Belépés
A ricinusolaj gyógyhatásairól
... szoptató nők, akik a mellükre helyezték, ezzel növelve a tejelválasztást és csökkentve a mellbimbók gyulladását....de nézzük csak mi mindenre gyógyír még a ricinusolaj?

Legáltalánosabb a szájon át használat. A székrekedés megszüntetéséhez felnőttnél rendszerint 1 evőkanál, gyermeknél 1 teáskanál ajánlható. A szervezetből rendszerint 4-6 óra alatt ürül ki.

...
2019-07-21 21:55:27
Aranyérmet szereztek a magyar diákok a 30. Nemzetközi Biológia Diákolimpián
... Gimnáziumban, míg Hunyadi Marcell Dávid a Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumban érettségizett idén. A magyar csapat vezetője Erős-Honti Zsolt (Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium) volt.
A versenyen a nemzetközi zsűri döntése alapján 31 arany-, 55 ezüst- és 87 bronzérmet, továbbá 30 dicséretet osztottak ki. Az abszolút első és második helyet...
2019-07-21 16:42:03
Oktatás
Nem biztos, hogy a fényes jövő érdekében éppen egy óriási, csillogó, nagy gyárat kell építeni, lehet, hogy a szűk keresztmetszetet az általános iskolai tanárok fizetése jelenti. Mert ha az kicsi, akkor kevés fényes elme megy el tanárnak, a gyerekek hülyék maradnak, mind politikusnak megy majd, és kész a katasztrófa. Ha viszont jól fizetett, okos emberek tanítanak, akkor befogadó, é...
2019-07-19 23:10:19
Magyar orvosi diplomákat adtak át a berlini magyar nagykövetségen
... német nyelvű képzésének diplomáját, amelyet az elmúlt években összesen 1500 új orvos kapott kézhez. A doktori diplomákat Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora, Kellermayer Miklós, az általános orvostudományi kar dékánja, Alán Alpár rektorhelyettes, valamint a hamburgi kampusz részéről Bucsky Péter és Karl J. Oldhafer adta át.
Merkely Béla a diplomaosztóalkalmából az MTI-...
2019-07-19 17:31:58
Költségvetés - Kásler: az Emmihez tartozó minden területre több forrás jut jövőre
... ezáltal is emelve e programok látogatottságát, és "a szórakozás mellett erősítik a nemzeti identitást". A Lázár Ervin-program célja - szorosan kapcsolódva az oktatáshoz -, hogy minden általános iskolás tanévenként egyszer ingyenesen eljusson színházba, tánc- vagy cirkuszi előadásra, hangversenyre.
A miniszter a szociális és jóléti intézményi szolgáltatások költségvetéséről be...
2019-07-19 13:21:28
BDO: a munkáltatók csak kivételes esetekben másolhatják le jogszerűen az alkalmazottak okmányait
... egyértelmű és jogszerű célból történhet, továbbá a kezelt adatokat a szükséges mértékűre kell korlátozni. Az okmányok fénymásolása adatkezelésnek minősül, így azt csak az Európai Unió általános adatvédelmi rendeletének (GDPR) és a célhoz kötött adatkezelés elvének betartásával tehetik meg a munkáltatók.
A BDO Legal tájékoztatása szerint a munkáltató helyes gyakorlata a szemé...
2019-07-19 07:05:21
Pölöskei Gáborné: tizenhárommilliárd forintból elkezdődhet az oktatásfejlesztési program Debrecenben
... program komplexitását jelzi, hogy kiterjed az infrastruktúra, a képzési tartalmak és a képzési szerkezet fejlesztésére is. Külön megemlítette, hogy a fejlesztés részeként német nyelvű általános iskolát és gimnáziumot hoznak létre Debrecenben.
Ez a 21. századi komplex, regionális iskolafejlesztési program kell ahhoz, hogy minőségi, képzett munkaerőt biztosítsanak a térség váll...
2019-07-18 19:42:19
Javult a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megítélése az utasok körében
...
A Budapest Airport tájékoztatása szerint az 5-ös skálán mért általános elégedettségi mutató a tavalyi 3,71 pontról 2019 második negyedévének végére 3,83 pontra emelkedett. Az utasok visszajelzése alapján jelentős mértékben fejlődött a terminálok tisztasága és a repülőtér általános atmoszférája, ugyanakkor a parkolással kapcsolatos szolgáltatásokat nem tartják megfelelőnek....
2019-07-18 17:22:18
Izer Norbert: Szaúd-Arábiában is a magyar online megoldások fehéríthetik a gazdaságot
... százalékát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal biztosítja az adók beszedésével, addig az ázsiai országban a költségvetés bevételek 80 százaléka nyersolaj exportból származik. Szaúd-Arábia az általános forgalmi adót is csak tavaly vezette be" - ismertette Izer Norbert.
Suhail Abannmi, a szaúd-arábiai adóhivatal vezetője elmondta, hogy a cél nemcsak az, hogy a 2018-ban bevezetett áfát...
2019-07-18 07:05:05
OTP-kötvényeket vásárol az EBRD
... bankválság-megelőzési irányelv (BRRD) elfogadása óta.
A kötvénykibocsátás ennek alapján megfelel a Basel III szabályozásnak és a Tier 2 tőkemegfelelési követelményeknek, és erősíti az OTP általános tőkeszerkezetét.
Az EBRD tájékoztatása szerint az OTP-kötvényprogram egyben az első olyan közép- és kelet-európai kibocsátás az európiacon, amely megfelel a szavatoló tőkére ...
2019-07-17 13:32:12
1 2 3 ...........2206 2207 .....3309 3310 ......4411 4412 4413 
Címkék: Nemzetközi Biológia Diákolimpián, Pölöskei Gáborné, Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Izer Norbert, Hunyadi Marcell Dávid, Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumban, Erős-Honti Zsolt, Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola, Merkely Béla, Semmelweis Egyetem, Kellermayer Miklós, Alán Alpár, Bucsky Péter, Karl, Lázár Ervin-program, Európai Unió, Budapest Airport, Nemzeti Adó-, Suhail Abannmi, Basel III, ricinusolaj gyógyhatásairól, magyar diákok, berlini magyar, munkáltatók csak, alkalmazottak okmányait, utasok körében, magyar online, mellükre helyezték, mellbimbók gyulladását, székrekedés megszüntetéséhez, szervezetből rendszerint, magyar csapat, nemzetközi zsűri, abszolút első, fényes jövő, szűk keresztmetszetet, általános iskolai, gyerekek hülyék, elmúlt években, doktori diplomákat, általános orvostudományi, hamburgi kampusz, szórakozás mellett, nemzeti identitást, kezelt adatokat, szükséges mértékűre, okmányok fénymásolása, célhoz kötött, munkáltató helyes,
© 2013 TVN.HU Kft.