Belépés
Olasz kormány: az ArcelorMittal 5 ezer dolgozót akar elbocsátani
... személyében.
Az "Ilva-törvényként" is ismert intézkedés a legnagyobb olaszországi fémgyár, a déli Tarantóban található Ilva menedzsereinek nyújtott garanciát, hogy egyebek között a vállalat átépítése során felmerülő környezeti károkért ne terhelje őket felelősség.
Az ArcelorMittal tavaly novemberben vette bérbe az Ilvát és a hozzá tartozó többi olaszországi üzemet, aho...
2019-11-06 23:42:13
A munkások sztrájkolnak, a római kormány egyeztetni próbál az ArcelorMittallal
... következményeiért.
Az "Ilva-törvényként" is ismert intézkedés a legnagyobb olaszországi fémgyár, a déli Tarantóban található Ilva menedzsereinek nyújtott garanciát, hogy egyebek között a vállalat átépítése során felmerülő környezeti károkért ne terhelje őket felelősség.
Az ArcelorMittal tavaly novemberben vette bérbe az Ilvát és a hozzá tartozó többi olaszországi üzemet,...
2019-11-06 16:42:02
Az olsz kormány azonnali egyeztetésre hívta az olaszországi acéliparból kivonulni akaró ArcelorMittalt
... következményeiért.
Az "Ilva-törvényként" is ismert intézkedés a legnagyobb olaszországi fémgyár, a déli Tarantóban található Ilva menedzsereinek nyújtott garanciát, hogy egyebek között a vállalat átépítése során felmerülő környezeti károkért ne terhelje őket felelősség.
Az ArcelorMittal tavaly novemberben vette bérbe az Ilvát és a hozzá tartozó többi olaszországi üzemet...
2019-11-04 21:21:54
Nagyszabású fejlesztést indít a Google Münchenben
... védettségű Postapalotát (Postpalast) szerezte meg, amelyben így a korábbi tervekkel szemben nem luxusszállodát, hanem irodákat alakítanak ki.
A vállalat a 41 ezer négyzetméteres épület átépítése mellett azt is tervezi, hogy az 1000 müncheni munkatárs mellé felvesz további 1500-at. Főként a Chrome böngészőhöz kapcsolódó termékekkel, adatbiztonsági fejlesztésekkel és belső inf...
2019-10-31 16:04:17
Felújítja a MÁV a szolnoki vasútvonalat, jelentős változás lesz a forgalomban
... kommunikációs igazgató ismertette, hogy elavult az infrastruktúra a csaknem 100 kilométeres szakaszon: mintegy 14 kilométeren van állandó és 9 kilométeren ideiglenes forgalomkorlátozás. Az átépítés nagyrészt erre a 25 kilométeres szakaszra összpontosul majd, ezen belül is a Nyugati pályaudvar és a Kőbánya-Kispest közötti részre, ahol óránkénti 40-60 kilométeres sebességkorlátozás ...
2019-10-31 13:31:24
Elzárták a Sió zsilipet
... és egy munkagéppel felszerelt vontatvány érkezett.
A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság korábbi nyilatkozata szerint a siófoki vízszintszabályozó műtár...
2019-10-30 10:11:16
Pécs - Havi hegyi kegytemplom 3. rész
... feszület, mely Kiss György alkotása.
A főoltáron négy angyalfejekkel díszített bronz gyertyatartó áll, melyek a bécsi Damminger műhelyében készültek, és a pécsi Székesegyház 1891. évi átépítése során kerültek ide.
2010-ben az Európa Kulturális fővárosa-projekt keretében a Havi hegyi utat a közúti forgalomtól elzárták, és sétálóutcává alakították.
2016 szeptemberét...
2019-10-21 00:06:00
Önkormányzat 2019 - Tarlós: a választás tétje, hogy határozott kezekben marad-e a főváros, vagy káosz lesz
... kell kerülnie a jobboldal befolyásos háttérembereivel"; "Tarlós keményen odaszólt Orbán Viktornak".
"Ez a báb tiltotta be a Red Bull-t, ez a báb akadályozta meg az úttörő stadion átépítését, a Margitszigeten a kilenc emeletes teniszstadion felépítését, és ez a báb érte el a 15 pontos megállapodásban foglaltakat a miniszterelnökkel" - fogalmazott.
A zuglói parkolási szerz...
2019-10-12 17:44:22
Az év végére befejeződik a százéves szegedi Belvárosi mozi felújítása
... nyílászárókat és elvégzik az akadálymentesítést is. A belső tetőfelületre napelemeket telepítenek. A fejlesztéseknek köszönhetően 45 százalékkal csökken a mozi energiafelhasználása. Az átépítés során helyreállítják a legnagyobb, Zsigmond Vilmos nevét viselő terem falburkolatát, a karzat korábbi faszerkezetét pedig vasbetonra cserélték.
Az egykori oldalpáholyok helyén és a pin...
2019-10-08 13:11:14
Árvízvédelmi fejlesztés 14 milliárd forintból a Felső-Tiszán
... beruházások folytatódnak a Felső-Tiszán a Tisza-Túr víztározó megépítésével, de tervezik a Túr töltéseinek megerősítését és az árvízvédelmi szempontból kritikus pontnak számító tivadari híd átépítését, továbbá a Tivadar alatti szakaszok fejlesztését is.
A főigazgató szerint a Felső-Tisza hazai szakaszán a teljes árvízi biztonsághoz három fontos fejlesztésre lenne szükség Kárp...
2019-10-07 13:11:47
1 2 3 .....................65 66 ..........97 98 ..........129 130 131 
Címkék: Google Münchenben, Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság, Kiss György, Európa Kulturális, Orbán Viktornak, Zsigmond Vilmos, munkások sztrájkolnak, római kormány, olsz kormány, olaszországi acéliparból, szolnoki vasútvonalat, választás tétje, százéves szegedi, legnagyobb olaszországi, déli Tarantóban, vállalat átépítése, hozzá tartozó, korábbi tervekkel, 1000 müncheni, átépítés nagyrészt, munkagéppel felszerelt, főoltáron négy, bécsi Damminger, pécsi Székesegyház, közúti forgalomtól, jobboldal befolyásos, úttörő stadion, kilenc emeletes, zuglói parkolási, belső tetőfelületre, fejlesztéseknek köszönhetően, átépítés során, karzat korábbi, egykori oldalpáholyok, árvízvédelmi szempontból, főigazgató szerint, teljes árvízi, arcelormittallal, háttérembereivel, fejlesztéseknek, megállapodásban, fejlesztésekkel, angyalfejekkel, margitszigeten, arcelormittalt, luxusszállodát, menedzsereinek, négyzetméteres, adatbiztonsági, infrastruktúra, helyreállítják, arcelormittal, teniszstadion, nyílászárókat, kommunikációs,
© 2013 TVN.HU Kft.