Belépés
Ismét Mária-szobor várja a zarándokokat a Máriabesnyői vasút
... átadási ünnepségén.
A környéken lakók régi álma valósulhatott meg a süttői mészkőből készült szobor felállításával. Gaálné Merva Mária, a Gödöllői Múzeum nyugalmazott igazgatója az ünnepségen felidézte: az 1930-as évek második felében a Máriabesnyői zarándokhely új vasúti megállóhelyet kapott. Ekkoriban nagyon sok vasutas zarándokolt Máriabesnyőre, ezért a Magyar Királyi Álla...
2020-09-09 22:53:27
Átadták a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal felújított épületét Kecskeméten
...
György István területi közigazgatásért felelős államtitkár az átadási ünnepségen elmondta: 2010-ben a kiegyezés utáni legnagyobb közigazgatás-fejlesztési program indult el Magyarországon. A lassú, szisztematikus építkezés és a területi közigazgatás átalakítása azt mutatja, hogy az elképzelések sikeresek voltak - értékelt.
Hozzátette: a többszöri átszervezések és a létszá...
2020-07-07 14:31:52
Bodrogi Gyula kapja az idei Páger Antal Színészdíjat
... pályatársai, Halász Judit és Hegyi Barbara Páger Antal-díjas színművész, valamint Hegedűs D. Géza színművész, a Páger Antal-díj egyik kurátora, a Vígszínház művészei idézték fel az átadási ünnepségen.
A visszaemlékezések szerint Páger azzal tanította fiatalabb kollégáit, ahogy viselkedett, ahogy játszott. Amikor próbált, figyelték, hogyan dolgozik, milyen nehézségekkel küzd m...
2020-01-31 17:41:13
Szabó Tünde: elindult az óvodai labdaprogram
...
Szabó Tünde a nyíregyházi Tündérkert Keleti Óvodában megtartott átadási ünnepségen emlékeztetett arra, hogy a kormány 2018 decemberében döntött a program elindításáról, minden érintett intézményben labdacsomagokat kapnak a gyerekek, elősegítve ezzel a sportos életmód népszerűsítését a kicsik körében is.
A többek közt képességfejlesztő eszközöket, labdákat, megkülönböztet...
2019-12-20 14:11:47
Varga Mihály: újabb gazdaságvédelmi akcióterv készül
... munkahely jött létre.
Miklóssy Ferenc, a térségi iparkamara elnöke a rendezvényen a kis- és középvállalkozások (kkv-k) versenyképességének javítására hívta fel a figyelmet.
Az ünnepségen a TOP 100 díjat a 2018-ban legnagyobb nettó árbevételt - 290 milliárd 767 millió forint - elért, nádudvari központú KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt., illetve a foglalk...
2019-12-13 19:04:00
Új doktorokat avattak az MTA-n
... integráló minőségbiztosítást nyújt. Jelentőségének és presztízsének erősítése az Akadémia fontos feladata" - idézik a közleményben Lovász Lászlónak, az Akadémia elnökének az oklevél átadási ünnepségen mondott szavait. Mint mondta, az MTA 73 új doktorával az Akadémia tovább erősödött.
Az intézmény csütörtöki közlése szerint ebben az évben a címet szerzettek között 14 nő és 59 ...
2019-12-05 15:52:30
Belföldi szállodáit fejlesztené a Hunguest Hotels Zrt.
... sóstógyógyfürdői wellness- és konferenciaszálloda a szállodalánc huszonhetedik egysége, a superior besorolású szálláshely üzemeltetési jogát tíz évre nyerte el a Hunguest. Az átadási ünnepségen a vezérigazgató elmondta, az üzemeltetésből eltelt kevesebb mint egy hónap tapasztalatai nagyon kedvezőek, jelenleg körülbelül 95 százalékos a foglaltság.
Azt szeretnénk, ha december v...
2019-11-19 13:32:53
Átadták az egykori Regnum Marianum székházat
... szállással. Emellett kápolna, irodák, funkcionális terek kaptak helyet a házban.
A központnak fontos szerepe lesz az Eucharisztikus Világkongresszus helyszíneként is.
Az átadási ünnepségen részt vett Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára és a főegyházmegye tejes papsága.
A Regnum Marianum a magyarországi katol...
2019-11-07 12:22:08
Ludovic Orban: Románia megépítette a BRUA gázvezeték kétharmadát
... Zsuppánál (Jupa), a másodikat most Podisornál, a harmadik elkészítése folyamatban van Bibesti-nél. Orban szerint ennek megépítése az előzetes ütemtervnek megfelelően halad.
Az átadási ünnepségen Klaus Iohannis román államelnök is jelen volt, aki ebből az alkalomból kitüntette a Transgaz vállalatot. Iohannis bírálta a megbuktatott szociáldemokrata kormányt, amely a befektetők ...
2019-10-31 15:02:13
Átadták a felújított első világháborús emlékparkot és a Kálvin téri református templom kertjét Hajdúböszörményb
... alakítottak ki, padokat helyeztek el, fákat, cserjéket telepítettek. Kiss Attila megemlítette, hogy a virágos Hajdúböszörmény az elmúlt hétvégén elnyerte az Arany rózsa-díjat.
Az átadási ünnepségen Tiba István (Fidesz-KDNP), a térség országgyűlési képviselője beszédében kiemelte, hogy a településen tudatos városépítő munka folyik, a lakossággal együtt gondolkodva döntenek a ...
2019-09-04 19:43:05
1 2 3 .9 10 .14 15 .18 19 20 
Címkék: Ismét Mária-szobor, Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, Bodrogi Gyula, Páger Antal Színészdíjat, Szabó Tünde, Varga Mihály, Hunguest Hotels Zrt, Regnum Marianum, Ludovic Orban, Gaálné Merva Mária, Gödöllői Múzeum, Magyar Királyi Álla, György István, Halász Judit, Hegyi Barbara Páger Antal-díjas, Hegedűs, Páger Antal-díj, Tündérkert Keleti Óvodában, Miklóssy Ferenc, KITE Mezőgazdasági Szolgáltató, Kereskedelmi Zrt, Lovász Lászlónak, Eucharisztikus Világkongresszus, Soltész Miklós, Klaus Iohannis, Kiss Attila, Tiba István, idei Páger, óvodai labdaprogram, egykori Regnum, felújított első, környéken lakók, süttői mészkőből, ünnepségen felidézte, 1930-as évek, átadási ünnepségen, kiegyezés utáni, területi közigazgatás, elképzelések sikeresek, többszöri átszervezések, visszaemlékezések szerint, nyíregyházi Tündérkert, kormány 2018, program elindításáról, sportos életmód, kicsik körében, többek közt, térségi iparkamara, 2018-ban legnagyobb, közleményben Lovász, oklevél átadási, intézmény csütörtöki,
© 2013 TVN.HU Kft.