Belépés
Hitelminősítés - Februárban kezdődik a magyar államadós-osztályzatok jövő évi hitelminősítői vizsgálatsorozata
... sorra.
A globális pénzügyi válság után életbe léptetett EU-szabályozás alapján - hacsak azonnali minősítési döntést igénylő rendkívüli fejlemény nem történik - a hitelminősítők az általuk előre meghatározott időpontban hajthatnak csak végre adósosztályzati lépéseket európai uniós államadósok esetében.
A kialakult gyakorlatnak megfelelően a három cég mindig pénteki napokr...
2018-12-24 14:22:09
GKI: óvatosan optimisták a magyar agrárvállalkozók
... az érdeklődés.
Három évre előretekintve a válaszadók a belföldi és a külföldi kereslet növekedésére számítanak, s kedvezően ítélik meg az élelmiszeripar kilátásait is. Emellett az általuk használt földterület kismértékű csökkenését is valószínűsítik.
A válaszadók meglepően mérsékelt borúlátással ítélték meg az EU Közös agrárpolitikájában várható reformok hatásait - közö...
2018-12-15 12:21:40
DK: szabályozni kell az új technológiák segítségével felhalmozott adatok felhasználását
... meg, amelyek segítségével jobban megismerhetjük magunkat, és egyes szakemberek szerint akár a jövőt is előre lehet jelezni, a veszélyt pedig az okozza, hogy ezeket a technológiákat és az általuk teremtett lehetőségeket még nem szabályozzák megfelelően.
A parlamentáris demokráciák alapszabálya az, hogy a közügyek és a hozzájuk tartozó információk nyilvánosak és a köz által ell...
2018-11-30 15:41:34
34. évközi hét szerda 11.28
... előképe a megváltásnak: az üdvözültek dicsőítő éneket énekelnek.
Én, János, látomásban egy csodálatos nagy jelet láttam az égen: hét angyalt, akikre a hét végső csapás volt rábízva. Általuk teljesedik be Isten büntetése. Tűzben játszó, üvegként csillogó tengert láttam. Láttam azokat is, akik legyőzték a (gonoszság) vadállatát, semmibe vették képmását és a nevének számát. Kez...
2018-11-28 13:59:26
Hitelminősítés - Pénteken vizsgálja a magyar államadós-besorolást a Moody's
... globális pénzügyi válság után életbe léptetett EU-szabályozás alapján - hacsak azonnali minősítési döntést igénylő rendkívüli fejlemény nem történik - a hitelminősítők minden naptári évben az általuk előre meghatározott és bejelentett időpontban hajthatnak csak végre adósosztályzati lépéseket európai uniós államadósok esetében.
Az időpont előzetes meghatározása azonban nem kö...
2018-11-22 16:09:09
4. Titkosszolgálati elszigeteltségben élek
... mindaz kiderülne
- HEGEDÜS ANDRÁSRÓL, az 1956-os miniszterelnökről és
- BATA ISTVÁNRÓL, akkori honvédelmi miniszterről,
hogy ők PROVOKÁLTÁK - az előre legyártott ás általuk terjesztett RÖPLAPOKKAL - az egyébként jogos népharagot, így teremtve ÜRÜGYET az újabb szovjet alakulatok behívására - akkor bizony kiderülne, hogy ők HAZAÁRULÁST követtek el!
*...
2018-11-21 21:16:57
Hitelminősítés - A jövő héten vizsgálja a magyar államadós-besorolást a Moody's
... globális pénzügyi válság után életbe léptetett EU-szabályozás alapján - hacsak azonnali minősítési döntést igénylő rendkívüli fejlemény nem történik - a hitelminősítők minden naptári évben az általuk előre meghatározott és bejelentett időpontban hajthatnak csak végre adósosztályzati lépéseket európai uniós államadósok esetében.
Az időpont előzetes meghatározása azonban nem kö...
2018-11-18 15:46:18
Az utolsó szó jogán
... helyezésemet, közölte velem a tárgyaláson, hogy nincs hová adni az ügyemet, mert a kazincbarcikai bíróság vezetője Varjú. Nem tudhattam, hogy ő tisztában volt azzal, hogy a hatágú csillagos általuk megölt világkönyvtárát hajtják végre ismétlésben Göncz Árpádéknak.
Négy éve kezdtem felfogni, mi történt velem, az utolsó szó jogán, lemondva mindenről, haldokolva kértem segítség...
2018-11-15 18:08:52
62 éve élek titkos szolgálati elszigeteltségben
... napjaimat!?
Ugyanis, ha mindez kiderülne HEGEDÜS ANDRÁSRÓL, az 1956-os miniszterelnökről és BATA ISTVÁNRÓL, akkori honvédelmi miniszterről, hogy ők provokálták - az előre legyártott ás általuk terjesztett RÖPLAPOKKAL - az egyébként jogos népharagot, akkor nyilvánvaló lenne, hogy HAZAÁRULÁST követtek el!
Ami a MAI törvények szerint is büntetendő, ha nem lenne érvényben -...
2018-11-11 02:25:37
A történelem az Isten tervének megfelelően fejlődik
... megengedte, hogy először megjelenjenek a filozófusok, akik a dolgok rendjét magyarázták. Utána feltámadtak a rómaiak, aki állami berendezkedésükről váltak híresekké. Utakat építettek, és az általuk meghódított területeken felállították a törvényes rendet. Csak ez után küldte el Isten az Ő Fiát. Mert ez volt az Ő terve.
Igen, az emberiség történelmének meg van a célja és értel...
2018-11-10 08:41:23
1 2 3 .........................81 82 ............121 122 .............161 162 163 
Címkék: HEGEDÜS ANDRÁSRÓL, BATA ISTVÁNRÓL, Göncz Árpádéknak, magyar agrárvállalkozók, jövő héten, globális pénzügyi, általuk előre, kialakult gyakorlatnak, külföldi kereslet, élelmiszeripar kilátásait, általuk használt, válaszadók meglepően, veszélyt pedig, általuk teremtett, parlamentáris demokráciák, hozzájuk tartozó, üdvözültek dicsőítő, csodálatos nagy, nevének számát, hitelminősítők minden, időpont előzetes, 1956-os miniszterelnökről, előre legyártott, egyébként jogos, újabb szovjet, kazincbarcikai bíróság, hatágú csillagos, dolgok rendjét, általuk meghódított, törvényes rendet, emberiség történelmének, agrárvállalkozók, titkosszolgálati, adósosztályzati, világkönyvtárát, technológiákat, hitelminősítés, hitelminősítők, hitelminősítői, kazincbarcikai, élelmiszeripar, valószínűsítik, felhasználását, megismerhetjük, meghatározása, megjelenjenek, meghatározott, felállították, történelmének, parlamentáris, előretekintve, lehetőségeket, miniszterről, technológiák, gyakorlatnak, növekedésére, osztályzatok,
© 2013 TVN.HU Kft.