Belépés
PM-államtitkár: egyszerű, és jó választással kifizetődő a bankszámlaváltás
... A kiválasztott bank két munkanapon belül köteles felkérni a korábbi számlavezetőt arra, hogy az adatokat adja át. Ennek értelmében az új bank elintézi a csoportos beszedési megbízások, állandó átutalási megbízások áthozatalát az előző pénzintézettől, valamint a beszedők és a számlára ismétlődő átutalást teljesítő felek tájékoztatását az új bankszámláról, illetve ha az ügyfél kéri,...
2018-12-16 07:31:02
Hat embert tüntetett ki Lickl-díjjal a Pannon Filharmonikusok zenekar
... évtizede töretlen figyelemmel, újító ötleteivel, megbízhatóságával nyújt kivételes szolgáltatást a PFZ rendezvényein".
A muzsikusok közül Lickl-díjat vehetett át Vass András, a zenekar állandó karmestere, akinek az elmúlt mintegy tíz év "odaadásáért" mondtak köszönetet az elismeréssel, és Morvay Ágnes hegedűművész, a PFZ művészeti tanácsának elnöke.
Az összegzés kitért a...
2018-12-15 16:42:00
Jelentős növekedésre számít 2019-ben a Wizz Air a debreceni repülőtéren
...
Váradi József emlékeztetett: a Wizz Air 2012 óta indít járatokat Debrecenből, 2015-től pedig a város légikikötőjét bázisreptérként használják. Eddig egy gépük állomásozott állandóan a repülőtéren, pénteken pedig a második is megérkezett. Hozzátette: Debrecenből 2018-ban 353 ezer utas vette igénybe szolgáltatásaikat, a második bázisgép üzembe állításától az utasszám jelentős n...
2018-12-14 16:09:36
EU-csúcs - Belga kormányfő: rendkívül kétséges a Brexit-megállapodás londoni jóváhagyása
... újratárgyalására. Leszögezte, hogy a brit belpolitikai konfliktus alapja, az ír-északír határellenőrzés visszaállításának megakadályozását célzó pótmegoldás "semmilyen körülmények között nem állandó, pusztán ideiglenes megoldás lenne".
"Reméljük, hogy ez az üzenet segíteni fog a ratifikációban. Senki nem akar kemény Brexitet" - fogalmazott.
Több tagállami vezető, Sebasti...
2018-12-14 12:22:35
Stollár Fanny: jövőre a top 50 a cél
... szakmai vezetésével az MTSZ edzői vették át Stollár Fanny felkészítését. Mint elmondta, a tornák kétharmadára az MTSZ egy-egy edzője kísérte el a teniszezőt, de szeretnének mihamarabb egy állandó utazó edzőt találni a játékos mellé.
"Több külföldi szakembert is kipróbáltunk a posztra, most az Australian Open végéig biztosan marad a jelenlegi trénere, akivel utána egyeztetünk ...
2018-12-14 10:01:44
Visszatérnek Oroszországba a Venezuelába vezényelt hadászati bombázók
... hadászati bombázó mintegy tíz órát gyakorlatozott a Karib-tenger felett.
"Szergej Szurovikin vezérezredes, az orosz légierő főparancsnoka utasítást adott a visszatérés előkészítésére az állandó bázisra" - áll a tárca közleményében.
A repülési útvonal egyes szakaszain az orosz rakétahordozókat a venezuelai légierő Szu-30-as és F-16-os típusú vadászrepülőgépei kísérték. A ...
2018-12-14 08:41:18
Kövér: szigorodhatnak a fegyelmi szabályok az Országgyűlésben
... azokban eddig volt, nem elég visszatartó erő - tette hozzá.
Arról, hogy a tiltás megakadályozza-e a jövőben ezeket a folyamatokat, azt mondta: nem optimista, de ha ez az ellenzék állandó taktikai eszköze, akkor legalább "fájjon nekik".
A mostani házszabály alapján pénzbírságra tett javaslatot a történtek miatt - erősítette meg.
Más büntetést egyelőre nem javasolt,...
2018-12-13 21:32:44
Terroristák a Parlamentben
... félremagyaráz, hazudik, és állítja, hogy a Ház elnöke bujkál a nép elől, mert nincs a pulpituson, amit ők zártak le, hogy fel ne juthasson.

És az örök dilemma miatt nem is lesz rend. Mert állandóan a nemlétező demokráciát emlegetjük mi, itt a jobboldalon, bármilyen rendbontás, hazaellenes megnyilvánulás történik. Ha megütik a Miniszterelnököt, az sem baj, mert demokráci...
2018-12-13 18:56:12
Kókuszkocka csoki krémmel töltve
... krémesre keverjük.
A mártáshoz a kakaóport kikeverjük a cukorral, a pudingporral, a rumaromával és 2 dl tejjel. A maradék 4 dl tejet felforraljuk és hozzáöntjük a kikevert kakaós masszát. Állandóan kevergetve egyszer forrni hagyjuk, majd levesszük a tűzről és kihűtjük.
A piskótát megkenjük a kakaós krémmel, ráhelyezzük a másik lapot és kockára vágjuk. A kockákat a csoki ...
2018-12-13 18:04:50
Harmonia.......
... biztonságban vagyunk, a téglafal védelmében, vagyis a jelenlegi környezetünkkel egységben. Az ember letelepült életmódjának jelképe. A házhoz kötött emberre utal, aki falvakban, városokban él, állandó kultikus helyet alakít ki magának. Védelmet is biztosít, de egyben korlátot is jelent. A zárt társadalomra utal, szemben a nyitott, nomád társadalommal.

Szerelmi üzenete: ...
2018-12-13 15:06:34
1 2 3 ..............2930 2931 .......4396 4397 ........5860 5861 5862 
Címkék: Pannon Filharmonikusok, Wizz Air, Stollár Fanny, Visszatérnek Oroszországba, Vass András, Morvay Ágnes, Váradi József, Australian Open, Szergej Szurovikin, debreceni repülőtéren, fegyelmi szabályok, kiválasztott bank, korábbi számlavezetőt, adatokat adja, csoportos beszedési, előző pénzintézettől, számlára ismétlődő, ügyfél kéri, muzsikusok közül, zenekar állandó, elmúlt mintegy, összegzés kitért, város légikikötőjét, gépük állomásozott, második bázisgép, utasszám jelentős, brit belpolitikai, ír-északír határellenőrzés, üzenet segíteni, tornák kétharmadára, állandó utazó, játékos mellé, jelenlegi trénere, orosz légierő, visszatérés előkészítésére, állandó bázisra, tárca közleményében, repülési útvonal, orosz rakétahordozókat, venezuelai légierő, tiltás megakadályozza-e, jövőben ezeket, ellenzék állandó, mostani házszabály, történtek miatt, örök dilemma, nemlétező demokráciát, kakaóport kikeverjük, kikevert kakaós, piskótát megkenjük, kakaós krémmel, másik lapot, téglafal védelmében, jelenlegi környezetünkkel,
© 2013 TVN.HU Kft.