Belépés
Az iskolák továbbra sem képeznek gócpontot
... 14:05


Bár a koronavírus-járvány jelen van a köznevelésben, az iskolák továbbra sem képeznek gócpontot - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkára a pandémia elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján.Maruzsa Zoltán közölte, hogy múlt szerda óta 501, kizárólag kö...
2020-11-17 11:20:33
Országos rajzversenyt szerveztek Szent II. János Pál pápa ..
... Pál pápa megmutatta, hogy az emberek, a közösség szolgálata milyen jelentőséggel bír - mondta Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára az egykori pápa születésének századik évfordulójához kapcsolódó rajzpályázat eredményhirdetésén, október 16-án Pátyon.
Az államtitkár felidézte, hogy 42 éve ezen a napon jelentették ...
2020-10-18 16:44:40
Zarándokházat adtak át a győri Káptalandombon
...
Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára azt hangoztatta az átadón, hogy a Káptalandomb olyan kulturális keresztény érték, amely építészeti és művészeti területen is "fantasztikusat mutat be" az egész magyarságnak és Közép-Európának, másrészt "hatalmas szellemi és keresztény lelki érték".
A kormány ezért nyilvánított...
2020-08-14 18:33:19
A 70 éves Jónyer Istvánt köszöntötte az asztalitenisz-szövetség
... pedig 4 aranyat, 4 ezüstöt és 5 bronzot gyűjtött, ő volt az 1970-es évek egyik legjobb játékosa.
Sárfalvi Péter sportlétesítményekért és sportkapcsolatokért felelős helyettes államtitkár egy személyes emléket idézett fel köszöntőjében.
"Az 1979-es phenjani világbajnokságon 20 ezer ellendrukker előtt, a kínaiakat legyőzve sikerült diadalmaskodnia a magyaroknak. Néhány év...
2020-08-04 12:01:50
Révész Máriusz: negyven turistaház felújítása zajlik
... pályája az egyik leghosszabbaz országban, és kiváló adottságai vannak a kerékpározáshoz is - sorolta a kormánybiztos.
Cseresnyés Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára a térség fideszes országgyűlési képviselőjeként beszélt arról, hogy a Mura-program évtizedek óta az egyetlen átfogó fejlesztési program ebben a térségben.
Két alappillére az agrári...
2020-08-03 13:21:59
Roma holokauszt - Az áldozatokra emlékezett az Országos Roma Önkormányzat
... történelemkönyvekből, de a cigányság nem feledi a 76 évvel ezelőtt történteket.
Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára az eseményen hangsúlyozta: a kormány feladatának tekinti, hogy a roma holokausztról szóló ismereteket erősítse, betemesse a társadalom különböző csoportjai közötti árkokat, és hidakat é...
2020-08-02 15:13:12
Összeöntötték a Magyarok Kenyere programban felajánlott búzát Szarvason
... nemcsak egymás mellett elpergő búzaszemeknek kell lenniük, hanem kenyérnek is, azaz az egyes emberből a közösség részéve kell válniuk.
Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár szerint az ünnepség is tanúsítja, hogy erős nemzet a magyar.
Tíz éve nemcsak kormányváltás, hanem radikális irányváltás is történt, az identitásőrző programok mellett 2014-2015-ben...
2020-07-31 18:42:46
Koronavírus - Pedagóguskar: hibrid tanításra kell felkészülni szeptembertől
...
A műsorban felidézték, hogy Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár korábban azt mondta, remélhetőleg hagyományosan, normál munkarendben lehet elkezdeni az új tanévet, de arra is fel kell készülni, hogy esetleg ismét digitális oktatásra kell átállniuk az iskoláknak a koronavírus-járvány miatt.
Horváth Péter erre reagálva elmondta, tapasztalataik szerint már a di...
2020-07-31 12:02:06
ITM-államtitkár: ötödik hete csökken a regisztrált álláskeresők száma
... januárban, és csak 30 ezerrel kevesebben, mint tavaly júniusban. Felidézte azt is, hogy a tíz évvel ezelőttihez képest júniusban 742 ezerrel dolgoztak többen a magyar gazdaságban.
Az államtitkár a legfőbb célnak továbbra is a munkahelyek megvédését, illetve a megszűnt állások helyett újak létrehozását nevezte. Mint mondta, a kormányzat a Gazdaságvédelmi akcióterv keretében cs...
2020-07-20 15:22:38
Soltész Miklós: Magyarország legkisebb települése is számít
...
A 30 millió forintos állami támogatás, amelyet a kormány nyújtott, és amely az egyházmegye és a hívek adományaival kiegészült, jó helyre került - mondta az államtitkár.
Hozzátette: a kis falu kicsiny templomának feladata, hogy hirdesse az alkotás örömét, a közösség összefogásának erejét, a hit és a kereszténység "szeretetüzenetét".
Soltész Miklós köszöntőjében felid...
2020-07-19 17:13:09
1 2 3 ........................157 158 .............236 237 .............314 315 
Címkék: Szent II, János Pál, Jónyer Istvánt, Révész Máriusz, Országos Roma Önkormányzat, Magyarok Kenyere, Soltész Miklós, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Maruzsa Zoltán, Sárfalvi Péter, Cseresnyés Péter, Technológiai Minisztérium, Szalay-Bobrovniczky Vince, Potápi Árpád János, Horváth Péter, iskolák továbbra, győri Káptalandombon, áldozatokra emlékezett, regisztrált álláskeresők, pandémia elleni, közösség szolgálata, egykori pápa, államtitkár felidézte, napon jelentették, egész magyarságnak, kormány ezért, 1970-es évek, személyes emléket, 1979-es phenjani, kínaiakat legyőzve, egyik leghosszabbaz, térség fideszes, egyetlen átfogó, eseményen hangsúlyozta, kormány feladatának, roma holokausztról, társadalom különböző, egyes emberből, közösség részéve, identitásőrző programok, műsorban felidézték, magyar gazdaságban, legfőbb célnak, munkahelyek megvédését, megszűnt állások, kormány nyújtott, hívek adományaival, alkotás örömét, közösség összefogásának, szeretetüzenetét, világbajnokságon, minisztériumának,
© 2013 TVN.HU Kft.