Belépés
Krónika 11. rész (pénzmosás, terrorizmus finanszírozása, napirend után)
... határokon átnyúló, bonyolult cselekmény, az egyes országok intézkedései pedig csak korlátozott eredményeket hozhatnak - hívta fel a figyelmet. A pénzmosás elleni fellépés emiatt is épül az általánosan elfogadott nemzetközi sztenderdekre - mondta.
A Ház előtt fekvő javaslat megemeli a hazai szabályozás felkészültségét, valamint olyan, a rendszer hatékonyságát javító módosításo...
2019-11-22 19:07:13
Domokos László: megfelelő rangra emelkedett a közpénz védelme
... folyamatosan törekszik arra, hogy az informatikai eszközök, rendszerek, folyamatok megjelenjenek a szervezet életében, ezt stratégiában is rögzítették.
Az informatikai stratégia általános feladatának nevezte, hogy támogassa az ellenőrzési és elemzési feladatok ellátását és fejlesztését, a belső szervezeti működést és a bürokrácia csökkentését az adatvédelem és a biztonság sze...
2019-11-22 19:01:21
A csontlevesről
... gyógylevesnek különféle formája, csak máshol más dolgokat pakolnak bele, és nem tyúkkal főzik, de az alapműködése és hatása nagyjából ugyanaz a szervezetre nézve.

A csontlevesek az általános roboráló hatáson túl az immunrendszer működését is pozitívan befolyásolják.

Ezen kívül a kollagén a bőrnek, az ízületeknek, a hajnak és a körömnek is jót tesz. A magas zs...
2019-11-22 06:18:22
Krónika 6. rész (nemzetiségi pedagógusok, egészségügyi szolgáltatók, napirend után)
... legbiztonságosabb egészségügyi szolgáltatásban részesülhessen.
Rendkívül fontos a biztonságos gyógyszerellátás - hangsúlyozta, hozzátéve, a törvényjavaslat kitér a gyógyszerforgalmazás általános szabályaira és a gyógyászati segédeszközökre is.
Lényegi elemnek tartotta, hogy a törvényjavaslat fellép a hamis diplomát használó áldoktorok ellen.
Lukács László György (Jo...
2019-11-21 20:42:06
Krónika 5. rész (közbeszerzések, illetékek)
...
Változnak a közbeszerzési törvények
Orbán Balázs, a Miniszterelnökség államtitkára a közbeszerzésekre vonatkozó egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájában az adminisztratív terhek csökkentését, az egyszerűsítést, valamint a felelős közpénzfelhasználás garanciáinak erősítését nevezte célnak.
Kiemelte, hogy Miniszterelnökség nem fogja elle...
2019-11-21 20:12:03
Kilencszázmilliós beruházással épült óvoda a Pécsi Egyházmegyében
... modern játszóteret alakítottak ki, mindemellett fejlesztőeszközökkel, új berendezésekkel is gazdagodott a tagóvoda.
A Pécsi Egyházmegye fenntartásában működő kilenc óvodában, tíz általános iskolában, négy gimnáziumban és egy kollégiumban csaknem négyezer gyermeket oktat és nevel négyszázötven pedagógus.
A Szent Mór óvodába most négy csoportban, nyolc óvónővel, négy dajk...
2019-11-21 19:42:37
Krónika 4. rész (kormányzati igazgatás, különleges jogállású szervek)
... juttatásnak kell járnia. Áramvonalasabb, hatékonyabb, minőség- és teljesítményorientált, de egyúttal családbarát közigazgatási rendszert szerettek volna létrehozni - fűzte hozzá.
Az általános vitát az elnöklő Latorcai János lezárta.
Különleges jogállású szervek
Orbán Balázs államtitkár expozéjában azt mondta: az a cél, hogy a korábban megkezdett egységesítési és sz...
2019-11-21 18:42:15
Szili: az EP-nek fontosabbak az afrikai bevándorlók, mint az őshonos kisebbségek
... fogadott el az afrikai származású emberek alapvető jogairól, amely munkahelyhez és lakáshoz jutást biztosít nekik. Ezzel szemben az itt született, őshonos kisebbségekre vonatkozóan nincs általános, az államoknak kötelezően betartandó szabályozás - tette hozzá.
Emlékeztetett arra, hogy Kalmár Ferenccel, a Külgazdasági és Külügyminisztérium szomszédságpolitikáért felelős minisz...
2019-11-21 17:12:33
Krónika 2. rész (kormányhivatali egyszerűsítés)
... tevékenységes á...
2019-11-21 17:11:45
Az izraeli biztonságiak palesztin intézményekre csaptak le Kelet-Jeruzsálemben
...
Az óváros al-Altam nevű általános iskolájából szerdán kivezették a tanárokat és a diákokat, őrizetbe vették az iskola vezetőit, és dokumentumokat foglaltak le az épületben. A belbiztonsági minisztérium bezáratta az intézményt.
Az izraeli hatóságok azzal vádolják az iskolát, hogy a Palesztin Hatóság oktatási minisztériumának irányelvei alapján működik, a palesztin szülők ...
2019-11-21 16:41:47
1 2 3 ...........2217 2218 .....3325 3326 ......4433 4434 4435 
Címkék: Domokos László, Pécsi Egyházmegyében, Lukács László György, Orbán Balázs, Pécsi Egyházmegye, Szent Mór, Latorcai János, Kalmár Ferenccel, Palesztin Hatóság, közpénz védelme, afrikai bevándorlók, őshonos kisebbségek, izraeli biztonságiak, egyes országok, pénzmosás elleni, általánosan elfogadott, hazai szabályozás, rendszer hatékonyságát, informatikai eszközök, szervezet életében, informatikai stratégia, belső szervezeti, bürokrácia csökkentését, szervezetre nézve, általános roboráló, immunrendszer működését, biztonságos gyógyszerellátás, törvényjavaslat kitér, gyógyászati segédeszközökre, törvényjavaslat fellép, hamis diplomát, közbeszerzési törvények, közbeszerzésekre vonatkozó, adminisztratív terhek, kollégiumban csaknem, általános vitát, elnöklő Latorcai, korábban megkezdett, afrikai származású, államoknak kötelezően, óváros al-Altam, iskola vezetőit, belbiztonsági minisztérium, izraeli hatóságok, palesztin szülők, közbeszerzésekre, gyógyszerellátás, minisztériumának, szolgáltatásban,
© 2013 TVN.HU Kft.