Belépés
Október 23.: idén más lesz a megemlékezés
... téren, a Millenáris parkban, a Képviselői Irodaháznál, a Várkert bazárban, a Kossuth téren, a Clark Ádám téri körforgalomnál valamint a 47-es, a 49-es, valamint a 4-es és 6-os villamos állomásain.

Október 23-án idén is ingyenesen látogathatók a Magyar Nemzeti Múzeum kiállításai, az egyetlen kivétel a World Press Photo tárlata. Ezen a napon a múzeum komolyzenei minikonce...
2020-10-23 12:06:38
Hüttner Csaba: minden szakágban tudtunk egy kicsit előrébb lépni
...
A szakvezető az M1 aktuális csatornán szerdán pozitívan értékelte a május végén indult és kedden zárult sorozatot, melynek állomásain több kérdésre választ kapott, és - mint fogalmazott - "minden szakágban tudtunk egy kicsit előrébb lépni".
Külön kitért a férfi kajaknégyesre, emlékeztetett rá, tudták, hogy "tökéletes egyes versenyzőik vannak", de technikailag egységgé ke...
2020-07-29 20:03:42
OrgonaPont és Orgonák éjszakája - Augusztusi programok százait ajánlja a Filharmónia
... rekordere, Mészáros Zsolt Máté. Rajtuk kívül fantasztikus előadókat, köztük Sebestyén Márta népdal- és Miklósa Erika operaénekest is köszönthetik az érdeklődők.
A sorozat különböző állomásain orgona-énekhang együttesével és érdekes hangszerpárosításokkal lehet találkozni, az orgona kürttel, fuvolával, oboával és hegedűvel is "randevúzik" - írták.
Kitértek rá: a tavaly ha...
2020-07-29 07:14:36
KULT TÜKÖR Fecskefészek fűtőmű készült Szegeden
... munkatársa kifejtette, a Városmetamorfózis projekt első elemeként megvalósult kezdeményezés folytatásaként egy városi természetjáró túraútvonalat szeretnének kialakítani Szegeden. Ezek állomásain az ismeretterjesztés mellett egy-egy környezeti problémára kívánják fölhívni a figyelmet, helyben bemutatva a megoldási lehetőségeket is.
Bálint Dénes, az MME munkatársa közölte, az ...
2020-05-28 12:56:10
Kisebb szomszédaikat felfalva híznak meg a galaxisok
... mo...
2020-04-23 13:11:41
Koronavírus - Spanyolországban meghaladta a 20 ezret a halálos áldozatok száma
... kiállítási- és vásárcsarnokában (IFEMA) felépített tábori kórház egyik szárnyát, amelyet az egészségügyi intézmények tehermentesítésére létesítettek.
Ezen kívül a fővárosi metró állomásain megkezdték matricákkal kijelölni a kétméteres távolságot, amelyet az egészségügyi hatóságok előírása szerint célszerű betartani a tömegközlekedésen utazóknak.
A járványügyi intézkedése...
2020-04-18 14:51:50
Koronavírus - Virtuálisan tartják a virágvasárnapi keresztutat Debrecenben
... átlépve a résztvevők felekezeti hovatartozás nélkül együtt vonulhatnak Debrecenben.
2017-től kiteljesedett az ünneplés: a résztvevők egy városi keresztúton haladtak végig, amelynek állomásainál a különböző felekezetek képviselői fogalmazták meg üzeneteiket.
A közös keresztútjárás hagyománnyá lett Debrecenben, amit a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet sem akadályo...
2020-04-04 16:41:54
Még nyolc állomása lesz tavasszal a Hangszert a kézbe sorozatnak
... megnyissa a hangszeres zenélés kipróbálásának a lehetőségét, és minél többeket vegyen rá a rendszeres muzsikálásra, a legtehetségesebbeket pedig a zenetanulásra. A programsorozat eddigi állomásain több mint 90 ezren próbálták ki a kiállított hangszereket.
A sorozat fővédnöke Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár és Fekete Péter kultúráért felelős államtit...
2020-02-27 11:02:55
Eötvös 100 - Lezárult a centenáriumi Eötvös Loránd-emlékév
... Temesváron, Kolozsváron és Újvidéken; Léván a helyi magyar református gimnázium szervezett emlékezetes Eötvös-napot. Fontos emlékévi események voltak az eötvösi életmű magyarországi állomásain: Celldömölkön (vetélkedő, műszerbemutató) és Balatonfüreden (emléktábla-elhelyezés és emlékfaültetés a Nobel-díjasok sétányán), de Debrecen, Gyöngyös, Kaposvár, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregy...
2020-01-13 17:21:47
Nemzetközi Úszóliga - Az Energy Standard nyerte az első kiírást
... csapat jutott be. Hosszú Katinka együttese, az Iron a legtöbb magyar versenyzővel vett részt a sorozatban, melynek egyik viadalát a budapesti Duna Arénában rendezték.
Az ISL-sorozat állomásain egyszerre négy csapat küzdött egymással, a lebonyolítás szerint minden csapatból - együttesenként 12 férfi és 12 női úszó vehetett részt egy viadalon. Egy számban klubonként két úszó ve...
2019-12-22 12:41:58
1 2 3 ..13 14 ..20 21 ..26 27 28 
Címkék: Hüttner Csaba, KULT TÜKÖR Fecskefészek, Eötvös Loránd-emlékév, Nemzetközi Úszóliga, Energy Standard, Képviselői Irodaháznál, Clark Ádám, Magyar Nemzeti Múzeum, World Press Photo, Mészáros Zsolt Máté, Sebestyén Márta, Miklósa Erika, Bálint Dénes, Novák Katalin, Fekete Péter, Hosszú Katinka, Duna Arénában, kicsit előrébb, halálos áldozatok, virágvasárnapi keresztutat, kézbe sorozatnak, centenáriumi Eötvös, első kiírást, egyetlen kivétel, múzeum komolyzenei, május végén, férfi kajaknégyesre, sorozat különböző, orgona kürttel, városi természetjáró, ismeretterjesztés mellett, megoldási lehetőségeket, egészségügyi intézmények, fővárosi metró, kétméteres távolságot, egészségügyi hatóságok, tömegközlekedésen utazóknak, járványügyi intézkedése, résztvevők felekezeti, városi keresztúton, különböző felekezetek, közös keresztútjárás, hangszeres zenélés, rendszeres muzsikálásra, programsorozat eddigi, kiállított hangszereket, sorozat fővédnöke, helyi magyar, eötvösi életmű, legtöbb magyar, budapesti Duna,
© 2013 TVN.HU Kft.