Belépés
Újabb, a Nemzeti Közművek gázhálózatát érintő megbízásokat nyert el az Opus Global érdekeltsége
... és Mészáros Kft., valamint a Vabeko Kft. 70-30 százalékban megosztott közös konzorciuma rekonstrukciós és gázhálózat-optimalizációs munkákat nyert el Budapest területén a legjobb ár-érték arányt tartalmazó ajánlataival az NKM Földgázhálózati Kft. szolgáltatási területén található gázhálózaton.
A nyílt közbeszerzés ajánlatkérője az NKM Földgázhálózati Kft., a tender egy korább...
2020-04-08 21:13:11
Kevés magyar vásárol tudatosan élelmiszert egy felmérés szerint
... vásárlók 58 százaléka nem nevezhető tudatosnak, mivel nem foglalkoznak a termék előállítási módjával, származási helyével vagy beltartalmával. Minden harmadik magyar vásárló, az ár-érték arányt sem nézi, legalábbis saját bevallása szerint.
Ezzel szemben a magyar vásárlók 62 százaléka tartja magát tudatosnak, azonban a tudatosság mindenkinél mást jelent. Míg a megkérdezettek 1...
2018-11-28 15:43:08
Neumann János nevét vette fel a Kecskeméten és Szolnokon működő egyetem
... uniós közbeszerzési eljárás során négyen tettek ajánlatot, amelyekből a hiánypótlási adatszolgáltatások után kettő maradt érvényes. A bíráló bizottság döntése értelmében a legjobb ár-érték arányt tartalmazó ajánlatot a Campus 2017 Konzorcium adta, amelynek tagjai a FŐBER Nemzetközi Ingatlanfejlesztő és Mérnöki Zrt. és a Friday Creative Kft. Az egyetem - a Kecskeméti Főiskola és a ...
2017-08-01 14:52:35
Fizetésemelést kap a brit uralkodó
... működtetése; ez kétmillió fonttal több a monarchiára fordított előző évi nettó összegnél.
Sir Alan Reid udvari kincstárnok hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a monarchia "nagyszerű ár-érték arányt testesít meg", hiszen a királyi ház fenntartása tavaly az Egyesült Királyság egy-egy alattvalójának mindössze 65 pennyjébe került.
Sir Alan kiemelte, hogy ez egyetlen első osztályú...
2017-06-27 12:01:45
Hamarosan megkezdheti működését az Európai Védelmi Alap a katonai képességek erősítése érdekében
... együttműködő technológiákat és felszereléseket kifejleszteni képes erős európai védelmi ipar megteremtésében. Az irányítás továbbra is a tagállamok kezében marad, miközben jobb ár-érték arányt érhetnek el, és emellett növekszik a befolyásuk is" - mondta Jyrki Katainen munkahelyteremtésért felelős uniós biztos.
A bizottsági javaslatot még az uniós tagállami kormányokat tömörít...
2017-06-07 14:43:05
Az Európai Bizottság könnyebb hozzáférést biztosítana a pénzügyi szolgáltatásokhoz
... tagállamból. A bizottság szándéka szerint lehetővé kell tenni, hogy minden fogyasztó szabadon választhasson az unióban rendelkezésre álló pénzügyi szolgáltatások közül és a legjobb ár-érték arányt kapja a pénzéért, miközben bízhat abban, hogy érdekei megfelelő védelemben részesülnek.
Dombrovskis elmondta, annak érdekében, hogy a fogyasztók közelebb kerüljenek a pénzügyi szolg...
2017-03-23 18:15:16
121 magyar borászat 888 bora a CBA borversenyén
...
Fodor Attila, a kiskereskedelmi üzletlánc kommunikációs igazgatója emlékeztetett: a 11 éve indult program célja, hogy a vásárlók számára kiváló minőséget és ár-érték arányt kínáljanak, míg a magyar borászoknak megjelenési lehetőséget biztosítsanak. A program beváltotta a hozzáfűzött reményeket, a legkiválóbbak bekerülnek a hálózat kínálatába.
Fodor Attila az MTI-nek elm...
2017-03-09 12:43:40
Brexit - Hornung Ágnes: folyamatos megújulásra van szükség
... fennmaradáshoz és a virágzáshoz még akkor is, ha Európa olyan nehéz időkkel szembesül, mint a Brexit. A magyar focicsapat sikerei is mutatják: a magyarok mesterien tudják kihozni a legjobb ár-érték arányt - mondta.
Nyikolaj Koszov arról is beszélt, hogy az NBB válaszút előtt áll, minőségileg új stratégiát kell kidolgoznia, amihez megvan a megfelelő támogatottsága a delegáció...
2016-06-24 12:43:36
Döbrögisztán gazdaságának újabb éltető ereje: FUTÓVERSENYEK!
... legtöbben Franciaországból, Olaszországból, Nagy-Britanniából jönnek, de az utóbbi években a szlovák és a lengyel futók száma is megugrott, akiknek fontos, hogy Magyarországon megfelelő ár-érték arányt találnak.
Indra Dániel, a KPMG szenior menedzsere a tanulmány ismertetésekor elmondta: a gazdasági hatást az őszi futóversenyek - Wizz Air Budapest Félmaraton, SPAR Budap...
2016-03-01 18:14:16
Varga: a futóturizmus lehet az egyik legdinamikusabban fejlődő terület
... legtöbben Franciaországból, Olaszországból, Nagy-Britanniából jönnek, de az utóbbi években a szlovák és a lengyel futók száma is megugrott, akiknek fontos, hogy Magyarországon megfelelő ár-érték arányt találnak.
Indra Dániel, a KPMG szenior menedzsere a tanulmány ismertetésekor elmondta: a gazdasági hatást az őszi futóversenyek - Wizz Air Budapest Félmaraton, SPAR Budapest M...
2016-03-01 13:47:01
1 2 3 4 6 7 8 
Címkék: Nemzeti Közművek, Opus Global, Neumann János, Európai Védelmi Alap, Európai Bizottság, Hornung Ágnes, Mészáros Kft, Vabeko Kft, Földgázhálózati Kft, FŐBER Nemzetközi Ingatlanfejlesztő, Mérnöki Zrt, Friday Creative Kft, Kecskeméti Főiskola, Alan Reid, Egyesült Királyság, Jyrki Katainen, Fodor Attila, Nyikolaj Koszov, Indra Dániel, Wizz Air Budapest Félmaraton, SPAR Budap, SPAR Budapest, felmérés szerint, brit uralkodó, katonai képességek, pénzügyi szolgáltatásokhoz, futóturizmus lehet, egyik legdinamikusabban, legjobb ár-érték, nyílt közbeszerzés, termék előállítási, ár-érték arányt, magyar vásárlók, tudatosság mindenkinél, bíráló bizottság, monarchiára fordított, irányítás továbbra, tagállamok kezében, bizottsági javaslatot, uniós tagállami, bizottság szándéka, unióban rendelkezésre, fogyasztók közelebb, pénzügyi szolg, kiskereskedelmi üzletlánc, vásárlók számára, magyar borászoknak, program beváltotta, hozzáfűzött reményeket, legkiválóbbak bekerülnek, hálózat kínálatába, magyar focicsapat,
© 2013 TVN.HU Kft.