Belépés
Mitől keletkezhet véraláfutás?
... bármilyen életkorban is keletkeznek, nagyon ártalmatlanok és semmiféle kezelést nem igényelnek.

Ha idősebb korban jelentkezik, akkor sincs oka az aggodalomra. Idősebbeknél általában mindig ugyanazon a helyen keletkezik ilyen véraláfutás, általában az UV-sugárzásnak kitett bőrfelszínen, például a kézfejen vagy az arcon.

Az ilyen véraláfutások keletkezése sokka...
2022-06-29 08:47:05
Hús
A mai ebéd tervem tarja párizsi módra, hasábbal és uborkasalátával. A húst elfelejtettem a Sparban megvenni. Általában szép húsuk van, vékonyra szelik, de most feledékeny voltam. A Lidlben vettem előre csomagoltat, ha már arra jártam, láttam, hogy vastag szeletek, de gondoltam, hogy a klopfoló megoldja a problémát. Igen ám, de ezek összetákolt szeletek voltak, így lehetetlen volt l...
2022-06-25 16:14:15
A citromhéj gyógyító hatásairól
... hasnyálmirigy-, ... rák rosszindulatú sejtjeit. Ennek a fának az összetevőiről bebizonyosodott, hogy 10.000-szer jobb, mint az egyik, a rákos sejtek növekedésének fékezésére - a világon általában alkalmazott - kemoterápiás gyógyszernél. És ami még ennél is bámulatosabb: ez a citrom kivonattal végzett terápia a ráknak csak a rosszindulatú sejtjeit pusztítja el, és n...
2022-06-24 23:50:02
A savas refluxról
... az ideális testsúlyunkat, amit elsősorban az egészséges étkezéssel érhetünk el.

Este étkezést követően legalább két óráig ne feküdjünk le aludni, mert az elfogyasztott étel általában ennyi ideig marad a gyomorban.
Mindenképpen felemelt fejjel aludjunk, mert így elkerülhetjük, hogy a gyomorból visszafolyjon az étel.

Nagyon lényeges, hogy próbáljuk csökken...
2022-06-24 23:05:12
Spurgeon - Január 24
... tagjaimban lévő törvényével." Róm 7,23


Nem vagyok biztos abban, hogy minden keresztyén egyformán érzi a régi és új természet közti harcot. Egy keresztyén ember élete általában három periódusra oszlik:

Az első a vigasztalás, vagy az új élet örömének korszaka, amelyben a keresztyén örvendezik az Úrban, énekel és elmondja, mit tett vele az Úr. Minél többsz...
2022-06-24 06:54:47
Az ánizs gyógyhtásairól
... fontos termelője, de a jobb minőségű magok Spanyolországból származnak. A távol-keleti konyhákban (India, Irán, Indonézia) nem tesznek különbséget az ánizs és az édeskömény között. Emiatt általában mindkettőnek ugyanazt a nevet szokták adni. A Fülöp-szigeteken a csillagánizs a népszerű fűszerféleség, és szintén ánizsnak nevezik. A nyugati konyhaművészetben az ánizst jobbára csak k...
2022-06-22 23:46:51
11 tipp a fűnyíráshoz
... sűrű gyep érdekében rendszeresen nyírja a füvet. A nyírás következtében a tövek közelében ágaznak majd el a fűszálak. A rendszeres fűnyírás révén igen sűrű lesz a pázsitja.

Általában elég hetente egyszer nyírni. Májusban és júniusban igen gyorsan nő a fű, ezért ilyenkor adott esetben egy kicsit gyakrabban is nyírhatja.

A fűnyírás gyakorisága a fűmag fajtájátó...
2022-06-22 21:00:48
A fahéj gyógyhatásai
... méretű fa. A fahéjfa magassága a 10-13 métert is eléri, de a termesztésben sohasem engedik 3-4 méternél magasabbra nőni. Bőrnemű levelei keskeny lándzsásak, hosszúkásak, kihegyezettek, általában 15 cm hosszúak, kihajtáskor élénk piros színűek. A trópusokon, ültetvényeken széltében termesztik.

A növény fűszerként felhasználható része a szárított belső kérge (Cinnamomi co...
2022-06-21 22:14:05
Tyúkszem ellen - otthon
... cipő viselése következtében, ha gyakran állunk vagy sétálunk hosszabb ideig, illetve ha állandó súrlódás éri a lábfej egyes területeit.

Ez a meglehetősen gyakori elváltozás általában sárgás színű, felülete durva vagy akár göröngyös is lehet. A tyúkszem nem mindig okoz fájdalmat, ám az érintett területen sokszor tapasztalhatunk érzékenységet nyomásra és egyes cipők visel...
2022-06-21 22:09:25
Szúnyogcsípés csillapítására
... tiszta törlőkendő vagy vattapamacs segítségével vigyük fel a folyadékot az érintett bőrfelületre, akár naponta többször is.

Fontos megjegyezni :
A szúnyogcsípés általában nem jár komolyabb reakcióval vagy szövődménnyel, azonban ritkán, de előfordulhat, hogy orvosi ellátás válik szükségessé panaszaink csillapítására.

Ne feledjük, hogy a szúnyogok...
2022-06-21 21:55:01
1 2 3 ..............2886 2887 .......4330 4331 .......5772 5773 5774 
Címkék: citromhéj gyógyító, savas refluxról, ánizs gyógyhtásairól, fahéj gyógyhatásai, helyen keletkezik, kézfejen vagy, ilyen véraláfutások, húst elfelejtettem, klopfoló megoldja, összetevőiről bebizonyosodott, rákos sejtek, világon általában, citrom kivonattal, ráknak csak, rosszindulatú sejtjeit, ideális testsúlyunkat, egészséges étkezéssel, elfogyasztott étel, gyomorból visszafolyjon, keresztyén ember, keresztyén örvendezik, jobb minőségű, távol-keleti konyhákban, édeskömény között, nevet szokták, népszerű fűszerféleség, nyugati konyhaművészetben, ánizst jobbára, nyírás következtében, tövek közelében, rendszeres fűnyírás, kicsit gyakrabban, fűnyírás gyakorisága, fűmag fajtájátó, fahéjfa magassága, 10-13 métert, termesztésben sohasem, növény fűszerként, szárított belső, lábfej egyes, meglehetősen gyakori, érintett területen, érintett bőrfelületre, szúnyogcsípés általában, spanyolországból, uborkasalátával, bebizonyosodott, tapasztalhatunk, gyógyhtásairól, csillapítására, felhasználható, elfogyasztott,
© 2013 TVN.HU Kft.