Belépés
Koronavírus - Biztosított a magyar emberek élelmiszerellátása
... tették hozzá.
Az AM mindemellett az agrárkifizetések meggyorsításával is hozzá akar járulni a vírus okozta negatív ágazati hatások kezeléséhez, valamint egy javaslatcsomagot is összeállított az Európai Bizottság számára az uniós támogatási jogszabályok felülvizsgálata érdekében.
A kezdeményezés a közvetlen támogatásokat, a piaci támogatásokat, valamint a vidékfejlesztés...
2020-03-31 14:02:25
Koronavírus - 30 milliárd fontos gazdaságösztönző csomagot jelentett be a brit pénzügyminiszter
... kilátásaira.
Az egyik tekintélyes londoni gazdasági-pénzügyi elemzőműhely, a Centre for Economics and Business Research (CEBR) a költségvetési tervezet szerdai ismertetése után összeállított helyzetértékelésében közölte: saját becslése az, hogy a brit gazdaság növekedése 2020-ban zéró lesz.
A Bank of America globális pénzügyi szolgáltató csoport kutatási részlege (BofA G...
2020-03-11 17:32:30
Koronavírus - Londoni elemzők: tartós járvány esetén 5 százalék alá lassulhat a kínai növekedés
...
Az Economist Intelligence Unit (EIU), a világ egyik legnagyobb elemző és előrejelző intézete a világgazdaság idei legfőbb kockázati tényezőiről összeállított, szerdán Londonban ismertetett tanulmányában közölte: alapeseti előrejelzési forgatókönyve az, hogy a jelenlegi közegészségügyi válsághelyzetet Kínában március végéig sikerül ellenőrzés alá vonni.
A ház erre 50 száz...
2020-02-26 20:53:31
Ma kezdődik a XIII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál
... Artistaképző Intézet tehetségei mellett a hazai cirkuszművészek kiválóságai mutatkoznak be. Január 10-én a Lyrical Circus Late Night Show - Egyéjszakás kaland című, erre az alkalomra összeállított műsorban etűdök, történetek és hangulatok elevenednek meg a költészet, a zene és az artistaprodukciók szimbiózisában.
A fesztiválhoz két további program kapcsolódik. A Szépművészeti...
2020-01-08 07:05:42
Januárban rendezik meg a XIII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivált
... ígéretes tehetségei mellett a hazai cirkuszművészek kiválóságai mutatkoznak be. Január 10-én 22 órától a Lyrical Circus Late Night Show - Egyéjszakás kaland című, erre az alkalomra összeállított műsorban etűdök, történetek és hangulatok elevenednek meg a költészet, a zene és az artistaprodukciók szimbiózisában - áll a közleményben.
A fesztiválhoz két további program kapcsolód...
2019-12-30 14:31:35
Brexit - Hitelminősítők: a megállapodás nélküli Brexit jelentős és végleges veszteséget okozna a brit gazdaságn
...
A Moody's Investors Service kedden Londonban ismertetett új Brexit Monitor tanulmánya kiemeli, hogy a brit hazai össztermék (GDP) máris csökkent az idei második negyedévben, a brit feldolgozóipar és az építőipar aktivitását mérő szektorszintű beszerzésimenedzser-indexek (BMI) pedig 2013, illetve 2009 óta nem látott mélypontra süllyedtek a múlt hónapban.
A Moody's elemzés...
2019-09-10 19:22:39
Az orosz alsóház elnöke alkotmánymódosítást javasolt
... hogy részt vegyen a kormány minisztereinek kiválasztásában, amihez módosítani kellene az alaptörvényt. A honatyák szavazatukkal jelenleg csak a miniszterelnök személyét és az általa összeállított kabinetet erősítik meg.
Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő a parlamenti lapban megjelent írást Vologyin "magánvéleményének" minősítette, ugyanakkor azt mondta, hogy "a legmagasabb ...
2019-07-17 19:12:36
Amerikai importvámok - Londoni elemzők a vártnál kisebb globális növekedésre számítanak
... nagy londoni házak is felhívták a figyelmet.
A Morgan Stanley globális pénzügyi szolgáltató csoport londoni befektetési részlegének feltörekvő piacokkal foglalkozó elemzői erről összeállított legutóbbi tanulmányukban közölték: modellszámításaik szerint ha az amerikai kormány az EU-ból érkező autóimport vámját például 22,5 százalékponttal emeli, az a magyar hazai össztermék év...
2019-06-17 21:32:56
A fővárosi állatkert az európai élmezőnyben van egy értékelés szerint
... nappal ezelőtt felkereste a Fővárosi Állat- és Növénykertet, előadást is tartott, amelyben az európai állatkertészet fejlődésének aktuális trendjeit értékelte, és kitért az általa összeállított ranglista alakulására is.
A legfrissebb listán - ahogy annak korábbi verzióiban is - a magyarországi állatkertek közül a fővárosi áll az első helyen. A Sheridan által vizsgált és érték...
2019-05-25 10:11:02
Áder János látogatást tett a gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon
... szabadtéri fotótárlata is várja az érdeklődőket.
A víz témáját feldolgozó filmekből három napon át vetítenek válogatást és látható az ifj. Lőrinci Ferenc víz alatti fotóiból összeállított kiállítás is. Emellett bemutatják azt a magyar víztisztító rendszert, amely már több katasztrófaövezetben állított elő iható vizet az ott élők számára.
A fesztivál több mint 70 szakmai ...
2019-05-24 13:59:30
1 2 3 ......25 26 ....38 39 ....50 51 52 
Címkék: Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál, Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivált, Áder János, Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon, Európai Bizottság, Business Research, BofA, Economist Intelligence Unit, Artistaképző Intézet, Lyrical Circus Late Night Show, Investors Service, Brexit Monitor, Dmitrij Peszkov, Morgan Stanley, Fővárosi Állat-, Lőrinci Ferenc, magyar emberek, brit pénzügyminiszter, kínai növekedés, megállapodás nélküli, brit gazdaságn, orosz alsóház, vártnál kisebb, fővárosi állatkert, európai élmezőnyben, értékelés szerint, gödöllői Nemzetközi, agrárkifizetések meggyorsításával, vírus okozta, uniós támogatási, közvetlen támogatásokat, piaci támogatásokat, egyik tekintélyes, költségvetési tervezet, brit gazdaság, világ egyik, világgazdaság idei, jelenlegi közegészségügyi, hazai cirkuszművészek, alkalomra összeállított, artistaprodukciók szimbiózisában, brit hazai, idei második, brit feldolgozóipar, építőipar aktivitását, múlt hónapban, kormány minisztereinek, honatyák szavazatukkal,
© 2013 TVN.HU Kft.