben ...
2020-05-25 11:11:39
1 2 3 ..........34 35 .....51 52 ....67 68 69 
Címkék: Csokonai Színház, Filmművészeti Egyetem, Magyarországért Klub, Fürjes Balázs, Tüttő Kata, Kiss Ambrus, Budapest Közút, Vitézy Dávid, Budapest Fejlesztési Központ, Banai Péter Benő, Keszég László, Fülöp Péter, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Bódis József, Hornyák Tibor, Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány, Novák Katalin, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Egyszülős Központban, családtámogatások köre, debreceni Csokonai, egyszülős családban, családi otthonteremtési, nagycsaládosok autóvásárlási, államtitkár emlékeztetett, szülés utáni, testület ülésén, médiatörvény módosításával, jövőben államtitkár, módosítás értelmében, kisadózó azon, fővárosi önkormányzatot, kormányoldalt Fürjes, fővárosi önkormányzat, reménnyel nézett, első pontig, nappal korábban, színház közös, törvényjavaslat vitájában, magyar felsőoktatásban, tartalmas kikapcsolódást, államtitkár kitér, ottalvós táborokat, férőhelyek száma, klub alapítója, budapesti Egyszülős, klub tagjai, gyerekek részt, családvédelmi akcióterv,
© 2013 TVN.HU Kft.