Belépés
Unalmas éjszaka
Kevés a vonat, mert Hegyeshalomban átépítés van, ezért csak azok a vonatok jönnek erre, amik rendezés nélkül mennek ki. Ezért éjszaka alig van mit tenni, így viszont nagyon lassan telik az idő.
Ennek ellenére elfáradtam. Reggel 7 től d.u. 3-ig aludtam....
2019-08-14 20:41:33
Feljelentést tett a Fidesz a szegedi piac átépítése miatt
...
Bartók Csaba pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, a beruházás nem volt sikertörténet. Tíz évvel ezelőtt "csaknem száz család életét dózerolták le" egyik napról a másikra.
Az átalakítás a helyi piacosok megkérdezése nélkül, véleményüket arrogánsan lesöpörve történt meg - közölte a politikus.
A politikus kifejtette, azért a Központi Nyomozó Főügyészséghez fordult, ...
2019-08-02 16:52:09
Újabb négy pályázati felhívás jelent meg a Magyar falu programban 16 milliárd forint keretösszegben
... önkormányzatok is pályázhatnak, amelyeknél a hivatal több funkciót is ellát, például orvosi rendelő, vagy közösségi tér működik benne. A pályázat keretében külső és belső felújításra, átépítésre, bővítésre, korszerűsítésre, a hivatalhoz tartozó parkoló kialakítására, kizárólag az épület előtti járda építésére, vagy térkövezésére, valamint akadálymentesítésre lehet fordítani az eln...
2019-08-02 15:12:40
Aston Martin szalon nyílik Magyarországon
... alatt megduplázzák.
A Gablini csoport a tulajdonos tájékoztatása szerint több száz millió forintot fordít az M3-as autópálya mellett elhelyezkedő szalon kialakítására, a jelenleg átépítés alatt lévő 1800 négyzetméteres telephelyen 300 négyzetméteren helyezik majd el az Aston Martin modelljeit. Gablini Gábor jelezte: a luxus szegmensbe lépéssel új kultúrát kell kialakítania a...
2019-08-01 19:54:13
NIF: feloldják az útlezárást a Nagytétényi úton, a XXII. kerületben
... folyamatosan biztosítják.
A NIF felidézte: a Kelenföld-Százhalombatta vasúti szakasz és kapcsolódó létesítmények korszerűsítésének részeként 20,5 kilométer hosszan a vasúti pálya teljes átépítése, korszerűsítése valósul meg.
A pálya nagyrészt 120 kilométer/órás sebességgel lesz járható 225 kilonewton tengelyterhelés mellett. Az állomásokon és megállóhelyeken 55 centimét...
2019-07-18 12:31:33
Kormányzati forrásból újabb közlekedési csomópontokat építenek át Debrecenben
... kezdődő Campus Fesztivál helyszíneinek megközelítését is - jelezte a polgármester.
Emlékeztetett rá, hogy az elmúl 3-4 évben több mint kilencmilliárd forintból 53 közúti csomópont átépítését végezték el, egyirányúsították a belvárosi főbb útvonalakat és nagyszabású aszfaltozási programot is megvalósítottak az Új Főnix terv keretében.
Ez a közlekedésfejlesztési program fo...
2019-07-17 15:52:30
Turbó körforgalmak épülnek az M5-ös autópálya és az 54-es főút találkozásánál
...
A tájékoztatás szerint, az M5-ös autópálya "91 - Kecskemét dél" kijáratánál az 54-es főúttal alkotott csomópontok turbó körforgalmakká átépítése ideje alatt Kecskemét és Jakabszállás között az építési terület közelében óránként 40-60 kilométeres sebességkorlátozás lesz érvényben. Az autópályán közlekedők a "91 - Kecskemét dél" kijáratnál lévő pihenőhelyet az átépítés ideje al...
2019-07-15 15:31:48
BÉT - Csökkenő forgalomban emelkedett a BUX a héten
... leányvállalata, az SKB 10 százalékos piaci részesedést szeretne elérni organikus növekedés útján a szlovén piacon. Egy lehetséges jövőbeni projekt már fel is merült, a Koper-Divaca vasútvonal átépítése, ebben szeretne finanszírozóként részt venni a SKB. A projekt értékét 170 millió euróra becsülik - írta elemzésében az Equilor.
A héten az OTP-részvények ára 6,9 százalékkal nő...
2019-07-07 08:30:58
Búcsút ünnepeltek a pécsi székesegyházban.
... jelenlétében, fényes ünnepség keretében fölszentelték, a budapesti újságok azt írták: ,,Aki mennyországot akar látni, az jöjjön Pécsre!" A templom mai formáját a 19. századi átépítés eredményeként nyerte el, de újjáépítve is megőrizte a középkori katedrális varázsát.
A székesegyház búcsúján Udvardy György megyéspüspök homíliáját XVI. Benedek emeritus pápa gondolatá...
2019-07-01 18:50:54
Fővárosi Közgyűlés - Tizenkét közterület elnevezéséről döntöttek
... sétányát az idén száz éve elhunyt Schulek Frigyesről nevezték el. A híres építész nevéhez fűződik a Halászbástya és az Erzsébet-kilátó tervezése, valamint a Budavári Nagyboldogasszony templom átépítése, továbbá számos középkori építészeti emlék helyreállítása.
A képviselők határozata alapján a X. kerületben a Dreher Antal út nevet veszi fel a Jászberényi út Kőrösi Csoma Sánd...
2019-05-29 12:36:00
1 2 3 ....................64 65 ..........96 97 ..........128 129 
Címkék: Aston Martin, Fővárosi Közgyűlés, Bartók Csaba, Központi Nyomozó Főügyészséghez, Gablini Gábor, Campus Fesztivál, Udvardy György, Schulek Frigyesről, Budavári Nagyboldogasszony, Dreher Antal, Kőrösi Csoma Sánd, szegedi piac, 54-es főút, pécsi székesegyházban, vonatok jönnek, helyi piacosok, politikus kifejtette, hivatal több, pályázat keretében, hivatalhoz tartozó, épület előtti, tulajdonos tájékoztatása, jelenleg átépítés, luxus szegmensbe, vasúti pálya, pálya nagyrészt, belvárosi főbb, tájékoztatás szerint, 54-es főúttal, építési terület, autópályán közlekedők, átépítés ideje, szlovén piacon, lehetséges jövőbeni, projekt értékét, budapesti újságok, jöjjön Pécsre, középkori katedrális, székesegyház búcsúján, idén száz, híres építész, képviselők határozata, finanszírozóként, megállóhelyeken, megvalósítottak, tengelyterhelés, székesegyházban, korszerűsítésre, helyreállítása, találkozásánál, hegyeshalomban, négyzetméteren, magyarországon, keretösszegben, kilencmilliárd, körforgalmakká, négyzetméteres,
© 2013 TVN.HU Kft.